Jump to content

Топ потребители


Най харесвано

Showing content with the highest reputation since 21.03.2019 във всички области

 1. 6 points
  Днес попаднах на тази статия. Интересна е за фенове на влаковете : http://montystrains.net/workshop-blog/2018/2/22/track-planning-for-lego-trains-part-2-track-geometry-and-tips-tricks
 2. 4 points
  До като сме на FF вълна
 3. 4 points
  Ураааа... Първата ми смислена тема! Не открих подобна, така че създам този хибрид! Малко обяснение на заглавието: Jurassic World - официални модели пуснати от лего свързани с динозаври, просто защото децата ме запалиха; МОС - това са неща които ми е интересно да правя, примерно лендскейп, дървета ; гора и т.н храсти - това ще са отделни елементи на горното. Динозаврите са благодарение на децата ми, които много си падат по тях, това е причината, за да имам всички пускани на пазара у нас. Ще пропусна първите серии от 2001 и 2005 година, даже няма да се хабя да ги описвам. Всъщност като се замисля, няма да описвам нито една от динозавърските серии, ако на някой му е интересно ... бриксет е на ваше разположение. Да преминем нататък дрЪва! Дизайна на едно дърво отнема от 10 минути до 4 месеца, в това време разбира се е включено и набавянето на части, които не са толкова популярни и някой са неразбираемо скъпи. Та стига глупости, ето малко снимков материал Така изглежда едно дърво в началото. В развитие, придобиват форма и започват да приличат на нещо. Малко по-завършени! Хаха Коледно! В подготовка за изложението в БГ МОЛ. Финалния продукт ... не обръщайте внимание на грозника в ляво на последната снимка, случайно попадна там! Виновен е ония с брадата... Малко техническа информация, който не го интересува да гледа снимките: използвани части - 5000 (около, точния брой е неизвестен) тегло - 15 килограма време за строене - 32,5 часа (половината е за цвят) Сглобено е два пъти, един при подготовката и един на изложението Искрено се надявам да ви е интересно!!! Следва продължение.
 4. 3 points
  Има опция за коментарите "Докладвай". Доколкото си спомням @legohead ми каза, че след два такива доклада форума автоматично скриват дадения пост и няма да е нужно някой да ходи да почиства нередностите. Ако сметнете, че нещо не е по темата може да го използвате, това важи и групи коментари. Това от доста време е активно, но явно никой не го използва. Може да започнем да го ползваме и да спестим малко работа на модераторите и да пазим форума чист.
 5. 3 points
  Machu Picchu. Доста интересна статия за сглобяването на това неофициално сетче, което почти е събрало 10 000 гласа и може като нищо да стане официален сет. Инструкциите може да свалите от тук.
 6. 3 points
  Още един MOC на D.Va. Разконспирирахме @sensimasensi защо си е взел тъмно сини части. Инструкциите може да закупите от тук.
 7. 3 points
  Не съм сигурен, че се сещам това място от къде е във филма. Също така не знам дали ми харесва, тъй като имам спомен, че виждах снимки докато го правеше пича и ми беше странно, какво трябва да е това чудо. Сега явно е завършено и си пише какво точно е.
 8. 3 points
  Jet Fighter-01. Интересни и елегантни стойки, но все пак си мисля, че прозрачните пръчки и дискове са по-доброто решение.
 9. 3 points
  Lond Daer - от Barthezz Brick.
 10. 3 points
 11. 3 points
  Източник: https://www.pinterest.com/pin/213709944802610485/
 12. 3 points
 13. 3 points
 14. 3 points
  Още едно Порше за колекцията.
 15. 3 points
  Попаднах на този сайт, който позволява човек да си направи custom минифигурка и ме изненада богатството от варианти за персонализиране. Факт, че магазинът е в САЩ, което прави използването му от нас почти невъзможно, но реших да го споделя от чисто любопитсвто https://minimanstudio.com/
 16. 3 points
  Една лодчица.
 17. 2 points
  И като се върне от Paris...
 18. 2 points
  Феновете на Ford може да потъркат ръце.
 19. 2 points
 20. 2 points
 21. 2 points
  Една емблематична сцена от филма.
 22. 2 points
  Имаме вече резервация за 19-19:15 (ще съм там) на името на Александър Мищенков за 14-16 човека. Ако някой реши, че може да се метне там преди всички да знае. До скоро!
 23. 2 points
  Една модулна гимназия от Jean Macou. Цък на снимката да видите в детайли какви неща е сътворил човека. Убуйствено добро. По-долу може да видите предната и задната част на сградата.
 24. 2 points
  Мир да е ... и бири...
 25. 2 points
  Вчера говорихме да се направи стадион за CITY дисплея и днес попадам на този мега як микро модел. Много радва.
Тази класация е настроен на Sofia/часова зона+03:00
×