Jump to content

OneOfAll

LUG Member
 • Мнения

  726
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Топ дни

  44

OneOfAll last won the day on Март 10

OneOfAll had the most liked content!

Обществена Репутация

276 Отлична

6 Последователи

Относно OneOfAll

 • Ранг
  Voice of the voiceless
 • Рожден ден 29.06.1987

Profile Information

 • Възраст
  AFOL
 • Град
  София
 • Пол
  мъж
 • Любими серии:
  Super Heroes
 • Интереси
  Комикси
 • Brickset
  OneOfAll

За контакт

 • Website URL
  http://insaneaddiction.tk/
 • Skype
  one_of_all

Последни посетители

1102 профилни разглеждания
 1. ПРОДАЖНИЦИ !!!

  1. Show previous comments  8 more
  2. OneOfAll

   OneOfAll

   Казвам. Всички тук !

  3. mamun

   mamun

   Мерси, Саше !

  4. OneOfAll

   OneOfAll

   Е сега вече може да прочетеш защо го написах в любимата тема за lugbulk!

 2. Гласуването за първи кръг завърши. Тъй като имаме равенство си мисля, @danny и аз да вземем по 25 точки, а @mnachev 18 (като за второ място). Ако имате друго предложение моля да споделите, тъй като и занапред може да имаме и други равенства. За равенства, ако имаме повече хора и са по-надолу в класирането си мисля за нещо такова: 1 - 10 2 - 9 3 - 5 4 - 5 5 - 1 3 и 4 да взимат точки като за 3то място по равен брой, а номер 5 да взима като за 4то място.
 3. Създай мини-модел на ....

  Благодаря за бързото връщане на отговор. @danny е прав ама да няма сърдити после що тъй що онъй. За това и писах. Ще бъде пуснато Оги колкото мини толкова другия път по-мини. Прекрасно сте се справили и двамата ама да вземем да ги правим на 2 седмици, че сега ще има едно чакане 25 дни. хахаха Може някакво странично за ентусиастите да направим и да си цъкаме някакви неща. Ще помисля.
 4. Създай мини-модел на ....

  Здравейте, Двете творения са прекрасни, но тъй като @Duh5 е направил нещо феноменално ни вкарва пак в добавяне на ново правило. Съгласни ли сте да има участие с GIF-ове ? За да се направи една такава анимирана снимка трябва намеса на програми, НО както ми е обяснил Оги, единствено е ползвал Lightroom да направи кадрите за гифа и разбира се не е променял цветове и форми на частите от модела. Може да обясни по-конкретно какво е направил за да се получи гиф-а.
 5. Създай мини-модел на ....

  Добавени още малко правила и лека редакция на стари такива. Добавена таблица с месеци, теми, участници, точки и класиране. Thanks, but no thanks По-добре късно отколкото никога Раздела може да е на български.
 6. Създай мини-модел на ....

  @danny, видях че е изрязан фона. Не мисля, че това влияе изобщо на модела. Ако искате може просто първият кръг да е бил като уточнителен за правилата, тъй като както каза @danny той е ползвал PS да изреже фона, @mnachev e ползвал PS за да направи колаж, но както се вижда и на втората снимка личи ползването на PS. Приемаме го както е и просто доуточняваме правилата за следващите кръгове. Аз нямам против да се изреже фона на снимка, но ако другите държат да не се реже да си кажат и няма да се прави. Против съм да се пускат модели с редактирани цветове на части за да се придаде облик на модела приближаващ се до сцената/реалния модел. Същото важи и за програмите, тъй като там има всички части, но даден участник, ако няма някоя част просто трябва да измисли друг вид сглобка или да избере да направи нещо друго.
 7. Създай мини-модел на ....

  Редактирах началото на темата и добавих Забрани и допълнителен ред с уточнение в раздел Участие.
 8. Създай мини-модел на ....

  @abixbg попита за няколко въпроса дали може или не и му отговорих на първата страница. Това се прави за първи път и нещата се променят с всеки месец за да се изградят правила като хората. Не съм видял предложения за доуточняване на правилата за тази игра. Относно PhotoShop-a на мини фигурките, човека написа, че е променил само 2-3 цвята и освен това беше добавена и оригинална снимка за да се види, че промените не са толкова големи и няма да повлияят толкова много.
 9. Създай мини-модел на ....

  Никъде в темата не е казвано за Photoshop, сега просто конкретизирам. Конкурса не е за умения на Photoshop, а за това да създадем мини модел с лего части. В конкурса за фигурките беше редактирана леко едната.
 10. Създай мини-модел на ....

  @mnachev , с това ли ? Добавял, снимка на сцената и снимка на лего модела, без да е пипан на Photoshop Става дума за цветове и тн.
 11. Създай мини-модел на ....

  Месец март ще бъде за: "Създай мини-модел на сцена от филм до 2000 година" Нека творенето започне. Успех на всички. Крайна дата за предаване 31.03 (събота).
 12. Първият месец имаме само 3 участия. Интерес "голям". Гласуването ще бъде отворено до 09.03, другата седмица петък. @mnachev ще прати снимка на лего модела тази вечер и ще бъде сменена снимката на която е направил колажа, тъй като е пропуснал това правило. @danny - Руска църква „Свети Николай Чудотворец“ @OneOfAll - Бившето кино "Възраждане" @mnachev - Хотел Хемус (първата ще бъде сменена по-късно)
×