Jump to content

Топ потребители


Най харесвано

Showing content with the highest reputation since 25.05.2018 във всички области

 1. 7 points
  Поради липса на участници, този месец анкета няма, тъй като има само едно участие. OneOfAll - къща край езерото и в гората
 2. 3 points
  Страхотна сцена от Alien
 3. 2 points
  Поздравления, много готин е станал модела!
 4. 2 points
 5. 2 points
 6. 1 point
  Зона за тестване в магазин а обувки:
 7. 1 point
  Много як модел е, Саше :) Браво. Само да отбележа, че природата е страшна, и напада под формата на буби.
 8. 1 point
  И нещо което съм пропуснал да кача тук. Още един член на Green Lantern Corps
 9. 1 point
  В момента на живо от Facebook страницата на Лего
 10. 1 point
  Много готино се е получило! P.S. за следващата задача съм на линия...
 11. 1 point
  https://brickset.com/article/36404/exclusive-minifigure-with-lego-dc-super-villains-video-game Нова фигурка на Lex Luthor, която изглежда доста готино
 12. 1 point
 13. 1 point
 14. 1 point
  Страшно благодаря за снимките. Новините са добри, защото копието от 1999, което аз имам (макар и със забележки), е точно това, което не ти се повтаря – с инвентарен номер 4321384-UK/RUM-BUL (ако искаш може да провериш дали и твоят е със същия номер). Значи със сигурност ще взема 1999, 2000 и 2002. Даже за 1999 мога да взема две копия.
 15. 1 point
  Така по ред карам.... хронологически ... Състоянието на каталозите е ... не са разлиствани Това са допълнителни копия към личната ми колекция, които са просто нови, приложените снимки на разгърнати каталози не са от копията, които предлагам. За 1997... решението е лично За 1999 давам избор между 5 идентични екземпляра.... Със сигурност има две издания улавят се на стр. 44 Стар Уорс, там е и единствената разлика в двете издания, поне на пръв поглед. Добрата новина, ако се търси каталог като горния вид на снимката супер, петте копия са като него, ако е като долния лошо, това е единственото ми копие, не е в перфектно състояние, а и ще ми е трудно да се разделя с него. За 2000 и 2002 (за януари-юли) имам по един екземпляр в неразлиствано състояние, налични са ми по още един, но тях съм ги ползвал и не са в толкова добро състояние. Верификация, че са на български... От горе надолу 1999,2000,2002
 16. 1 point
  Ок, изпадне ли ми нещо ще споделям... Ако е нужна подмяна с по-добро копие или допълнение... В момента на български в идеално състояние мога да споделя това... Пропуснах и 1999 в състояние като горните... Поздрави и успех в прекрасното начинание.
 17. 1 point
 18. 1 point
  Ахахаха това със светещия скенер с подменяеми плаки е доста идейно и интересно!!!
 19. 1 point
  Здравейте! Интересувате ли се да си направим среща с цел обмен на опит с дигиталните програми за строене на ЛЕГО модели? Говорил съм си с @JoePsysky на тази тема. Преди време сме цъкали няколко модела заедно с @KAGPID на LDD. Спомням си, че @Stormfury и @OneOfAll строяха модели на тема WoW използвайки StudIO. Какво ще кажете за предложението?
 20. 1 point
  https://drive.google.com/open?id=1eqe4TTGuTJrtSwsp5Su-sdQ4FJVm6R8D В тази драйв папка съм сложил снимки на сетовете, които предлагам.
 21. 1 point
  Като писах в една друга тема, реших да вложа малко средства и да тествам продуктите на една до скоро непозната за мен полска фирма за печат на custom 3d релси и аксесоари. Фирмата за казва TrixBrix. Поразгледах какво правят и ме впечатли, че освен многото видове стрелки имат и сетове за повдигане на релсите. Сетих се и че си говорихме за подобно нещо преди и по време на изложението в политехническия музей. И ето че след седмица прекарана в чуденки и подпомогнат от определени постове в други теми, реших да си пробвам късмета . Плащането стана лесно с paypal и пратката беше изпратена с тракинг номер. Седмица след това вече, държа пакета в ръце. Какво поръчах - Wye Switch , Triple Switch Supports Bundle (включващ два Incline Supports и един Highest Supports ) и един Buffer Stop. Като free gift към поръчката получих и един Crossing 90 deg. Ще се опитам като остане малко повече време да ги снимам и опиша по-подробно. Ето и едно видео от канала им :
 22. 1 point
  МОК-ове на морска тематика.
 23. 1 point
  Здравейте!Благодарим ви за проявения интерес към нашата организация! За съжаление нашия клуб има за цел да провежда изложения и събития за аудитория на малко по-голяма възраст. Организирали сме редица изложения в столицата и други градове, на които почти винаги провеждаме и различни игри и конкурси за децата. Държим да отбележим че организацията ни е базирана на фенски принцип, и това не е наше професионално занимание. Поради тази причина редовни конкурси за съжаление към момента не провеждаме. Можете да прочетете повече за нашите събития във форума ни на следния адрес: http://forum.lebgo.org/index.php?/forum/4-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F/ Надяваме се да сме успели да отговорим на въпроса ви. Ако имате други въпроси, моля пишете ни отново. Поздрави, Екипа на Лебго
 24. 1 point
  И малко по-скоро MOD-ове, отколкото МОС-ве... Пожарникарските коли... Беше важно да ги направя, за да мога да създам и сградата на пожарната в която ще бъдат гаражирани... Което е адаптирана и скъсена версия на това... Идеята беше да се намалят габаритите на пожарната кола, малко на височина и повече на дължина и да се вкара по-добре в пропорциите за града, освен това да се подобри и обогати текстурата на това превозно средство. Отстраних монтираните отвън аксесоари, които ми се сториха излишни и ги разположих в кабината, където промених позицията на шофьора за да се стандартизира с останалите превозни средства. Добавен беше вход за свързване с пожарни кранове, както и маркуч за свързване... (това ми напомня че пожарните кранове са следващ детайл за градската среда с който да се захвана). Ето и цялостно представяне на пожарникарските превозни средства за града... Автомобила също е модификация на този от пожарната команда от 2016 г. Май става ясно, че не съм и много фен на стикерите... избягвам ги колкото мога.
 25. 1 point
  Blade Runner 2049 car Много приятен изчистен дизайн Който иска може и да си я направи Spinner 2049 Instructions.pdf
×