Jump to content

OneOfAll

LUG Member
 • Мнения

  853
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Топ дни

  56

Всичко публикувано от OneOfAll

 1. OneOfAll

  Забавни LEGO сцени и модели

  GCPD
 2. OneOfAll

  Забавни LEGO сцени и модели

  Еми когато не си продаваш частите и почнем да строим на живо, а не на LDD
 3. OneOfAll

  Забавни LEGO сцени и модели

  Песента и клипа са умопомрачително зле.
 4. OneOfAll

  Marvel Super Heroes MOCs

  Tемата говори сама по себе си: Henry Pinto Xenomurphy DownUnder Bricks Tim Lydy The Ka. Lor Project
 5. OneOfAll

  DC Comics Super Heroes MOCs

  @Stormfury, и аз така мисля. Май ти го давах и каза, че ще го правиш един ден ама така с основата и тиквата е станало много яко. Надъхай се за сетовете ти да правиш такива. Виж на тези пичове стойките ( https://www.wickedbrick.com/collections/star-wars ), които правят са много яки. Подобни на горната, но май са им цели. Ти можеш да разчупиш и да станат яки.
 6. OneOfAll

  Невероятни мокове с невероятни детайли

  Днес и престоящите уикенди (18, 19, 25 и 26) до 31август ще има винаги хора от клуба в зоната за игри (голямата ротонда или малката на етажа на дисплеите). Ще се радваме да се запознаем.
 7. Дидо пусна един страхотен мок . Ако разгледате какво още е сътворил този човек ще ахнете прост. Има невероятни неща, детайлите и сглобките също са страшни. Насладете се.
 8. OneOfAll

  Невероятни мокове с невероятни детайли

  @Ванко, този от 15 000 части, 3-тия му кораб може да го видиш на изложението в Ring Mall. @Antonio реши да го събере. Доста е впечатляващ да се види. Видях, че има малки промени от страничните части и модела в Ринг Мол е този https://rebrickable.com/mocs/MOC-9018/raskolnikov/moderately-sized-star-destroyer-w-full-interior/#comments , а от видеото се вижда лека промяна, но цялостно е същия.
 9. OneOfAll

  Изложение LEGO EXPO - Ring Mall - 4 - 31 август

  Момчето направило самолета направи днес тези модели.
 10. OneOfAll

  LEGO meets Photography

  С интерес ще очаквам да споделиш нови снимки за Infinity War. @Stormfury ще се изкефи много да види Voltron толкова скоро на живо. За жалост няма да присъствам на 18-ти, тъй че ще се видим някой друг път. Нямаме качени още снимки, само тези от Ring Mall. На живо си е друго да се видят, но и до там ще стигнеш. Ще се радвам да видя други твои проекти било то мокове (ако правиш) или снимки.
 11. OneOfAll

  LEGO meets Photography

  Страхотни идеи и снимки !!! Гледам, че имаш Thanos BrickHead и тук таме някои друг герой от Super Heroes, което е супер. Евала за усилията, които влагаш за снимките и идеите. Ако не си минавал през Ring Mall може този уикенд да го посетиш и да видиш изложението, и разбира се да се запознаеш с някои от клуба на живо. Продължавай с хубавата работа !!!
 12. OneOfAll

  LEGO Overwatch

  200%, че 75971 ще са два броя нормални BrickHeadz, тъй като цената на малка и голяма глава са 15$ (но не винаги), а на 2 големи в пакет са 20%. Bastion, който да се трансформира ми се вижда доста възможен избор за 30 доларовия. Тук може да се класира и D.Va или пък някои от другите големци, Doomfist, Orisa, Winston, Roadhog или пък Torbjorn. Големият сет си мисля, че може да бъде на ескорт танка, който е по картите + част от карта, което за мен ще е тъп сет и ще си заслужава само заради фигурките. Тъп заради това, че ще има част от карта и поредната превозна машина, която в този случай няма да става за нищо. Варианти са да направят и самите герои един по един в по-големи размери, тип mech. Не съм сигурен дали е правено и дали ще се приеме добре. Един вид да са тип Bionical. Дано да пуснат и 1-2 колекционерски серии.
 13. OneOfAll

  BrickHeadz

  Ако има фенове на BrickHeadz, ето това са частите в Go Brick Me (41597). "Сета" съдържа 708 части и могат да бъдат сглобени два тиквеника с частите в сета. От торбичка едно може да бъде сглобен белия грозник от книжката с няколко аксесоара. В книжката има доста интересни билдове за коси, шапки, бради, дрехи и други. Наистина могат да се видят добри техники, а заедно с билдовете от вече излезлите официални модели на BrickHeadz могат да се измислят добри модели. Както може да видите има и стикери чрез, които може да си направите уникални части. На пръв поглед ми се вижда доста добър донор на части, но за момента ще се задоволя с само с една бройка. Взех го за 53 лв. с намаление от Комсед (-25%), иначе го продават за 70 лв. Намалението е само за онлайн поръчки. От моите наблюдения няма много фенове на тази поредица с които да обсъждаме различни билдове, техники към които да се придържаме да е точно BrickHead и по нестандартни решения за създаване на аксесоар, коса, лице и тн.. Много тъжно.
 14. OneOfAll

  BrickHeadz

  @Stormfury, можех да се заема, но вече са ми махнати правата и не съм от екипа. Мда, тези съм ги виждал, но Johny не ми харесва, както и The Thing. Не са лоши като цяло.
 15. OneOfAll

  BrickHeadz

  Bitch Please, Portal Играх я точно 2-5 минути. Името на женката не го знам, както и на роботите, ако имат. Дали да не направим тема за BrickHeadz, които са рендери и една за вече създадени, но мокове, а тази да остане за официалните ? Някой рендери са доста добри.
 16. OneOfAll

  Изложение LEGO EXPO - Ring Mall - 4 - 31 август

  https://www.facebook.com/events/411755092650878/ https://www.sofiaring.bg/bg/event/lego-expo-2018 Моля всеки, който е посетил изложението да изкаже своето мнение. Нека похвалите и критиките започнат сега!
 17. OneOfAll

  BrickHeadz

  Смятам, че "Грозниците" не се харесват в България. Двама човеЦИ от клуба казаха, че не им харесват, хората на изложението не спираха на този дисплей, както и бяха споделени снимки на всички дисплеи освен на този с главите.
 18. OneOfAll

  BrickHeadz

 19. OneOfAll

  Изложение LEGO EXPO - Ring Mall - 4 - 31 август

  @danny, супер че си минал да ги видиш. Вчера с @inflames678 бяхме на игрите, днес също ще сме та може да минеш да се запознаем и видим. Другия уикенд ще е с нас на игрите и създателя на роботите @sensimasensi.
 20. OneOfAll

  BrickHeadz

  То реално зависи коя визия е решено да се прави, тъй като може просто отстрани да има жълто и черно и да не е под наклон.
 21. OneOfAll

  BrickHeadz

  Nope, Scorpion и Sub-Zero от Mortal Kombat. Не че няма вече направени и Power Rangers. Тук е играл Photoshop, но под тях е линк към Ideas, които не са с принтове и не са никак зле (останалите са под този в линка от същия създател). https://ideas.lego.com/projects/3c991643-9898-4c22-9716-891ee4688b89
 22. OneOfAll

  BrickHeadz

  Not bad at all. След като сглобих толкова тикви сякаш ги виждам с различен билд тия убавци. За краката е ползвал точно тази техника, която мислех, ръцете са ми no brickheadz, но не са лоши. Облеклата не ми се виждат много legal сглобки. Този скин може би ще стане доста лесно. Само да намеря време може да пробвам нещо в LDD и после на живо.
 23. OneOfAll

  Забавни LEGO сцени и модели

  Як е мини волтрона
 24. OneOfAll

  Зомби апокалипсис (moc) въпрос

  @mamun това е супер.
 25. Здравейте, Как би ви се сторила идеята за зомби апокалипсис с разбити сгради, пътища и тн тип The Walking Dead и всякакви подобни филми/сериали за следващо изложение с фигурки от този тип: https://www.aliexpress.com/item/City-Police-Military-Swat-Gun-Weapons-Pack-Army-soldiers-Figure-with-Weapon-building-blocks-Batman-Best/32841328196.html?spm=a2g01.11638294.spmc.349.79024788C0okpG&gps-id=5562377&scm=1007.19164.106901.0&scm_id=1007.19164.106901.0&scm-url=1007.19164.106901.0&pvid=8a1afa22-631e-4da0-b367-e5e82a763785 Не мисля, че някой би разбрал, че това не са lego фигурки, а според мен могат да се получат ужасно добри неща. За да не кажете да ходя в Lepin обществото с тея фигурки пускам и няколко мока от Lego
×