Jump to content

Топ потребители


Най харесвано

Показва най-харесваното съдържание от 19.02.2018 във всички области

 1. 8 points
  Здравейте, направих две сгради в LDD, които не успях да реализирам с части, за да участвам в конкурса "Създай мини-модел на добре-позната сграда в София". Първата сграда е с много красива архитектура и е една от любимите ми в София - къщата на Димитър Яблански. Вторият мини-модел е Софийската синагога. Разглеждайки сгради, които бих могла да направя от лего, се спрях на тази заради куполите и всичко започна от тях, но сякаш стана твърде голяма и с много детайли
 2. 7 points
  Здравейте, ето нещо с истински тухлички да не кажете, че само на LDD строя. Този път не една, не две стени, ми цяла къща успях да направя. Идеята беше да ползвам най-накрая частите от бълковете. Въпреки хилядите частички, с които разполагам вече, не би трябвало да мрънкам, че нямам достатъчно за проектите, но... ето че нямам достатъчно за вишната рехаво цъфти тази година, малко клонки има, догодина повече. Поставих си за цел да направя отделни етажите, за да свикна така да строя, не си намерих подходяща основа за втория етаж, затова е без под. Не съм задълбавала в интериора, за сметка на ланшафтната архитектура, с която прекалих около верандата. Добавих себе си , с пържола в ръка и животинки, да не стои пусто.
 3. 5 points
  Нещо, което направих миналата седмица. Исках да направя малка забавна сцена, а накрая се оказах с огромен Арт Хостел Има много вътрешни снимки на интериора, но за да не задръствам темата не съм ги споделил. Можете да ги разгледате като щракнете на една от двете снимки или тук.
 4. 4 points
  Гласуването за първи кръг завърши. Тъй като имаме равенство си мисля, @danny и аз да вземем по 25 точки, а @mnachev 18 (като за второ място). Ако имате друго предложение моля да споделите, тъй като и занапред може да имаме и други равенства. За равенства, ако имаме повече хора и са по-надолу в класирането си мисля за нещо такова: 1 - 10 2 - 9 3 - 5 4 - 5 5 - 1 3 и 4 да взимат точки като за 3то място по равен брой, а номер 5 да взима като за 4то място.
 5. 4 points
 6. 4 points
 7. 3 points
  Страхотно изглежда! Браво! Бих коментирал няколко неща: Дизайна си е твои стил изведен до всичките отделни части на къщата. Много е добър! Никъде не си прескочила детайла което е похвално! Цветовите подбори в гами за градина, първи, втори етаж и покрив са много добре решени. Не знам какви липси на части за тази сграда имаш спрямо първоначалните ти творчески планове, но можеш да разгледаш и опишеш какво може да се вземе от клубния инвентар като части. Това което виждам като лотове и цветове мисля, че съществува в клубните такива. Предложение: на по-късен етап да запазиш този дизайн-стил и цветни решения но да преправиш къщата в мащаб на modular buildings от ЛЕГО. Така лесно и по-забележимо може да стои до произведените от ЛЕГО набъбнали напоследък като количество сгради. Според мен даваш много добър пример за това как трябва да се пробваме всички да добавяме себе си в клубните изяви. Подклаждам всички да се пробват, всички можем да СТРОИМ Това е от серията creator EXPERT нали?
 8. 3 points
  Първият месец имаме само 3 участия. Интерес "голям". Гласуването ще бъде отворено до 09.03, другата седмица петък. @mnachev ще прати снимка на лего модела тази вечер и ще бъде сменена снимката на която е направил колажа, тъй като е пропуснал това правило. @danny - Руска църква „Свети Николай Чудотворец“ @OneOfAll - Бившето кино "Възраждане" @mnachev - Хотел Хемус (първата ще бъде сменена по-късно)
 9. 3 points
  Ахахахах, какви идеи са раждат в главите на хората!
 10. 3 points
  Месец март ще бъде за: "Създай мини-модел на сцена от филм до 2000 година" Нека творенето започне. Успех на всички. Крайна дата за предаване 31.03 (събота).
 11. 3 points
  Подсещам, че остава седмица до края на първи кръг Ето и малко вдъхновение!
 12. 2 points
  Със закъснение Честит Св Патрик.
 13. 2 points
  Много добър MOC
 14. 2 points
  LEGO BrickHeadz Go Brick Me (41597) Интересен комплект с много възможности за различни фигури
 15. 2 points
  Айде на балоните...
 16. 2 points
  WOW. Синагогата също е супер. Аз имам предложение - вместо да се мъчим да сортираме части, да ги даваме направо при Рали. Тя ще ги връща във формата на модели за изложения
 17. 2 points
  Рали печели макар и със закъснение
 18. 2 points
  Благодаря за бързото връщане на отговор. @danny е прав ама да няма сърдити после що тъй що онъй. За това и писах. Ще бъде пуснато Оги колкото мини толкова другия път по-мини. Прекрасно сте се справили и двамата ама да вземем да ги правим на 2 седмици, че сега ще има едно чакане 25 дни. хахаха Може някакво странично за ентусиастите да направим и да си цъкаме някакви неща. Ще помисля.
 19. 2 points
  Добавени още малко правила и лека редакция на стари такива. Добавена таблица с месеци, теми, участници, точки и класиране. Thanks, but no thanks По-добре късно отколкото никога Раздела може да е на български.
 20. 2 points
  Добър ден, господа. Честити 140 години от Освобождението! За правилата накратко - Те винаги са били обявявани в началото на дадената тема-конкурс или Lugbulk, или инициатива на клуба. Ние като модератори следим за това доста внимателно. Ако има неясноти, както тук (при този конкурс) в началото (примерни въпроси от @abixbg) се опитваме да ги изясним, което @OneOfAll беше длъжен да направи. Моето лично мнение е, че се случи в голяма степен; няма да цитирам темата, за да не стане твърде дълъг този отговор. По линия на Photoshop-a - По принцип няма конкурс, освен такъв за Photoshop, който да покровителства използването на Photoshop. Нормално е това да е забранено в правилата. При определени случаи, по преценка на организаторите И участниците сме допускали леко-photoshop-нати снимки. Такъв определен случай беше фигурката на @kodama-ja, която влезе в контакт с нас и попита учтиво, дали това е възможно, тъй като няма точните части или алтернативни такива, за да участва адекватно. Отново личното ми мнение е, че там корекцията беше минимална, както и че е много принципно и кавалерско да подадеш ръка на дама. Да, въпрос на принцип е. Не смятам, че има нарушен принцип - нито тук, нито там.
 21. 2 points
 22. 2 points
 23. 2 points
  Тези са невероятни! Разгледах инстаграм акаунта на този човек и работите му са просто феноменални!
 24. 2 points
  Сцени от Италия.
 25. 2 points
  Честит имен ден на @mnachev, жив и здрав и всичко най-хубаво.
 26. 2 points
  хехе страхотен е, а батмана отгоре ще зарадва @Stormfury
 27. 2 points
 28. 2 points
 29. 2 points
  В Щатите всичко е възможно...ние може да събмитнем един Night Club сет с екслузивна фигурка на известен фолк изпълнител...евентуално Мисля, че ще успеем да съберем повече от 10 000 гласа в определни среди.
 30. 2 points
  Ето какво ще излиза: BrickHeadz. 41610 Tactical Batman & Superman (May) - Justice League 41611 Marty McFly & Doc Brown (May) - Back to the Future 41612 Steve & Creeper (August) - Minecraft
 31. 2 points
 32. 2 points
  И малко по темата превозни средства.... Една адаптация на тази рали кола... https://brickset.com/sets/60113-1/Rally-Car Вкарването й в прпорциите за града. Освен че автомобилите трябва да бъдат с ширина 4 пъпки, то и гумите е нужно да бъдат сменени. Съвременните гуми на колите са много големи, тази комбинация която ще се види на адаптираната рали кола е варианта който най-много се доближава до нужнидет за града ми. Не са прекалено големи, но и успяват да се съчетаят със съвременните калници за превозни средства.
 33. 1 point
 34. 1 point
  Някъде бях чел преди година, че от Лего са недоволни, че нямат нищо в ниския ценови сегмент което да е money maker, освен минифигурките. А и те нямат безкрайно голямо play value. Мисля, че си измислиха решение с главите.
 35. 1 point
 36. 1 point
  Къщата е много модернистична, харесва ми. Доста умение имаш и в ландшафтните детайли, което е за оценяване, тъй като много малко MOC-ъри реално умеят да правят и ландшафта към сградата.
 37. 1 point
  От LEGO направо изкъртиха с тази серия. Всички са яко луднали по главите, а и има защо. Не са скъпи, идейни са и забавни. А за мокерите са направо рай, може да пресъздадеш който герой си пожелаеш с малко въображение.
 38. 1 point
  Забавно е. Беше въпрос на време да пуснат нещо подобно, за да печелят и от хората, които си правят собствени Брикхеди. Не изключвам в бъдеще да пускат и accessories packs.
 39. 1 point
  и това ще го проверя в моята колекция
 40. 1 point
 41. 1 point
  За съжаление му е под нивото да спи на такива "долнопробни" места, иначе можеше да закуси с жената котка
 42. 1 point
  И след набавяне на някои елементи в подходящите цветове... завърших и градската линейка. Беше важно за да определя и пропорциите за предстоящото строителство на болницата за града, ще има закрит гараж към нея, та да знам, колко голям а бъде. Старал съм се да не се оливам в размерите на линейката. Цветовата схема е малко като на тези в България, но за разлика от тях, тази от Лего, ще стига винаги на време и ще се използва изключително рядко и ще е само една, защото ще е напълно достатъчна.
 43. 1 point
 44. 1 point
  Аз пък не бях видял, че го има в лего ideas Тъй че ти си я сложил на правилното място
 45. 1 point
  Направо съм в недоумение, как може това "Нещо" да събере 10 000 гласа подкрепа. https://ideas.lego.com/projects/523b0ce8-685b-4e69-a84b-5ee8af388fa1
 46. 1 point
 47. 1 point
  Мисля, че ни трябва и реакция за "Еха". Давайте с идеите
 48. 1 point
  Пичове, извинявам се за подвеждането, че щях да опиша всичко уикенда, но не остана време и за това. Все пак помислих тема и мисля първи кръг да бъде: "Създай мини-модел на добре-позната сграда в София" Според мен може всичко да влезе, което е различно от един нормален блок или нова кооперация. Краен срок 28.02. Всеки който иска да участва моля да прати снимка до този срок на лично съобщение. Моля да бъде пращана снимка на модела и снимка на истинската сграда. На 01.03 пускаме анкета за 1 седмица и на 09.03 обявяваме първите хора, които са спечелили точки. 100% до тогава ще има таблица за класирането, ще съм измислил повече теми, които мисля, че ще бъде по интересно да се обявяват в началото на всеки кръг. Ще има като архив за кръговете, нещо като плакати също и така. Нека строенето започне сега !
 49. 1 point
  Разглабям си аз една boost китара и гледам - пълна със SNOT части. Викам си, "еха, това е идеално за брикхедс конкурс-а, не ми беше направило впечатление че имам толкова подходящи части. Не може някой да не се е сетил и да е направил нещо". И познайте, разбира се, че вече някой го е измислил И така, ето ви първия ми брикхед (с инструкции от мрежата) - BOOSTHEAD:
 50. 1 point
  @Knifebane, правилно предполагаш. Пълни колекции Slizer и RoboRiders сетове (плюс някои повтарящи се в mint състояние), над 100 BIONICLE сета и нито един Hero Factory сет, всъщност (тях по-скоро ги маркирам от уважение; само един титан от първата вълна ме интересува и сигурно ще го купя на някакъв етап). Нямам планове да излагам колекцията си. Евентуално по-нататък, когато мога да ѝ посветя поне едно цяло помещение; засега е подредена в кашони. Доколкото познавам ЛЕГО потребителите в България, едва ли наоколо има по-голяма колекция от точно тези сетове.
×