Jump to content

Топ потребители

 1. Stormfury

  Stormfury

  LUG Member


  • Points

   7

  • Мнения

   1797


 2. mrcastle

  mrcastle

  Full Member


  • Points

   3

  • Мнения

   469


 3. Knifebane

  Knifebane

  LUG Member


  • Points

   3

  • Мнения

   659


 4. mamun

  mamun

  LUG Member


  • Points

   2

  • Мнения

   1850


Най харесвано

Showing content with the highest reputation on 21.09.2022 във всички области

 1. Имам този сет и бих се разделил с половината ог него. Тази на, която пише Pets. Може да се каже, че не ми е особено нужна искам да разпъна град. Модел 2011 сетът е доста скъп, но аз съм скромен и няма да я дам по-скъпо от колкото съм я взел 150 лв ме устройват за тази половинка. Някой би ли я взел?
  2 points
 2. Много яко! Комбинация от 21325 и 31120.
  2 points
 3. Централна ж.п. гара Бургас
  2 points
 4. Така като гледам, срещата ще е другата седмица на 28-ми.
  2 points
 5. Добър вечер на всички, В тази тема поетапно ще публикувам модели от колекцията ми, с които съм решил да се разделя поради текущи оптимизации на витрините, както и поради намаляване на широкия спектър от тематики, които бих искал да събирам. Всички артикули ще подлежат на общи условия по продажбата им, които ще изложа в темата. Основен момент е, че първо ще публикувам сетовете тук, като няма да бързам да ги обявявам в други платформи; не съм притиснат от времето или финансово за тяхната продажба. Лека вечер и до скоро, Knifebane.
  1 point
 6. Дааа, заповядай! https://www.mocsmarket.com/lego-mocs/medieval-castle-keep-alternative-build-21325-31120/
  1 point
 7. Много приятно! Инструкции има ли?
  1 point
 8. Общи условия (в сила, освен ако други обстоятелства не са описани в обявата за продажба на модела) 1. Моделите са отворени, били са сглобени и са стояли изложени във витрина/витрини в дом без животни и цигарен дим. Не са били огрявани директно от слънчева светлина и с тях не е играно. 2. Моделите са без запазени кутии, със запазени инструкции (състоянието на книжките е от отлично до много добро, но то не влиза във формирането на- и преговорите по цената за моделите), и с налични комикси към сетовете, ако това е съотносимо. 3. След извършена инвентаризация моделите са с всички налични части, без резервни части, и без повреди по съставните части. 4. Моделите са с всички свои минифигурки, които от своя страна са с всичките си налични опции (коса и шлем, например) и без дефекти. 5. Моделите са със залепени стикери, като при залепването на стикерите е положено максималното мое старание те да бъдат залепени коректно. Стикерите може да са с некачествено подлепващо средство, вината за което е изцяло на производителя. Стикерите може да не са перфектно залепени. Не съм против диалог по темата, но състоянието на стикерите, когато са залепени максимално коректно, не влиза във формирането на- и преговорите по цената за моделите. 6. Продажбата на моделите става с физическо предаване във взаимно удобно време извън работното, освен ако не се постигне друго разбирателство. Заплащането на сетовете може да стане, както в брой, така и по банков път. Не работя с Revolut. 7. Склонен съм на дискутирам размяна съгласно моя списък с търсени модели в Brickset, но реално идеята ми е да чистя място във витрините. 8. Общите условия подлежат на редакция и/или промяна, като за това ще известявам в темата. 9. Учтиво и сърдечно моля, ако коментарите Ви не са подходящи за темата, да ги пишете на лично във форума. Желая максимално изчистен формат на темата. Благодаря, Knifebane.
  1 point
 9. Виждам има вече значки и ранкове и въпросът ми е какви са всичките има ли списък?
  1 point
 10. Ако си отвориш профила ще видиш там значките, които имаш и ранговете изброени в ляво. Не знам дали някъде има списък на всички значки, които могат да се спечелят. Може да помислим и да добавим някакви свързани с Лего.
  1 point
 11. Ето и още 1 един готин MOC
  1 point
Тази класация е настроен на Sofia/часова зона+02:00
×
×
 • Създай нов...