Jump to content

Топ потребители


Най харесвано

Showing content with the highest reputation since 6.07.2020 във всички области

 1. 7 points
  Динозавърче похапващо листенца
 2. 6 points
 3. 6 points
  Микро модулна планина с вода/море около нея.
 4. 6 points
  От мен Classic Space - луноход
 5. 6 points
  Дори го има в Ideas, пуснах му едно гласче. Интересно е като идея
 6. 5 points
  Още едно модулче за нещо бъдещо може би. Къщата на хълма, примерно
 7. 4 points
  Този портрет мисля, че не съм го пускал тук.
 8. 4 points
  Част от микро модулно кралство. Опитах се да го направя колкото се може по модулно и да може да се правят различни комбинации. Най-яко би било по какъвто и начин да се сложи модула да не изглежда не на място, но това вече си е доста тегаво като цяло.
 9. 4 points
 10. 4 points
  Мокче на така наречените raised beds за отглеждане на зеленчуци.
 11. 4 points
  Лего светофар с плъзгащ механизъм! Част PLATE 1х1 е жълта долу над синята!
 12. 3 points
  Здравейте, Предлагам два сета на нормална цена (260лв). Нека желаещите пишат в темата. Срок - 2 август, неделя 23:59. След това ще избера двама на случаен принцип които може да го закупят. Предпочитам лично предаване за София.
 13. 3 points
  Ето и победителя в трети кръг - @OneOfAll
 14. 3 points
 15. 3 points
 16. 3 points
 17. 3 points
 18. 3 points
  Здравейте на всички аз съм TFOL, търся части за мокове . Занимавам се с Лего фотография и правене на стоп моушън видеа.Имам и лего град.Благодаря Ви за приема инстаграм: ютуб:https://www.youtube.com/c/TFOLgirl
 19. 3 points
  Нещо лесно Плейт 1x1 и разбира се абсолютно всеки цвят може да се ползва.
 20. 3 points
  Аз тръгнах с рогата най-напред. Реших, че ще правя глава на овца/ овен. Ето я овцата
 21. 2 points
 22. 2 points
  Поздравления за победителите. Истински се надявам хората, които спечелиха да си го построят с удоволствие като истински ценители на техник моделите. Би било срамота да се опитат да го продават на завишени цени.
 23. 2 points
  Победители са DOSTIN и Borkata. Сега ще има пиша по едно лично с контакти за да се разберем как да си получат сета.
 24. 2 points
 25. 2 points
  Машина за копаене, задвижва се от компютър. Затова няма шофьор. Част Connector е свързваща за сивия подвижен модул.
 26. 2 points
  Тези зъбни колела са евтини, в eurobricks има даже качен fix с няколко допълнителни части.
 27. 2 points
  Значи: - 42025 Cargo plane изобщо не e базиран на американския С-123 "Provider", който е използван от ВВС на САЩ не само товарен самолет, но и за превозване на въздушни десантчици. Използван е от ЦРУ за "черни" операции по снабдяване на бунтовници в Латинска Америка, а по време на Виетнамската война с него са разпръсквали небезизвестният "Agent Orange". - 31039 Blue Power Jet ама грам не е комбинация от F-22 Raptor и F-35 Lighting II, два изтребителя от пето поколение, към момента на въоръжение при ВВС на САЩ. - 5892 Sonic Boom е всичко друго, но не и пресъздаден Eurofighter Typhoon - многоцелев изтребител, създаден съвместно от няколко страни в ЕС. Има още много примери, но тези би трябвало да са достатъчни. Аман от протестиращи п**** ! Значи понеже някакви двадесетина души мрънкат, десетки хиляди трябва да се съобразят с тях? Това е пример колко наистина значат AFOLs за TLG. П.П. А да, не се сещам за много сетове от Star Wars, които да не са бойни машини!
 28. 2 points
  Bo Hobby също завишават цените ,но Комсед и Хиполенд,направо излизат от всякакви норми.Според мен най-изгодно е в emag.Там се равняват на цените в Лего магазините(с 1-2лева надценка разбира се),но когото има 20%+ намаление е епично,защото са по-ниски и от Лего магазините.Като цяло Емаг е най-изгоден,ако купиш над 100лв е безплатна и доставката,така че ти си на далавера.(иначе е около 5лв доставката)
 29. 2 points
 30. 2 points
  Доставка на Екзегол Прословутата фирма FodEx прави постоянни курсове до Екзегол, защото Палпатин постоянно виси я в Бриклинк, я в Амазон, я в Ибей и поръчва като ненормален. Мисля, че преценката му е замъглена...от Тъмната страна предполагам Разбира се, на него му е спокойно, защото действащия GDPR не позволява на доставчиците да видят личните му данни. Целият билд се върти около превозното средство. Отваря се и от двете страни за да могат лесно да се свалят пакетите с благинки (надявам се не превозват подправка ), разполага с хипер двигател, но понеже е по-стар модел има и 8 соларни панела, с които при пълно зареждане може да мине някой и друг парсек . Направих го за малък контест, в който всеки може да се включи (повече тук). Tематика е разбира се Star Wars. Условията са да има First Order трупъри или друг персонал и да не е сцена от филмите. Демек измисляш си историйка и се забавляваш, стига да се развива по времето на последните 3 филма.
 31. 2 points
  Писах до Лего преди 1месец и ме информираха ,че скоро ще имат Лего магазин в България. Дано спазят обещанието си.
 32. 2 points
  Здравей @kamata, не мисля, че някой във форума рекламира, каквото и да било, в това число и @mnachev И той, като повечето от нас, споделя интересни неща от света на Лего, дали ще са сетове, билдове или друго. Специално за конкурса - той е организиран не от самия клуб (ЛЕБГО), а от обикновени фенове като мен, които просто искаха да направят нещо интересно и по възможност да дадат награди на участвалите. Наградите са предоставени също от тези отделни потребители и съответно те решават на кого да ги предоставят. Но дори и да не беше така и дори @mnachev да беше "админ", в правилата на конкурса никъде не е имало условие, че не могат да участват "админи" и изобщо всички останали, които са имали желание и възможност. Ще се радвам, ако се включваш в бъдещи конкурси, но дотогава можеш да публикуваш всичко, което правиш на страниците на форума. Има две интересни нови теми, които можеш да видиш тук и тук и да се включиш и там. И не само това, можеш да споделяш всичко свързано с Лего, а дори и с всички други неща, които те вълнуват Приятен уикенд, Дани
 33. 2 points
  Бубулечки в естествена среда Хммм май нещо се е хванало в паяжината... Червените скорпиони са най-отровни...
 34. 2 points
  Тъй като чета в момента книгата по филма Warcraft ми се завъртя идетя да направя клетка, тъй като имам 20-30 частици, но после прерастна в обор, заграждение за животни и накрая еволюира в арена, където орките провеждат своите "дуели на честа" наречени Mak'gora. Ако ви е интересно за Mak'gora може да прочетете тук. По рано днес си играх с дръжките на светлинните мечове и разни други части и се получи нещо като дръжка/основа за знаме или пък подобие на косата на смърта. Реших да сложа малко тъмно червени тайлове да заприлича съвсем леко на знамето на Ордата макар и без символа им в средата.
 35. 2 points
  Един лек ъпдейт на последният ми проект ....
 36. 1 point
  Според мен пиано сетът е страхотен. И креативно и иновативно и стилно и за игра става. Твърдо влиза в Wanted list-a ми, с надеждата да го пуснат и намален в някакъв момент. В тази връзка препращам към един нов submission, от който направо ми падна ченето. Това за мен 100% заслужава да бъде реализирано като сет, ако достигне 10к гласа. Направо е на друго ниво. Дори не ме дразни свръхшареното, защото е подходящо за модела. https://ideas.lego.com/projects/0435ae33-1900-4074-bd65-13ac4f62b6a4
 37. 1 point
 38. 1 point
  След малко забавяне, ето я и новата част. Ще има интересни билдове надявам се
 39. 1 point
 40. 1 point
  Е да, ще трябва да има организация. Ще го помисля дали ми се занимава.
 41. 1 point
 42. 1 point
  Много е интересно, но малък съвет - опитай се да включваш частта, която е дадена да се ползва, по интересен начин. В случая плейта 1x1. Сложил си го отгоре, но дронът си е дрон и без него Може да опиташ да направиш по-малък дрон и да ползваш частта някъде в основата/ конструкцията на творението.
 43. 1 point
  Дронче с ефекти! Бункерът изстрелва мрежа! Има и допълнително въже с щипка за ловене на вещи! Поради ограничението за размер , не успях да кача още снимки☺.
 44. 1 point
  Following a teaser posted to social media yesterday, The LEGO Group has now unveiled the latest product resulting from their partnership with Nintendo. Ben Davies (Professor Brickkeeper) reports. 71374 Nintendo Entertainment System will be launching on 1 August 2020 alongside the LEGO® Super Mario product range. While the kit will initially be exclusive to LEGO Brand Retail Stores and LEGO.com, it will be available at third party retailers starting in 2021. It will cost £209.99 in the UK and we’re still waiting for word on the price elsewhere. We will be reviewing the set shortly but based on the initial reveal there will be no shortage of things to examine, so why not start now? Continue reading »View the full article
 45. 1 point
 46. 1 point
 47. 1 point
  Дамм, доста готина част е тази количка, но е и рядка. Докато си я набавиш, винаги можеш да пробваш да си направиш подобна, ето примерно решение.
 48. 1 point
 49. 1 point
  Много яки работи от @mnachev (тигана е супер идея за детектора) и @OneOfAll ! Аз не успях да се включа, както исках Ето я и новата част, която не знаех, че се казва така забавно Повече за нея тук.
 50. 1 point
  Малка къща в прерията
Тази класация е настроен на Sofia/часова зона+03:00
×
×
 • Създай нов...