Jump to content

Топ потребители

 1. OneOfAll

  OneOfAll

  LUG Member


  • Points

   5

  • Мнения

   2602


 2. Firestar

  Firestar

  Idle LUG Member


  • Points

   4

  • Мнения

   64


 3. Duh5

  Duh5

  Admin


  • Points

   4

  • Мнения

   1018


 4. danny

  danny

  LUG Member


  • Points

   3

  • Мнения

   346


Най харесвано

Showing content with the highest reputation on 8.02.2018 във всички области

 1. Знам за него и съм почнала да строя.
  2 points
 2. Тук вече ме амбицира да ти докажа, че не си прав
  2 points
 3. Анатема за сокола !!!
  2 points
 4. Аз имам лични притеснения за филма.. ДАНО да ида с ниски очаквания и да ме отвее:...:) Освен това, като стана много богат, ще си купя всички версии на сокола от Лего.
  2 points
 5. аз наистина искам да му се пробвам на туй нящо, обаче съвсем без да се лигавя февруари не мисля, че ще успея. Обаче ще опитам. Но няма да успея. Но ще имам предвид да опитам. Но надали. Ама ще видим..
  2 points
 6. А защо да ти ги пращат на теб на лична, а не да си ги публикуват във форума и да са видими за всички ?
  1 point
 7. Ето и какво спретнах като "промоционален" материал за конкурса. Скоро ще има детайлно разписване на всичко.
  1 point
 8. Само една малка кола, му е цената, нищо кой знае какво Бих те посъветвал първо да помислиш дали не е по-добре да дадеш тия пари за други(повече) разнообразни сетове, отколкото само за един. Да, много е як, но пак си остава един голям кютук, който ще се чудиш къде да сложиш. Аз имам 75105 сета и да ти кажа пак си е много як. Помисли и за него като вариант - по-малък и мнооого по-евтин.
  1 point
 9. Честно казано и аз бях много скиптичен с Дисни и въобще новите филми, мислех и да се отказвам от SW, но си ми харесаха. Сега чакам с нетърпение Соло, дано да не се разочаровам... До колегите - Харисън Форд си е... ХФ. Направо ми е мъка, че трябва да гледам друг в неговата роля, ноо... А за ,,Сокола" - така съм се побъркал по 75192, че вече сериозно мисля да се захвана с нещо и да го купя...
  1 point
 10. И така времето за гласуване настъпи. Участници и зрители ще могат да дадат своя глас за според тях най-добрата мини фигурка на член от клуба. Ето кой кого трябваше да направи: 1. @Knifebane - 62. @OneOfAll - 3 3. @mnachev - 1 4. @3dwarman - 25. @Duh5 - 46. @UNIVEGA - 77. @kodama-ja - 5 1. Knifebane е създал UNIVEGA 2. OneOfAll е създал mnachev 3. mnachev e създал Knifebane 4. 3dwarman е създал OneOfAll 5. Duh5 е създал 3dwarman 6. UNIVEGA е създал kodama-ja 7. kodama-ja е създала Duh5
  1 point
 11. @Firestar Може да видиш и другия интересен конкурс, който @OneOfAll ни спретна
  1 point
 12. Всички така казват за следващия сезон. После обаче все се оказваме обичайните заподозрени...
  1 point
 13. Стана много популярно да се правят такива фен-трейлъри и филми. Даже наскоро видях един за историята на Волдеморт от Хари Потър, цял филм са направили хората, не знам само с правата как се справят, но може би ако не е с цел изкарване на пари, можеш да правиш всичко.
  1 point
 14. В клубните части има такива гуми 64 броя: https://rebrickable.com/parts/30028/tyre-14-x-9-smooth-small-wide-slick/0/ и бели джанти за тях 75 броя: https://rebrickable.com/parts/30027b/wheel-8-x-9-with-hole-notched-for-wheels-holder-pin/15/ Всеки може да вземе от тях за този конкурс. Аз не знам дали ще имам свободни части за подобна количка, но ще видим.
  1 point
Тази класация е настроен на Sofia/часова зона+02:00
×
×
 • Създай нов...