Jump to content

Топ потребители


Най харесвано

Showing content with the highest reputation since 20.09.2018 във всички области

 1. 5 points
  Здравейте, Днес ще Ви представя 76112: App-Controlled Batmobile. 1. Кутията На предната част на кутията е илюстриран батмобила, който се управлява с телефон посредством приложение. На гърба на кутията са показани задвижващите елементи, някои от възможностите на модела и това, че се съдържа ексклузивна фигурка на Батман. Кутията е по-луксозна от стандартните кутии и определено ми харесва повече. 2. Съдържанието В кутията има 3 номерирани плика, 2 Power Up мотора, всеки опакован в отделен плик, 1 Power Up кутия за батерии, която е и Bluetooth приемник, 4 гуми и една книжка с инструкции. 3. Фигурката Както казах още в самото начало, фигурката е ексклузивна за модела. Изключително детайлна и отпред и отзад. Торса е черен, а каската и панталонките са в pearl dark grey / titanium metallic (bricklink / brickset). Наметалото е черно и е изработено от мекия плат. Главата е с 2 лица. Определено до момента това е най-добрата фигурка на Батман която притежавам. 4. Моделът От плик номер 1 се сглобява шасито. В него се намират 2-та мотора, които са разположени огледално, така че единият да управлява левите колела, а другият десните. От плик номер 2, се оформят страните на батмобила и кабината. С торбичка номер 3 завършваме модела. Както може да видите кутията за управление се намира в задната част. Лесно достъпна е, и има бутон за включване отгоре. Както може да се види от снимките бях пропуснал да сложа една от новите части отпред 5. Новите части Всичките елементи от снимката под този текст, бяха в отделно малко пликче и се използват за пръв път в новите сетове (76110, 76111, 76112) от лятната вълна (2018 г.). Цветът изпозлван в този сет е Perl Dark Gray като каската. 6. Приложението След като си свалите приложенеито на телефона имате 2 варианта, които може да използвате за упралвение на батмобила. Бутоните имат озвучение Определено на мен допада повече синият вариант за упраление. 7. Финални думи Като фен на Батман и ЛЕГО, този модел определено ми хареса. Цената му е доста солена ( $99.99, 99.99€ ) на фона на малкото части които съдържа (321), но това се дължи на наличето на новите Powered Up елементи. Нямам друг управляем модел с който да го сравня, но ми се вижда доста бърз и подвижен и определено е много забавно да обикаляш с него стаите Ексклузивната фигурка е топ изпълнение и както вече казах бързо ми стана фаворит. Страхотна играчка и за малки и големи.
 2. 5 points
 3. 4 points
  Ето един малък билд от вчера с лоса и катерицата. Отдавна исках да ги направя
 4. 3 points
 5. 3 points
 6. 3 points
  Ретро авто модели. Много сполучливи.
 7. 3 points
 8. 2 points
  Здравейте! Пробно добавих автоматичен импорт на новини от външни сайтове, като например (http://www.newelementary.com/). Това е един от сайтовете, който чета редовно. Темите са автоматично добавени в раздел ЛЕГО Лафче. Моля кажете ми дали приветствате идеята. Също така можете да дадете предложения за други новинарски сайтове (като Brickset). Добавям анкета и очаквам вашите отзиви.
 9. 2 points
  Предполагам можете да настроите потока си така, че да не включва rss темите. Ще тествам и ще споделя
 10. 2 points
 11. 2 points
 12. 2 points
  И аз съм за нов раздел RSS новини, така на хората които не им допада, изобщо няма да го посещават.
 13. 2 points
 14. 2 points
  Нова интересна серия на базата на Техник части.
 15. 2 points
  като фен на кои рибите бих си го закупил, но наистина не разбирам защо трябва да е крауд фъндинг. Страх ги е да не стане втори Галидор може би.
 16. 2 points
 17. 2 points
 18. 2 points
 19. 2 points
 20. 2 points
  Понеже е изчезнала темата която беше само за Warcraft/Wolrd of Warcraft (което е много тъжно ), ще пусна тези снимки тук. @OneOfAll Ние кога ще направим нещо такова а ?
 21. 2 points
 22. 1 point
  Малко кичозно ми се вижда това с толкова много цветове
 23. 1 point
  The LEGO Overwatch teaser website has been updated and now features some bananas beside a jar of peanut butter, constructed using a tan 1x1 cylinder and an orange 1x1 round tile. This suggests that Winston will appear in the upcoming LEGO sets. He joins Widowmaker, Reinhardt, Genji, Soldier 76, Mercy and McCree who were revealed in a previous teaser for the new theme. © 2018 Brickset.com. Republication prohibited without prior permission. View the full article
 24. 1 point
  Aventador SVJ Roadster
 25. 1 point
  Разкриха първите сетове към филма: 70827: Ultracatty and Warrior Lucy 70829: Emmet and Lucy's Escape Buggy 70830: Sweet Mayhem's Systar Spaceship
Тази класация е настроен на Sofia/часова зона+03:00
×