Jump to content

OneOfAll

LUG Member
 • Мнения

  760
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Топ дни

  48

Всичко публикувано от OneOfAll

 1. @UNIVEGA, @kodama-ja, @Knifebane, @3dwarman аре да правим PART2 и да се смажем Тоя път обещавам да не си губя документите. Аре моля ви много
 2. След миналогодишните премеждия не знам дали да пробвам пак. Зависи колко човека се навият може да размисля.
 3. OneOfAll

  Marvel Super Heroes

  То и @OneOfAll не знае. За Deadpool такива костюми се срещат като някой болен седне и си изкара от десния чорап някаква изтрещяла идея. С мустаците точно няма Sheriff Deadpool, но без в Deadpool 22, героят решава, че новият шериф в града: Нищо кой знае какво за него. Фигурката е по-симпатична от тази на DC, но миналата година бяха сякаш по интересни.
 4. OneOfAll

  DC Comics Super Heroes

  Все пак това им е новото попълнениe на theCW в телевизионната вселена на DC. Честно казано не съм много вЧепетлен. Constantine щеше да е доста доста по-добър избор, тъй като се завръща на малкия екран в новия сезон на Legends ot Tomorrow и дори имаше и кратка анимация. Сериалът може би става, но като знам, че е на theCW (teen drama tv) нищо, че всичките други 4-5 сериала са тяхни с героите на DC са там малко ме спира. Krypton от своя страна беше доста силен. Някой ден и Black Lightning ще бъде изгледан. Опаковката от своя страна ми харесва.
 5. OneOfAll

  BrickHeadz

  Макар да са моднати спрямо оригиналните хедове с тези движещи ръце са много яки.
 6. Здравейте, @danny даде една прекрасна идея за ежемесечна игра в която да създаваш мини модел на различни неща. Прочетете тук за какво става дума. Правилата с график и всичко ще разпиша идните дни, но се пригответе да е епично. От сега ви казвам !!! Официален плакат за "юркане" на хората седмица преди приключването на даден месец. Създаден от @danny Участие: - Всеки и по всяко време може да се включи с модел за дадения месец без записване - Снимка на реалния обект/сцена или каквото и да е спрямо месечната тема + снимка на модела създаден от лего - Изпращане на моделите на лично съобщение на OneOfAll (решението бе взето след провела се анкета, която може да видите тук) Моделите за месец февруари бяха пратени на лично и мейл и бяха качени за гласуване. Продължителност на конкурса: - Една календарна година или в нашия случай 11 месеца Теми: - Различни всеки месец, но ще бъдат разкривани с началото на всеки месец. Време за строене: - Един месец Време за гласуване: - Една седмица Класиране: - Всеки участник ще получава точки според класирането от анкетата, както следва: Ако участник 1 и 2 получат равен брой гласове всеки един от тях получава по 25 точки. Участник 3 автоматично става втори и получава точките за второ място. Ако има участник 4 и е с равни точки като участник 3 същото важи като за първите двама. С месеците ще видим как ще се гласува и дали ще имаме такива равенства. Официална таблица с месеците, темите, участниците, точките за всеки месец и временното класиране. Победител и подгласници: - Предстои да разберем с развитието на играта какво ще спечелят тримата с най-много точки. Забрани: - Използването на PhotoShop за манипулиране на цветовете на частите и цялостния облик на лего модела - Използването на програми за създаването на модел Нека строенето започне сега ! Успех на всички !
 7. OneOfAll

  Създай мини-модел на ....

  Това е вторият месец без участници и просто реших да не пускам модел, а да го прекратя. Прочетох го и сега ще пиша коментар.
 8. OneOfAll

  Създай мини-модел на ....

  Поради липсата на интерес и участници, прекратявам строенето на месечни мини модели.
 9. OneOfAll

  BrickHeadz

 10. OneOfAll

  Marvel Super Heroes MOCs

  Tемата говори сама по себе си: Henry Pinto Xenomurphy DownUnder Bricks Tim Lydy The Ka. Lor Project
 11. OneOfAll

  Създай мини-модел на ....

  Темата за месец юни е: "Създай мини-модел на сцена от Star Wars" Сцените могат да бъдат от: - игра - филм - комикс - рисунка - анимация и книга Участието отново ще бъде със снимка на сцената, която правите + снимка на лего модела Начало 01.06.2018. Край 30.06.2018 - 23:59.
 12. Поради липса на участници, този месец анкета няма, тъй като има само едно участие. OneOfAll - къща край езерото и в гората
 13. Участниците за изминалия месец бяхме само двама. @danny със своя Jaeger - Plasma Sessanta MARK 4. @OneOfAll с руския Jaeger - Cherno Alpha PS Още снимки на Plasma Sessanta MARK 4 може да видите на личния Flicker на @danny .
 14. Може разбира се. Само където май камерата на телефона е калпава и не се вижда добре. И в гръб
 15. OneOfAll

  Създай мини-модел на ....

  Темата за месец май е: "Създай мини-модел на любимо място за почивка" - може да бъде истинско или измислено място Начало 01.05.2018. Край 31.05.2018 - 23:59.
 16. OneOfAll

  Създай мини-модел на ....

  Да не са за мини фигурки, а да са по мини моделите.
 17. Участниците и техните модели за месец март. Гласуването ще бъде отворено до 06.04 (петък), другата седмица. @danny - Terminator 2 (1991) @Duh5 - Steamboat Bill, Jr. (1928), актьор Bustr Keaton @mnachev - Men in Black (1997) @OneOfAll - Titanic (1997)
 18. OneOfAll

  Създай мини-модел на ....

  "Създай мини-модел на Kaiju или Jaeger от Pacific Rim" Филмът Pacific Rim: Uprising е вече в кината и за това реших темата за месец април да бъде за него. Kaiju са лошите същества или така наречените чудовища, които атакуват планетата Земя, а Jaeger са роботите, които са направени от хората за да се борят с тях. Моделът може да бъде: - от филма Pacific Rim - от филма Pacific Rim: Uprising - само на Kaiju - само на Jaeger - на Kaiju и Jaeger заедно - сцена от филмите на която да присъства Kaiju или Jaeger - сцена на битка между Kaiju и Jaeger, която да не е от филма Моделите да не бъдат оразмерени за минифигурки. Начало 01.04.2018. Край 30.04.2018 - 23:59.
 19. OneOfAll

  Сайт за инструкции

  Тъй като започнах да събирам едни сетове на части започнах да им търся инструкциите и беше някакъв ад. Днес съвсем случайно попаднах на този сайт: https://www.lego.com...inginstructions Изглежда е официален и има всичко от към инструкции що е излязло. Може някой да го знае, а може и да е нов за някои така, че споделям. PS - MOC инструкции няма - Инструкции за официални ексклузивни сетове от комикони и тн няма - https://www.flickr.c...57655833426312/ (този номер не може да се намери в сайта по-горе) PS 2 Васко ме светна, че може да се свалят инструкции и от Brickset.com . Като изберете сет-а, който ви интересува сваляте надолу под снимките и има секция Instructions. Там има линкове към сайта по-горе и ако е свален от там има друг линк където ги има. Дори пише дали е свален от там. V29 - V39 не разбрах какви глупости са, но V39 пишеше на някой, че за ХАмериканците. ---------- Други сайтове за инструкции: От Дидо (Stormfury): http://lego.brickinstructions.com/en/search/general/new
 20. Дидо пусна един страхотен мок . Ако разгледате какво още е сътворил този човек ще ахнете прост. Има невероятни неща, детайлите и сглобките също са страшни. Насладете се.
 21. it's coming ....

 22. ПРОДАЖНИЦИ !!!

  1. Show previous comments  8 more
  2. OneOfAll

   OneOfAll

   Казвам. Всички тук !

  3. mamun

   mamun

   Мерси, Саше !

  4. OneOfAll

   OneOfAll

   Е сега вече може да прочетеш защо го написах в любимата тема за lugbulk!

×