Jump to content

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последният час
 2. Вчера
 3. DOSTIN

  Лего град на Dostin

  E, ето, че след 4 опита и 4 месеца сградата на пожарната команда за града е готова... Това е оптимална концепция за пропорциите на проекта ми... въпреки направените компромиси с нуждата от втори вход/изход и запазването на стандартната цветова схема на Лего от червено и бяло (нещо от което принципно ми се искаше да избягам), поради големите наличности от такива тухлички, които иначе няма къде да вложа, смятам, че се получи.... прилично... Предстои да ми доставят третата последна маса за експозицията ми с което ще започне и голямото редене на вече създадените неща... Снимки на едни от последните работни версии... И окончателния резултат... Интериора... може някой ден да "загладя" пода и да му променя цвета по този начин, но към момента няма такъв ресурс... Стените се махат за по-лесен достъп... Първият етаж с гаражите... И бригадата смели огнеборци... Линк към албума с още не осебено качествени снимки... те са нещо като тийзър за реалното нещо https://imgur.com/a/QxBFeov П.С. Най-вероятно ще разкарам хеликоптера... нещо не ме радва много...
 4. Ванко

  Забавни LEGO сцени и модели

  Добър модел, но не виждам пожарните камиони, което е доста странно.
 5. mnachev

  Забавни LEGO сцени и модели

  Много яка пожарна. Хеликоптера също е с доста приятен дизайн.
 6. Stormfury

  LEGO Pirates

  Има много готини!
 7. Последната седмица
 8. mnachev

  LEGO 2018

  Интересна фирмена раница
 9. DOSTIN

  Лего град на Dostin

  Какво е една развиваща се градска експозиция, без строителната си площадка и извисяващ се кран на прогреса ?...
 10. mnachev

  Lego Ideas

  Траби https://ideas.lego.com/projects/e562cb01-1a45-4b4d-92a8-571b2efa7119
 11. Stormfury

  Lego Ideas

  https://ideas.lego.com/projects/82a31f42-55b8-4bd9-9122-e869f5cf8fbc Много ми харесва комбинацията от цветове в тази сграда.
 12. Stormfury

  Harry Potter Collectable Minifigures

  Забелязах, че никой не е написал разпределението на фигурките в 1 кутия, за това го пускам за тези които ги интересува. Harry Potter: 3 – Harry Potter (Hogwarts Uniform) 3 – Hermione Granger 3 – Ron Weasley 3 – Draco Malfoy 3 – Neville Longbottom 3 – Cho Chang 3 – Dean Thomas 3 – Lord Voldemort 3 – Dobby 3 – Cedric Diggory 3 – Filius Flitwick 3 – Mad-Eye Moody 3 – Albus Dumbledore 2 – Luna Lovegood 2 – Sybil Trelawney 2 – Harry Potter (Invisibility Cloak) Fantastic Beasts and Where to Find Them: 3 – Newt Scamander 3 – Porpentina Goldstein 3 – Jacob Kowalski 3 – Queenie Goldstein 2 – Credence Barebone 1 – Percival Graves
 13. Stormfury

  LEGO 2018

  Вчера и аз си мислех същото. Може би са сметнали, че така ще е по-атрактивно за малките деца.
 14. mnachev

  BrickHeadz

  40272 Witch
 15. legohead

  LEGO 2018

  Благодаря за споделянето! Интересно, че не са използвали ЛЕГО зарчето, ами някакъв спинър.
 16. Stormfury

  LEGO 2018

  Не се сърди човече 40198 Lego LUDO Game
 17. Stormfury

  BrickHeadz

  LEGO BRICKHEADZ SEASONAL 40273 Turkey
 18. Knifebane

  Изложение LEGO EXPO - Ring Mall - 4 - 31 август

  Ситуацията с малкия господин е следната - той е един пич, слаб с дълга коса, много яки моделчета прави от наличните части, но е много, хипер, мега срамежлив. Не искаше да се снима с произведенията си, непрестанно повтаряше, че "не са нищо особено". Предпочиташе да не си дава своите контакти, но Сашко му даде нашите. Стоя почти цял ден да строи при нас, което ме навежда на мисълта, че беше специално посетил събитието.
 19. legohead

  Изложение LEGO EXPO - Ring Mall - 4 - 31 август

  Моля ви, вземете му имената и пуснете снимките във фб събитието! Супер добрите модели! Моля не ги разваляйте
 20. Stormfury

  Забавни LEGO сцени и модели

 21. Stormfury

  Забавни LEGO сцени и модели

 22. LastLegoJedi

  LEGO meets Photography

  @danny Много е якаа C-3PO разцепва
 23. Ванко

  ТЪРСЯ: Lego Star Wars и Indiana

  Здравейте, търся почти всякакви Лего сетове от сериите "Star Wars" и "Indiana Jones". Не мога да дам точни примери или номера. Ако имате такива, които искате да продадете - можете да се свържете с мен на ЛС или тук, в коментарите. Интересува ме в какво състояние е даденият сет, има ли инструкции, кутия, стикери, в какво състояние е и разбира се цена. Приемам бартер (имам 2 обяви с конструктори във форума). Ако се стигне до сделка за София може лично предаване, а а страната - Еконт.
 24. OneOfAll

  DC Comics Super Heroes MOCs

  @Stormfury, и аз така мисля. Май ти го давах и каза, че ще го правиш един ден ама така с основата и тиквата е станало много яко. Надъхай се за сетовете ти да правиш такива. Виж на тези пичове стойките ( https://www.wickedbrick.com/collections/star-wars ), които правят са много яки. Подобни на горната, но май са им цели. Ти можеш да разчупиш и да станат яки.
 1. Зареди още активност
×