Jump to content

Топ потребители

 1. Knifebane

  Knifebane

  LUG Member


  • Points

   5

  • Мнения

   659


 2. Stormfury

  Stormfury

  LUG Member


  • Points

   2

  • Мнения

   1798


 3. Nikola Bathory

  Nikola Bathory

  LUG Member


  • Points

   1

  • Мнения

   369


 4. LUIDGY

  LUIDGY

  LUG Member


  • Points

   1

  • Мнения

   173


Най харесвано

Showing content with the highest reputation on 22.09.2022 във всички области

 1. Общи условия (в сила, освен ако други обстоятелства не са описани в обявата за продажба на модела) 1. Моделите са отворени, били са сглобени и са стояли изложени във витрина/витрини в дом без животни и цигарен дим. Не са били огрявани директно от слънчева светлина и с тях не е играно. 2. Моделите са без запазени кутии, със запазени инструкции (състоянието на книжките е от отлично до много добро, но то не влиза във формирането на- и преговорите по цената за моделите), и с налични комикси към сетовете, ако това е съотносимо. 3. След извършена инвентаризация моделите са с всички налични части, без резервни части, и без повреди по съставните части. 4. Моделите са с всички свои минифигурки, които от своя страна са с всичките си налични опции (коса и шлем, например) и без дефекти. 5. Моделите са със залепени стикери, като при залепването на стикерите е положено максималното мое старание те да бъдат залепени коректно. Стикерите може да са с некачествено подлепващо средство, вината за което е изцяло на производителя. Стикерите може да не са перфектно залепени. Не съм против диалог по темата, но състоянието на стикерите, когато са залепени максимално коректно, не влиза във формирането на- и преговорите по цената за моделите. 6. Продажбата на моделите става с физическо предаване във взаимно удобно време извън работното, освен ако не се постигне друго разбирателство. Заплащането на сетовете може да стане, както в брой, така и по банков път. Не работя с Revolut. 7. Склонен съм на дискутирам размяна съгласно моя списък с търсени модели в Brickset, но реално идеята ми е да чистя място във витрините. 8. Общите условия подлежат на редакция и/или промяна, като за това ще известявам в темата. 9. Учтиво и сърдечно моля, ако коментарите Ви не са подходящи за темата, да ги пишете на лично във форума. Желая максимално изчистен формат на темата. Благодаря, Knifebane.
  3 points
 2. Добър вечер на всички, В тази тема поетапно ще публикувам модели от колекцията ми, с които съм решил да се разделя поради текущи оптимизации на витрините, както и поради намаляване на широкия спектър от тематики, които бих искал да събирам. Всички артикули ще подлежат на общи условия по продажбата им, които ще изложа в темата. Основен момент е, че първо ще публикувам сетовете тук, като няма да бързам да ги обявявам в други платформи; не съм притиснат от времето или финансово за тяхната продажба. Лека вечер и до скоро, Knifebane.
  1 point
 3. Хубаво е. Представям си го с няколко бели плочи под елхата и как задвиженото трамвайче я обикаля
  1 point
 4. Доста постно сетче, обаче виждам, че има трамвай, който и супер лесно се моторизира! Така че на мен като фен на влакове това ми харесва!
  1 point
 5. Трамваят е хубав, сградите не са нищо особено. Не знам, дали биха паснали на HP къщите.
  1 point
 6. Да раздвижим малко тази тема Ето го и 2022 WInter Village сета. Нещо не съм много впечатлен, да не кажа, че направо съм разочарован.
  1 point
 7. Дааа, заповядай! https://www.mocsmarket.com/lego-mocs/medieval-castle-keep-alternative-build-21325-31120/
  1 point
 8. Ако си отвориш профила ще видиш там значките, които имаш и ранговете изброени в ляво. Не знам дали някъде има списък на всички значки, които могат да се спечелят. Може да помислим и да добавим някакви свързани с Лего.
  1 point
 9. Централна ж.п. гара Бургас
  1 point
Тази класация е настроен на Sofia/часова зона+02:00
×
×
 • Създай нов...