Jump to content

Топ потребители

Най харесвано

Showing content with the highest reputation on 22.11.2017 във всички области

  1. Здравей, Ваня. От по-философска гледна точка - хората никога не порастват и карат късен пубертет понякога (дори и около 40-те). В този ред на мисли, фигурките са вечно млади и красиви, независимо, какво "преживяват" в света си. Интересен въпрос е, защо са все тъй слаби, след като има само няколко сетчета с места за спорт, а всеки втори модел е на сладкарница. Прекрасен ден желая, Knifebane.
    2 points
  2. Тъй като нямаме тема за техники на строене, а Оги пусна в чата доста интересни дървета, предлагам тук да пускаме различни техники.
    1 point
  3. Здравей, От тук (https://brickset.com/sets/theme-friends/year-2018) можеш да видиш моделите обявени за 2018 година до момента. Ако ти трябва друга информация за сетовете питай и ще се опитаме да ти отговорим. Относно фигурките, ако LEGO решат да променят фигурките за тази поредица тя може би ще трябва да спре да се казва Friends. Като гледам фигурките от предстоящите сетове са си същите. Както Technic са си имали собствен модел човечета и останалите поредици имат стандартните човечета най-вероятно LEGO са решили тази серия да бъде с малко по-нестандартни на визия фигурки.
    1 point
Тази класация е настроен на Sofia/часова зона+02:00
×
×
  • Създай нов...