Jump to content

Топ потребители

Най харесвано

Showing content with the highest reputation since 22.05.2024 във всички области

 1. Моят фентъзи роман "Изпитанието на Розара" вече е издаден и на английски език в САЩ от Of Metal and Magic Publishing. Тук можете да видите и поръчате като електронна книга, скоро ще има и хартиено издание: Rozara's Trial on Amazon Разбира се, има го и на български език у нас. В други новини, през 2025 очаквайте нова книга с Розара.
  5 points
 2. Няколко снимки на прототипи: Този 9 волтов никога не вижда бял свят е изгелжда супер добре Този е 12 волтов и явно на него е основан кафявия Крокодил от 2020ta Този Юниън Пасифик също не вижда бял свят. А този 9 волтов в първообраза на така популярния Метролайнер.
  3 points
 3. Точно такън случай имах в момента и се изненадах, че този метод работи така добре знаехте ли за него и случвало ли ви се е главата да ви заседне?
  2 points
 4. Много ми е интересно дали ще може да се направи МОК на Porsche от Ламбото... 😄 🤭🤣
  2 points
 5. Здравейте! Следващото изложение на клуба ще носи името "Сглоби си Свят" и ще се проведе в The Mall, София от 1 до 16 юни. Дисплеите, които ще може да разгледате ще бъдат CITY, Castle, LEGO Art и Botanical Collection, Star Wars, Technic и цял дисплей с автомобили създадени от един от членовете ни. През уикендите малките фенове ще могат да участват в различни игри от които ще могат да печелят LEGO награди. През втория уикенд планираме да отворим някои от загражданията и всеки който има желание да разгледа дадения дисплей от близо ще може да го направи, и най-важното ще може да се запознае лично с членове от клуба и да зададе своите въпроси към нас. Официалното събитие за събиеито направено от The Mall може да видите по-долу. https://www.facebook.com/events/1007215517486761/1007215527486760?ref=newsfeed
  2 points
 6. Вече ни рекламират на бул.Васил Левски 😁
  2 points
 7. Интересни цветове за 75389 The Dark Falcon
  1 point
 8. Относно това отдавна съм намерил решение трябва ти тази чаша. Тя обхваща главата от всички страни с горната част и лесно излиза.
  1 point
 9. Добро е.
  1 point
 10. Семпло, но с много детайли и цветово е много хубаво 😀
  1 point
 11. Уникално изпълнение @COBATA
  1 point
 12. Представям Ви моят нов лунапарк, версия 2.0 Той е плод на няколко години събиране на сетове и повече мечти отколкото реални планове. Така е понеже не мислех, че ще имам нерви, време и пространство да го осъществя в действителност. Но благодарение на подкрепата (и търпението) на моето семейство, проектът е вече факт. Строежът трая около месец и половина спокойно строене, преправяне и пак строене. Това включва и времето за сглобяване на моделите. Още около месец отне очакването на малкото части, които все още нямах, както и изпипването на дребни детайли. Благодарение на Стоян, моят най-добър приятел, се сдобих и със страхотните платна за пиратския кораб. Използваните части са около 11 000, без да броим сетовете. С тях спокойно надхвърля 20 000. Използвани са над 80 минифигури, като чакам доставкана още , за да "населя" атракционите. Както винаги всички те са моторизирани, изключение прави пиратския ролъркостър, чието задвижване е в процес на изработка, която ще наложи и леко преправяне на релсите, но като цяло вида му ще се запази. Измислих и доста приятен начин за осветление, до седмица ще кача снимки. Главният вход се намира от страната на града, до него има паркинг за колите на гостите. Изграден е като замък с кули и подвижен мост, под който има истински ров, пълен с вода и гратисчии. Той води до малко езеро, а в другата посока минава през целия парк и се влива в езерото, където е пиратския атракцион. Той се състои от ролъркостър, минаващ през останките на корабокруширал кораб, както и една цяла пиратска каравела, отворена за посетители. Освен тях паркът разполага с виенско колело, прекрасна въртележка, а за любителите на по-силните усещания - космически пумпал и МИКСЕРЪТ! Другият вход е собствената ЖП гара, която е свързана с главния площад, където се намира болшинството заведения за хранене. В нейната сграда се помещава и управлението на парка. Срещу нея е неговата гордост - 200 годишно дърво, което е превърнато в невероятна къща, за радоста на децата, щъкащи по цял ден по мостовете между клоните. Освен всичко това, в парка има и няколко малки клатещи се забавления, както и полигон с управляеми модели на колички. Към цялото изживяване се предлага и разходка с лодка, управлявана от красив и неблагонадежден млад пират. А да, щяха да заправя - има и мъртво прасе, глозгано от плъх. Към този парк има и градска част, която за съжаление не мога да сложа, поради липса на място. Като цяло съм доволен от крайния резултат, ако остане сглобен, с течение на времето може да поизпипам някои неща, но към този момент обмислям да го разглобя след като детето му се нарадва, понеже си искам хола обратно. Само за Lebgo: Времето и усилията да го създам, макар и започвайки от нулата, ме убедиха, че е абсолютно невъзможно този проект да бъде сглобен в мола за една вечер, започвайки по никое време. Ако поръчителите искат да го имат ще трябва да ми осигурят цял ден за подредбата му. Това е условие, което не подлежи на промяна.
  1 point
 13. Още една готина къщичка от More Mocs. Създателят е aukbricks. Ето как пичът е направил стените на къщата .... (mindblow)
  1 point
 14. Създател Kosbrick. От снимката може да видите профила му във Flickr и да видите трите отделни модула на това впечатляващо творение.
  1 point
Тази класация е настроен на Sofia/часова зона+03:00
×
×
 • Създай нов...