Jump to content

Топ потребители

 1. mamun

  mamun

  LUG Member


  • Points

   9

  • Мнения

   1884


 2. Knifebane

  Knifebane

  LUG Member


  • Points

   4

  • Мнения

   668


 3. mnachev

  mnachev

  LUG Member


  • Points

   3

  • Мнения

   1815


 4. Duh5

  Duh5

  Admin


  • Points

   3

  • Мнения

   1018


Най харесвано

Showing content with the highest reputation on 7.02.2018 във всички области

 1. аз наистина искам да му се пробвам на туй нящо, обаче съвсем без да се лигавя февруари не мисля, че ще успея. Обаче ще опитам. Но няма да успея. Но ще имам предвид да опитам. Но надали. Ама ще видим..
  3 points
 2. Рали, ако имаш желание да го довършиш на LDD, може да видим дали с клубни части може да се направи. Мисля, че би станало нещо страхотно !
  2 points
 3. Благодарности на Радо!
  2 points
 4. Завидни фотографски умения...
  2 points
 5. Достатъчно Чубаки гледам по улиците на столицата, няма нужда и Лего-фигурка да имам. Предлагам да обединиш Чубака-та със Звездата, нали все пак тя още не е купена (което пък желая да стане скоро, за да може да си инвестираш в другите работи!).
  1 point
 6. Остана миличкия Чубака, него никой не го иска но обмислям да пусна и едни други фигурки. Така мога да ги сложа пак в същата тема и да не отварям нова.
  1 point
 7. И аз ще гледам филма, въпреки, че Харисън Форд е толкова уникален като визия, че надали друг актьор би ми харесал в тази роля. Въпреки че актьора от този фен трейлър ме впечатли :
  1 point
 8. Градския център или университета... не съм решил още каква ще е точната функция на тази сграда зависи от последващата я... Както и се вижда все още е в прогрес има много какво да се направи...
  1 point
 9. Пичове, извинявам се за подвеждането, че щях да опиша всичко уикенда, но не остана време и за това. Все пак помислих тема и мисля първи кръг да бъде: "Създай мини-модел на добре-позната сграда в София" Според мен може всичко да влезе, което е различно от един нормален блок или нова кооперация. Краен срок 28.02. Всеки който иска да участва моля да прати снимка до този срок на лично съобщение. Моля да бъде пращана снимка на модела и снимка на истинската сграда. На 01.03 пускаме анкета за 1 седмица и на 09.03 обявяваме първите хора, които са спечелили точки. 100% до тогава ще има таблица за класирането, ще съм измислил повече теми, които мисля, че ще бъде по интересно да се обявяват в началото на всеки кръг. Ще има като архив за кръговете, нещо като плакати също и така. Нека строенето започне сега !
  1 point
Тази класация е настроен на Sofia/часова зона+02:00
×
×
 • Създай нов...