Jump to content

Топ потребители

 1. DOSTIN

  DOSTIN

  Full Member


  • Points

   4

  • Мнения

   347


 2. OneOfAll

  OneOfAll

  LUG Member


  • Points

   3

  • Мнения

   2602


 3. jonsnow27

  jonsnow27

  Full Member


  • Points

   3

  • Мнения

   7


 4. mnachev

  mnachev

  LUG Member


  • Points

   2

  • Мнения

   1815


Най харесвано

Showing content with the highest reputation on 5.02.2018 във всички области

 1. Градът ми, събиран повече от 4 години. Ето галерия от 45 снимки: https://myalbum.com/album/3gWjzG0By55f
  3 points
 2. Градския център или университета... не съм решил още каква ще е точната функция на тази сграда зависи от последващата я... Както и се вижда все още е в прогрес има много какво да се направи...
  2 points
 3. Завидни фотографски умения...
  2 points
 4. Здравейте, @danny даде една прекрасна идея за ежемесечна игра в която да създаваш мини модел на различни неща. Прочетете тук за какво става дума. Правилата с график и всичко ще разпиша идните дни, но се пригответе да е епично. От сега ви казвам !!! Официален плакат за "юркане" на хората седмица преди приключването на даден месец. Създаден от @danny Участие: - Всеки и по всяко време може да се включи с модел за дадения месец без записване - Снимка на реалния обект/сцена или каквото и да е спрямо месечната тема + снимка на модела създаден от лего - Изпращане на моделите на лично съобщение на OneOfAll (решението бе взето след провела се анкета, която може да видите тук) Моделите за месец февруари бяха пратени на лично и мейл и бяха качени за гласуване. Продължителност на конкурса: - Една календарна година или в нашия случай 11 месеца Теми: - Различни всеки месец, но ще бъдат разкривани с началото на всеки месец. Време за строене: - Един месец Време за гласуване: - Една седмица Класиране: - Всеки участник ще получава точки според класирането от анкетата, както следва: Ако участник 1 и 2 получат равен брой гласове всеки един от тях получава по 25 точки. Участник 3 автоматично става втори и получава точките за второ място. Ако има участник 4 и е с равни точки като участник 3 същото важи като за първите двама. С месеците ще видим как ще се гласува и дали ще имаме такива равенства. Официална таблица с месеците, темите, участниците, точките за всеки месец и временното класиране. Победител и подгласници: - Предстои да разберем с развитието на играта какво ще спечелят тримата с най-много точки. Забрани: - Използването на PhotoShop за манипулиране на цветовете на частите и цялостния облик на лего модела - Използването на програми за създаването на модел Нека строенето започне сега ! Успех на всички !
  1 point
 5. Пичове, извинявам се за подвеждането, че щях да опиша всичко уикенда, но не остана време и за това. Все пак помислих тема и мисля първи кръг да бъде: "Създай мини-модел на добре-позната сграда в София" Според мен може всичко да влезе, което е различно от един нормален блок или нова кооперация. Краен срок 28.02. Всеки който иска да участва моля да прати снимка до този срок на лично съобщение. Моля да бъде пращана снимка на модела и снимка на истинската сграда. На 01.03 пускаме анкета за 1 седмица и на 09.03 обявяваме първите хора, които са спечелили точки. 100% до тогава ще има таблица за класирането, ще съм измислил повече теми, които мисля, че ще бъде по интересно да се обявяват в началото на всеки кръг. Ще има като архив за кръговете, нещо като плакати също и така. Нека строенето започне сега !
  1 point
 6. 1 point
Тази класация е настроен на Sofia/часова зона+02:00
×
×
 • Създай нов...