Jump to content

Топ потребители


Най харесвано

Showing content with the highest reputation since 10.11.2018 във всички области

 1. 4 points
  Book Cafe in Early Summer https://ideas.lego.com/projects/94fb6e4c-d414-4fbe-a833-0d02062d55e6
 2. 3 points
  Вече не работя на смени, и поради тази причина вероятно ще мога да дойда на срещата. Благодаря за темата! Имате ли намерение да се сортират части и на тази среща?
 3. 3 points
  Истина е!!! Догодина ще имаме ново Porsche 911 RSR! The Hype is real!
 4. 3 points
  Днес имах малко свободно време и си поиграх да пребоядисам Emerald Night-a. Още не съм му измислил ново име Вагона в момента не ми допада в тези цветове, но все още нямам идея, каква да бъде новата му визия и дали да го има изобщо. Може на негово място да има товарни вагони. Накрая реших да тествам рендера на студиото и ето го крайният резултат:
 5. 2 points
  Здравейте, Както се разбрахме последният четвъртък на месеца ще организираме клубна среща. Пускам темата 2 седмици по-рано, за да можем да изберем място за срещата. Може да пробваме нещо ново. Очаквам предложения.
 6. 2 points
 7. 2 points
 8. 2 points
  Аз си мислех подобно нещо за месечните мини билдове. Има уникално сладки. Аз бях свалял на времето за 2015 и 2016-та. Ето пример
 9. 2 points
 10. 2 points
 11. 2 points
 12. 2 points
  Нещо по-трудно ще трябва, приятелю. Тази игра я чакам от 4 години и ще си почакам още, но ще си заслужава Cyberpunk 2077
 13. 2 points
  BrickCon '18 се проведе в Seattle между 6 и 7 октомври. По-долу може да видите материали от изложението, видеа говорещи за организацията и други интересни материали. Създателите на тези невероятни модели са: https://www.flickr.com/photos/wintermute2600/ https://www.flickr.com/photos/cbla_member/ https://www.flickr.com/photos/breadman017/ https://www.flickr.com/photos/bram/ https://www.flickr.com/photos/dbol39/ https://www.flickr.com/photos/octopunk/ https://www.flickr.com/photos/pasukaru76/ https://www.flickr.com/photos/zachmoe/ Andrew Lee (един от създателите на едната част от диорамата наречена War of the Technomages прави шоу Bricks & Beer и за това изложени има два епизода с продължителност 3 часта (64 и 65). Интересни неща може да се чуят и видят в тези две видеа. Снимки от War of the Technomages. Group display at BrickCon 2018, won "Best in Show". Интервю с двама от създателите на диорамата (може да видите и от 2016 година Space диорамата им в описанието на това интервю):
 14. 1 point
 15. 1 point
  Супер новини, ще се радвам да се видим
 16. 1 point
  Интересно ми е, колко ли би излезнало едно такова пребоядисване
 17. 1 point
 18. 1 point
  Ааа айде да не ти казвам, колко пъти ти си го правил...
 19. 1 point
  Аааа изпревари меее
 20. 1 point
 21. 1 point
  Пича прави микро модели на съществуващи сетове. Мисля, че някъде из темата имаше още негови творения. https://www.flickr.com/photos/vitreolum/44896122055/in/photostream/
 22. 1 point
 23. 1 point
 24. 1 point
 25. 1 point
  Добър ден на всички, Тези дни имах малко време за Лего и направих един малък MOD (модификация) на 4193 (https://brickset.com/sets/4193-1/The-London-Escape), от Карибски пирати, 6242 (https://brickset.com/sets/6242-1/Soldiers-Fort), от пиратската серия през 2009 г., и площта (baseplate) от 7047 (https://brickset.com/sets/7047-1/Coast-Watch-HQ), която ми беше щедро предоставена от @legohead, за което отново много благодаря. Освен частите на сетовете съм използвал допълнителни такива от 3-те ми Лъгбълк поръчки на части. Нямам списък на използваното, но мога да вляза в детайли, ако на някого му е много интересно. След успешно-завършилия етап на модификацията останах с много резервни (spare) части, които мога да вложа на по-късен етап. Идеята ми беше да създам остров с крепост и докове, които да помещават моите кораби - 10210 (https://brickset.com/sets/10210-1/Imperial-Flagship) и 6243 (https://brickset.com/sets/6243-1/Brickbeard-s-Bounty). Имам и още кораби, но не са изчистени и сглобени за жалост. С уговорката, че не правя много добри снимки, представям the Island Outpost. Той се състои от две смислово разделени части (с помощта на baseplate-а) - кръчмата "The Captain's Daughter" (POTC 4, май...) и крепостта на войниците. Кръчмата е свързана с дока за търговски кораби, като е запазена игралната функция на сета (отварящ се люк за транспорт на рома и бирата...). Лодки имат достъп до острова посредством дока и стълбите на плоскостта. Павирана, но занемарена улица води до моста, който минава над издълбания от морската вода канал. Пипнал съм вътрешността на кръчмата съвсем малко. Реших да терасирам интериора доколкото беше възможно, за да се създаде илюзия за дълбочина и големина. Функцията за позициониране на лявата стена, за жалост, не е запазена. Фортът на войниците е свързан с "градската част" на острова посредством стълбите (видими на по-горните снимки), и моста над канала. Крепостта се състои от командна кула с кран, затвор с оръдейно гнездо (този термин трябва да го проверя...), навес за барута, както и пристан за the Imperial Flagship. Кулата помещава оръжейната, както и малък офис за командващия офицер. Завършва с товарен кран, който се върти на 360 градуса. Докът е издигнат доста над водата, за да може безпроблемно да обслужва кораба. В бъдеще мисля да го попроменя малко, тъй като е леко тромав. Пристаните са напълно функционални и могат да поемат до четири кораба. Като цяло съм доволен от първия етап на построеното; в бъдеще смятам да подобрявам и този MOD. Приемам идеи, стига да са конструктивни. Отново изказвам благодарности на @legohead за плоскостта, без която модификацията нямаше да е толкова релефна. Надявам се да ви е било интересно, Knifebane.
Тази класация е настроен на Sofia/часова зона+02:00
×