Jump to content

OneOfAll

LUG Member
 • Мнения

  883
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Топ дни

  59

Всичко публикувано от OneOfAll

 1. Здравейте, Днес сглобих модел 76058 и видях, че има страхотен ъгъл с кутии за вестници, кофа за боклук и светофар и стоят страхотно. Консултирах се с Дидо относно светофарите и също така проверих снимки от последното изложение, но не видях да имаме един светофар в CITY дисплея. Този, който е в сета е страхотен. Моля вижте модела и си кажете мнението. Направих темата, тъй като останах с впечатлението, че Наско никак не харесва Super Heroes и не ги иска в CITY дисплей, макар да стоят супер, но това е друга бира. Разбира се не искам това по никакъв начин да го обиди, но с удоволствие бих предоставил тази част да се сложи в макета, а и може да се направят още светофари за в бъдеще. Peace out
 2. Вчера Емо даде в чата един интересен сайт с различни постове за различни техники при направа на мокове. Сайта се казва http://mocrecipes.com/ . От това, което видях като техники за покриви доста ме впечатлиха. Не съм разгледал какво още има, но предполагам всеки може да открие нещо за следващия му мок.
 3. OneOfAll

  [In progress] MOC Warcraft/WoW

  И аз да направя една тема хахахаха Покрай филма Warcraft, хайпа около игрите и историята след като го изгледах, днес Дидо (Stormfury) вика, хайде влизай в WoW да си харесам сграда и да правим в LDD-то. Показа преди това няколко мока и влязохме в играта, обсъдихме няколко, и се спряхме пред едно никакво място с кула и решихме това ще е Той се отказа след няколко опита, то и аз щях, но някак си почнаха да стават нещата и ето какво направих. Мисля, да пробвам да понаправя няколко неща да видим. Ето какво даде Дидо като мокове и се учуди защо няма много мокове, тъй като има много хора, които я играят
 4. OneOfAll

  Marvel Super Heroes MOCs

  Tемата говори сама по себе си: Henry Pinto Xenomurphy DownUnder Bricks Tim Lydy The Ka. Lor Project
 5. BrickCon '18 се проведе в Seattle между 6 и 7 октомври. По-долу може да видите материали от изложението, видеа говорещи за организацията и други интересни материали. Създателите на тези невероятни модели са: https://www.flickr.com/photos/wintermute2600/ https://www.flickr.com/photos/cbla_member/ https://www.flickr.com/photos/breadman017/ https://www.flickr.com/photos/bram/ https://www.flickr.com/photos/dbol39/ https://www.flickr.com/photos/octopunk/ https://www.flickr.com/photos/pasukaru76/ https://www.flickr.com/photos/zachmoe/ Andrew Lee (един от създателите на едната част от диорамата наречена War of the Technomages прави шоу Bricks & Beer и за това изложени има два епизода с продължителност 3 часта (64 и 65). Интересни неща може да се чуят и видят в тези две видеа. Снимки от War of the Technomages. Group display at BrickCon 2018, won "Best in Show". Интервю с двама от създателите на диорамата (може да видите и от 2016 година Space диорамата им в описанието на това интервю):
 6. Дидо пусна един страхотен мок . Ако разгледате какво още е сътворил този човек ще ахнете прост. Има невероятни неща, детайлите и сглобките също са страшни. Насладете се.
 7. OneOfAll

  Клубна среща - 4-ти Ноември в Trade House West

  За протокола, на срещата след събитието в Ринг мол, където ти не дойде @mamun бяхме с @Knifebane и @sensimasensi. Добри нещата се говориха там. Относно това, че не идвам на срещите е защото не ми се занимава повече. Писна ми всеки път като кажа нещо да ме изкарват хейтъра и драматурга, да се подхвърлят заядливи коментарчета и нападки. Припомни си общия чат от последните ми две писания там. Махнах се от него, защото не пиша, а не пиша защото, както казах горе постоянно се правят заядливи коментарчета. Да смятам, че снощи се заяде с това, че "ще пропусна" поредната среща. Снимката на фигурка на някой си китайски човек ти веднага пусна коментарчето, че най-вероятно си ти, което беше безумна тъпотия. Освен това беше пуснал една песен в чата след срещата с коментарче, а тази песен същия ден я бях пуснал в профила ми и ставаше дума за хейтърите. За момента нямам желание да идвам по срещи и изложения, нямам нищо против клуба, развивайте се и дерзайте, без мен ще сте по-добре. Някой дори беше казал, че постоянно съм сърдит, нацупен и драматизирам, е като ме няма и не ги правя тези неща не ви ли е по-добре ? Защо тогава искате да идвам ? Относно @DeMonica, не знам къде видя хейт по него освен, ако не е имало по време на някои от двете срещи на които не съм бил. Човека си изказа мнението, че не смята, че трябва хората да се обясняват защо не искат да участват и никой не го е нападнал. В правото си да реши дали да носи или не модели. Не виждам какво ви пречи да си приемате нови членове като явно нечитавите (без да се обиждат @Knifebane, @legohead и @sensimasensi) (така ми дойде думата, тъй като все пак сме изброени там на показ) дори не пишем и не идваме по срещи. Не виждате хейтъри, не виждате нацупени физиономии по срещите, забавлявате се и си правите кефа.
 8. OneOfAll

  [In progress] MOC Warcraft/WoW

  Death Knight ... Статията с останалите снимки на мока . Flicker-a на пича
 9. OneOfAll

  [In progress] MOC Warcraft/WoW

  Опити за различни видове мечове.
 10. OneOfAll

  Невероятни мокове с невероятни детайли

  Играта излезе тези дни и вече има мок.
 11. OneOfAll

  [In progress] MOC Warcraft/WoW

  Може да не е точно WoW копие на къща, но е в тази тематика. Малко оръжия от същия пич Меча е един път Трите оръжия долу в дясно са страшно добри Много добри попадения Меча е страшен Добра идея за малък меч Отклонение леко. Тези къстъм аксесоари за фигурки са просто УНИКАЛНИ, то не са брони и оръжа и всякакви неща, които не могат да се видят от лего. https://www.pinterest.com/pin/413768284507902985/
 12. OneOfAll

  Хелуин Бионикъл МОС

  Само мога да каже едно голямо браво за усилията, които влагаш да създаваш своите творение. Направил си си lightbox, пускаш снимки във flickr, което е супер. Пускай повече снимки на моделите там и продължавай в същия дух. Сигурно си попадал на творения на Djokson ( https://www.flickr.com/people/djokson/ ), но ако не си можеш да почерпиш много вдъхновение от този човек. Имах удоволствието да се запозная на живо с него и наистина прави страховити неща. Виж му flickr-а и ти пожелавам един ден да създаваш много повече модели и с всеки следващ да вдигаш летвата и да нямаш стигане.
 13. OneOfAll

  [In progress] MOC Warcraft/WoW

 14. OneOfAll

  [In progress] MOC Warcraft/WoW

  И Quiraji Battle Tank Стария модел в играта: Модел на маунта изработен ръчно, повече снимки от всички ъгли на тази фигурка тук:
 15. OneOfAll

  [In progress] MOC Warcraft/WoW

  Another one, just like that, 20 000 pieces... https://bricks.kalais.net/post58
 16. OneOfAll

  Нефтозавод

  ПИЧ !!! OVERKILL !!! Страхотен мок !!! Продължавай в същия дух. Още вчера щях да коментирам, но не съм видял темата. Стикери, детайли... много добре. Ако пък и сложиш реални снимки, ако е възможно ще е супер. Повече хора трябва да имат възможността да видят този прекрасен мок. Дано виждаме още такива интересни неща от теб и от други хора.
 17. OneOfAll

  [In progress] MOC Warcraft/WoW

  Благодаря. И на мен ми харесват някои. За начало са добре.
 18. OneOfAll

  LEGO Overwatch

  Определено ще има най-вероятно втора вълна, ако се продадат успешно, тъй като 15 героя не са вкарани. На пръв поглед изглеждат невероятно добре. Очаквано в сетовете има две от количките, които се ескортират, ракетата, която е за украса (май така беше) на нивото не я очаквах. Изненадващо няма BrickHead. - Сет 1 - нямам абсолютно никаква забележка - Сет 2 - приятен, тъй като има някаква част от интериор, минуса за мен тук е торсото на Genji, може да е така цветово, но не ми харесва, колко е много кафявия цвят - Сет 3 - без забележки, + има част от сграда - Сет 4 с двата танка няма какво да кажа, може би Reinhardt можеше да е по-добре направен, тъй като има доста интересни мокове - Сет 5 по-голям Bastion с оригиналния му скин, супер - Сет 6 е голяма изненда, но пък има и минуси и плюсове + ракетата изглежда доста добре като цяло - втори Reaper, можеше да вкарат друг персонаж Фигурките са доста добре направени.
 19. OneOfAll

  LEGO Overwatch

  Да беше пуснал и другите снимки Много са добри!!! Tracer vs. Widowmaker (75970) – 129 pieces/$14.99 Hanzo vs. Genji (75971)- 197 pieces/$19.99 Dorado Showdown (75972) – 419 pieces/$29.99 D.Va & Reinhardt (75973) – 455 pieces/$39.99 Bastion (75974) – 602 pieces/$49.99 Watchpoint: Gibraltar (75975) – 730 pieces/$89.99 PS. Защото е логично да сложат още един Reaper вместо да сложат Moira, която е била и тя от Blackwatch. За жалост любимеца ми Junkrat го няма :/
 20. OneOfAll

  [In progress] MOC Warcraft/WoW

  Опити за Warglaives:
 21. OneOfAll

  [In progress] MOC Warcraft/WoW

  От лятото на тази година:
 22. OneOfAll

  LEGO Ideas - Voltron release date?

  Няма официален модел от LEGO.
 23. OneOfAll

  [In progress] MOC Warcraft/WoW

  Факт. По-реалистично би изглеждало да не са колкото 2 фигурки, но в играта има и такива оръжия, които са доста по-големи от човечето. Много по-добре изглежда фигурката с "глейва" (снимка 2), който държи и са сложени нокти от двете страни на проста дръжка.
 24. OneOfAll

  [In progress] MOC Warcraft/WoW

  Тъй като Ashbringer-a не успя да се получи, както искам сега захванах да направя няколко версии на така наречените Warglaives, които са оръжията на Demon Hunter-ите, но май при тях се получиха 1-2 вида, но не са това, което исках: Перфектният, но така не могат да се задържат ноктите за това е и така снимката. Две версии, които са си кажи речи еднакви Опити за нещо по интересно, но стават прекалено големи за мини фигурка: Вчера докато гледах моковете за Gu ild Wars забелязах тази как, която има нещо подобно на glave или може би е лък Обмислям идеята да пробвам да направя с тази сглобка нещо, но все още не съм измислил как да закрепя ноктите на мястото на листата. Като гледам и този глейв/лък е доста голям за мини фигурка и ако не е поставена върху стойка фигурката ще пада, искам да постигна ефекта да държат оръжия без да падат, тъй като са им много големи и ги дърпат напред.
 25. OneOfAll

  [In progress] MOC Warcraft/WoW

  Малко да раздвижим темата. Guild Wars тематични мокове, както и от други фентазита, които с малко промени могат да се напаснат за света на Warcraft:
×