Jump to content

DMitar

LUG Member
 • Мнения

  391
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Топ дни

  1

DMitar last won the day on Декември 4 2017

DMitar had the most liked content!

Обществена Репутация

25 Отлична

1 Последовател

Относно DMitar

 • Ранг
  Майстор Тухлар

Profile Information

 • Възраст
  AFOL
 • Град
  София
 • Пол
  мъж
 • Любими серии:
  Creator
  Star Wars
  The Lord of the Rings/Hobbit
 • Други:
  Стар Уорс
 • Brickset
  DMitar

За контакт

 • Skype
  digitborn

Последни посетители

143 профилни разглеждания
 1. Computers + Electronics + LEGO

  Ако се събираме, експериментираме и тестваме някакви такива неща, аз бих проявил голям интерес Дали ще измисляме нови неща или ще прилагаме готови решения описани от някой в интернет и ги развиваме няма значение, за мен би било интересно. При постигане на някакъв резултат може да реализираме такива проекти по време на наши събития (най-вече изложения)
 2. Клубна среща - 29 ноември (сряда) / Belgrade Aftermath

  И аз ще дойда Ще нося ЛЕГО поръчките на хората, които имат. Ако някой няма да присъства и иска да предам поръчката му на друг човек, от който му е по-лесно после да си я вземе, нека ми пише на скайп. За парите ще се оправим като се видим, не го мислете.
 3. Аз, не съм се отказал, просто написах въпроси. Все още искам да дойда, въпреки, ча малко съжалявам, че няма да се видя с Ян.
 4. Въпроси към Иван/Бинев: Ще идва ли някое официално лице от Лего - дали от Германия, дали от Румъния...? Кои клубове са потвърдили участието си? Може ли да напишеш / ъпдейтнеш някаква програма на събитието? Въпроси към хората от форума: Ще правим ли нещо по време на събитието в НПТМ? Ще се събираме ли, ще го превърнем ли по някакъв начив в наше си събитие? Ако да, ще трябва да не съвпада с ходенето до Белград. Ако няма да правим нищо в НПТМ поне да уточним този въпрос, за да е напълно ясно!
 5. Работилница, ателие и други

  Много яко! Това беше наша идея от преди 1-2 години в ИКЕА да го направим като събитие. Да построим различни стаи с различни интериори. Даже имаше идея за игри - как ще има празни стаи и посетителите и децата да слагат интериор. Но, поради различни причини свързани с co-branding шанса да се осъществи такъв тип събитие в ИКЕА е малък. Може някой ден пак да почовъркаме в тази насока.
 6. По препоръка на Амбасадора , да се пише във форума за срещата информирам, че в чата последователно Рали, Васко, Дидо и аз сме за отмяна на срещата за през уикенда. п.с. От друга страна твърде дълго стоя тук срещата с тази дата... така, че ако има достатъчно желаещи, може и да я проведете, преценете и напишете в темата
 7. Аз съм под въпрос за днес, някакви гости ще ме атакуват , може и да не успея с всичко
 8. Клубна среща - 27 септември (сряда)

  Да, за мен това е най-важното за такива срещи. Шума от околните маси и музиката, прави така, че хората си говорят помежду си, които са на близо. Когато се говори нещо общо постоянно ние глухите молим да се говори по-силно
 9. Помощ, въпроси и промени във форума

  Под ника на потребителите има рейтинг на база на броя постове. В момента под всеки стои картинка, която изобразява този рейтинг, но явно пътят до нея е грешен или липсва в папката. И сега навсякъде седи празна картинка. Ето конкретния линк от моя ранк: http://forum.lebgo.org/uploads/pip_custom_ranks/rank_5.png
 10. Клубна среща - 27 септември (сряда)

  ОК, потвърждавам, че ще дойда
 11. Аз съм маркирал "Не" за транспорт, защото имам малко проблеми с колата и не искам да рискувам с пътуване на дълго разстояние докато не ги реша.
 12. Клубна среща - 8 август (вторник)

  Идвам
 13. Клубна среща 24.07 - понеделник

  Ще дойда в 20 часа.
 14. изложение на Skockani от 23.06 до 01.07

  Пас. Ходи ми се, но много се насъбра напоследък
 15. LEGO 2017

  Е, добре - този е по-голям и то доста по-голям от предишния. Ето за справка, въпреки че е друг модела: Но с тази стойка от долу / по средата са се поизложили някак. Да не могат да направят достатъчно здрава средната част, даже и да провисва малко, не ми изглежда голямо майсторство За тези, които не са запознати или не се досещат - това, което подпира на оригинала го няма, кораба седи по средата в пръстена сам , ето за справка снимка от филма:
×