Jump to content

3dwarman

LUG Member
 • Мнения

  524
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Топ дни

  7

3dwarman last won the day on Ноември 16

3dwarman had the most liked content!

Обществена Репутация

21 Отлична

4 Последователи

Относно 3dwarman

 • Ранг
  Майстор Тухлар
 • Рожден ден 23.04.1988

Profile Information

 • Възраст
  AFOL
 • Град
  София
 • Пол
  мъж
 • Любими серии:
  Castle
  Pirates
  Technic
  Trains
 • Brickset
  3dwarman

За контакт

 • Skype
  war_man74

Последни посетители

209 профилни разглеждания
 1. Ще ходим с 2 коли. Предлагам да си направим среща в 11:00 на Лукойла до Метро 2. Карта В Белград трябва да стигнем тук: https://goo.gl/maps/RqUH8H4ewb92
 2. Алекс ми потвърди на 100% че ще дойде, но има голяма вероятност Деси да не дойде, заради проблемите с пръста. Така като гледам сме 5 човека и можем да се съберем в 1 кола. Ето и кратък график на планираните мероприятия: http://bgdlu.com/blog/post/timetable-summarized
 3. Значи събитието ще се състои по план между 17-19 Ноември. Променя се единствено локацията. Събитието ще се приведе в сградата на Датското посолство в Белград. Повече информация тук: http://bgdlu.com/blog/post/new-exhibiting-space Нямам време да го преведа на български, но съм сигурен, че ще се справите Относно другите въпроси: Ще идва ли някое официално лице от Лего - дали от Германия, дали от Румъния...? - Ян за съжаление няма да може да дойде тази година. Не знам за друг представител на Лего, но ще има много фенове от други страни и доста Амбасадори. Кои клубове са потвърдили участието си? - За момента има потвърдено участие от Словенски клуб, 2 Румънски, 1 Хърватски и 3 Сръбски клуба. Може ли да напишеш / ъпдейтнеш някаква програма на събитието? - Програмата на кратко е следната: Петък се подреждат самото изложение. В 19:00 отиваме на вечеря в един много як ресторант, която се покрива от Сърбите. Събота събитието започва от 14:00 часа. В 16:00 ще има някаква презентация. AFOL вечерта започва от 18 и продължава до 21 часа. След това отиваме до някакъв бар където пием до 4 сутринта. Неделя може да направим някои от планираните неща, които бяха за Септември, но не се знае точно. Ние може да събираме и да потеглим към София следобеда. Не разбирам, защо сте се отказали да идвате. Датите са ясни от доста време вече. Аз ще пътувам в петък сутринта и ще се прибера в Неделя късно вечерта в София. Имам 2 места в колата (3 ако много ви се бута отзад). Цените за хотела са 25 евро на вечер. В един апартамент според Иван могат да се съберат 4ма човека, но предполагам че 3ма е по-оптимално. Моля помислете си до утре вечер и като се видим в музея трябва да кажете, кой ще идва за да можем да направим резервация за хотела.
 4. Откъде да намеря стари комплекти?

  Стари комплекти могат да се намерят и в някой от магазините в https://www.bricklink.com Имайте предвид, че старите комплекти могат да достигнат астрономически цени. Също така е важно да проверите дали дадения магазин е в държава членка от европейския съюз, тъй като в противен случай пратката най-вероятно ще бъде задържана на митницата и ще дължите ДДС и мито.
 5. Клубна среща - 26 октомври (четвъртък) - отменя се

  Добре явно ще отложим срещата за неделя 29.10.2017. Тъй като основния проблем днес беше, че никой не предложи място и час за срещата предлагам до утре (петък) вечер да напишете предложения за място и час. Аз ако мога ще дойда на срещата. Изобщо последните няколко пъти е голяма мъка това организиране на срещи, защото никой не иска да вземе решение кое къде и всичко се решава в последния момент. Днес нямах време за това и съответно среща няма да има днес. Предлагам да решим кой ден в месеца ще се събираме регулярно и това да е ясно за месеци напред. При необходимост ще се организират допълнителни срещи свързани с изложения или важни въпроси.
 6. Клубна среща - 26 октомври (четвъртък) - отменя се

  Моля да ме извините, че всявам смут в колектива. Оттеглям предложението си за петък, тъй като и аз съм на концерт тогава.
 7. Клубна среща - 26 октомври (четвъртък) - отменя се

  Ох да вярно, че е Димитровден тогава. Дали тогава да не го направим в петък вместо четвъртък?
 8. Клубна среща - 26 октомври (четвъртък) - отменя се

  И аз съм ОК за 26ти четвъртък.
 9. Благодаря на Камен, че направи анкетата! Виждам, че има интерес. Аз ще говоря с Иван другата седмица за да видим как вървят нещата от тяхна страна и ще пиша тук с информация. Ако имате някакви въпроси напишете ги тук за да му ги задам.
 10. Тъмнозелени прозорци

  За момента не съм попадал на такава част, но ако попадна ще пиша. Колко бройки са необходими?
 11. Клубна среща - 27 септември (сряда)

  Направил съм резервация за Sweet Bar&Grill Фестивална за 27.09.2017 от 20:00. Маса за 12 човека на името на Камен Бинев. Предупредиха ме, че нямат пост терминал, така че носете си кеш. Ето и фейсбука на ресторанта: https://www.facebook.com/SweetBarGrillFestivalna/
 12. Клубна среща - 27 септември (сряда)

  Добре виждам, че никой не иска да поеме политическата отговорност, за това аз предлагам да го направим този път в Sweet както legohead предложи и да видим там дали ще се получи добре срещата. Утре ще запазя голяма маса там за 19:30.
 13. Клубна среща - 27 септември (сряда)

  В сепаретата на Попа е тихо, но е доста трудно да се намери място за паркиране там в делничен ден. Има доста хора, които идват с коли и това може да създаде голямо неудобство за тях.
 14. Клубна среща - 27 септември (сряда)

  Къде ще проведем срещата този път?
 15. Клубна среща - 27 септември (сряда)

  Аз ще мога да мина и тогава, но може би няма да стоя до 23 както обикновено.
×