Jump to content

Knifebane

LUG Member
 • Мнения

  348
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Топ дни

  12

Knifebane last won the day on Февруари 16

Knifebane had the most liked content!

Обществена Репутация

123 Отлична

6 Последователи

Относно Knifebane

 • Ранг
  Evil Bureaucrat
 • Рожден ден 12.11.1991

Profile Information

 • Възраст
  AFOL
 • Град
  Sofia
 • Пол
  мъж
 • Любими серии:
  Castle
  City
  Harry Potter
  Pirates
  Star Wars
  The Lord of the Rings/Hobbit
 • Brickset
  Knifebane

Последни посетители

504 профилни разглеждания
 1. Къщата с цъфналата вишна

  Къщата е много модернистична, харесва ми. Доста умение имаш и в ландшафтните детайли, което е за оценяване, тъй като много малко MOC-ъри реално умеят да правят и ландшафта към сградата.
 2. BrickHeadz

  Забавно е. Беше въпрос на време да пуснат нещо подобно, за да печелят и от хората, които си правят собствени Брикхеди. Не изключвам в бъдеще да пускат и accessories packs.
 3. MOC Мини-модели на Софийски сгради

  Сградите са наистина много приятни, благодаря, че ги сподели. Би било интересно да се направят и с реални части.
 4. Създай мини-модел на ....

  Добър ден, господа. Честити 140 години от Освобождението! За правилата накратко - Те винаги са били обявявани в началото на дадената тема-конкурс или Lugbulk, или инициатива на клуба. Ние като модератори следим за това доста внимателно. Ако има неясноти, както тук (при този конкурс) в началото (примерни въпроси от @abixbg) се опитваме да ги изясним, което @OneOfAll беше длъжен да направи. Моето лично мнение е, че се случи в голяма степен; няма да цитирам темата, за да не стане твърде дълъг този отговор. По линия на Photoshop-a - По принцип няма конкурс, освен такъв за Photoshop, който да покровителства използването на Photoshop. Нормално е това да е забранено в правилата. При определени случаи, по преценка на организаторите И участниците сме допускали леко-photoshop-нати снимки. Такъв определен случай беше фигурката на @kodama-ja, която влезе в контакт с нас и попита учтиво, дали това е възможно, тъй като няма точните части или алтернативни такива, за да участва адекватно. Отново личното ми мнение е, че там корекцията беше минимална, както и че е много принципно и кавалерско да подадеш ръка на дама. Да, въпрос на принцип е. Не смятам, че има нарушен принцип - нито тук, нито там.
 5. За мен гласуването е трудно, макар и през първия кръг да имаме само трима кандидати с моделчета. Трите избрани сгради са емблематични за София, всяка по свой си начин. Пресъздадени са по начин, който не оставя съмнение по отношение на тяхната идентичност. Харесва ми окото към детайла на @danny, както и начина по който @OneOfAll е пресъздал една иначе монотонна фасада. Бих дал по един глас за двамата, ако можех.
 6. Поръчки на части от Bricklink - How to

  Добър ден, В този ред на мисли, аз с интерес наблюдавах начина на поднасяне на информацията за магазина: - без "добър ден", - без повечко информация за магазина извън линка (аз, за разлика от @mamun, не влязох в магазина, тъй като не обичам "тъмни Индии"/линкове) - без отделна тема, а просто парафиране на друга такава. С риск да прозвуча "админ", може и тези неща да бъдат пипнати, ако искаш обявата да е евентуално по-успешна, извън селекцията части, която също, очевидно, е под субективна критика. Лек ден, Knifebane.
 7. 70919: The Justice League Anniversary Party

  Благодаря за краткото, но ясно в този случай ревю. Фигурките, понякога, правят сета.
 8. Лего град

  Витрини, които са максимално изолирани от прах, вентилационна система с филтрация, пране на частите. Иначе клечки за уши. От бебешките.
 9. 76020: Knowhere Escape Mission

  Много благодаря за поредното издържано и интересно ревю, @Stormfury! От всички сетове (от първата вълна на the GOTG) този ми е най-несимпатичен като компоненти. Има яки фигурки, но смятам останалите му части за напълно посредствени като дизайн и play-ability/collect-ability. Все пак, много съм признателен!
 10. Аз няма да участвам в първото месечно издание на конкурса, но съм на мнение, че за да е истински конкурс, със състезателен елемент и лека изненада, е добре да се изпращат моделчетата на един организатор, а той да ги качи всички заедно след крайния срок. В случая просто това е @OneOfAll.
 11. ПРОДАВАМ: Минифигурки

  Достатъчно Чубаки гледам по улиците на столицата, няма нужда и Лего-фигурка да имам. Предлагам да обединиш Чубака-та със Звездата, нали все пак тя още не е купена (което пък желая да стане скоро, за да може да си инвестираш в другите работи!).
 12. SOLO Star Wars

  Трейлърът не ме грабва, трябва да призная, не знам точно защо. Може да е поради факта, че никога не съм бил огромен фен на персонажа на Хан Соло. Смятам, че във вселената на SW, включително и extended тази (която май не е canon, след като Дисни взеха лиценза), има много по-интересни и "дълбоки" индивиди. Това казано, много ме грабна цветовата гама на новия MF, в синьо и бяло. Аз не съм фен и на кораба, който си остава, макар и историята, старият кораб на каналджията The Kessel Run, ако не греша, е канал за наркотици Т.е. сетът ще си го взема сигурно, зависи какви допълнителни снимки излязат. Ще се гледа филма де..., нали съм фен
 13. Лего град

  Здравей, @jonsnow27, Като изключим, че по-забавно щеше да е, ако има white walkers в града, той е доста интересен. Доколкото виждам е предимно от сетове, които обаче са подредени с мисъл; има и сцени в самия град - примерно състезанието с колоездачите. Имаш ли намерение да го разширяваш с още сетове? Да строиш сам някакви сгради?
 14. Информационни табелки за изложенията

  Здравей, @Legovlad, Благодаря за хубавото, премислено и лесно-постижимо предложение! Дълго време сме мислили, как да "изложим" и интериора на модулните сгради, които подредени в градска сцена остават, за жалост, само красиви фасади. Имахме изложение, в Мега мол, Люлин, където мисля че имахме разглобени на етажи modulars, с цел да покажем и вътрешността им. Табелките, които включват снимки на вътрешността, както и леки обяснения, имат потенциала да бъдат по-интелигентно решение за, както я нарече, невидимата част от експозицията. Това, разбира се, означава, че трябва да попроменим дизайна на съществуващите ни табелки, както и големината. Веднъж направени, те ще си останат в клубния инвентар, което е добре. Отново благодаря!
 15. LEGO 2018

  Може би, че и ти ще дадеш вота си за UniKitty emoji-то за форума, @Stormfury?
×