Jump to content

Топ потребители


Най харесвано

Showing content with the highest reputation since 28.05.2020 in Мнения

 1. 6 points
  Някаква бизнес сграда / зла корпорация.
 2. 5 points
  "Ще строим завод, огромен завод, със яки бетонни стени! Мъже и жени, народ, ще строим завод за живота!"
 3. 5 points
  Малка къща в прерията
 4. 4 points
  Още една сграда по идея от Wayne Tower. Е не стана както исках, но май е добре. Двете сгради заедно на бял фон.
 5. 3 points
  и нещо от мен, предстои ми да създавам нещо модулно за личния си проект, та експериментирам... То е ясно, че... Частите Екзистенциално Зачезват (Ч. Е. З. - не е продуктово позицониране, все още не са ми спонсор), та до цяла сграда в заложения размер, няма да мога да го добутам, но се придобива представа, какво имам предвид... Весело създаване на всички! П. С. Избраната основна част е много "коварна"... Лесно може да създаде прекомерна текстура...
 6. 3 points
 7. 2 points
  Интересна част: PLANT, W/ 3.2 SHAFT, NO. 2
 8. 2 points
  Злата корпорация е яка, но Wayne Tower-ската е жестока! Много яко си направил всичко, прозорци, партерното ниво, което е една идея навън, озеленяването, всичко!
 9. 2 points
  Това, всъщност се е получило случайно, просто такъв имах под ръка и го грабнах, поставих... ама от дефекта ефект... Благодаря, иначе, някой ден, може би, ще е завършено... Весело създаване!
 10. 2 points
  Night At The Museum https://ideas.lego.com/projects/e692ce07-efb5-4f22-a490-745b16150200
 11. 2 points
 12. 2 points
  @DOSTIN така е страхотно! С решетките също е много добре, и структурата на прозореца е супер - отварящи се отгоре, отдолу - цяло стъкло. Сивите кюлчета долу много ми харесват. Ако успееш да го завършиш в целия му размер, ще стане една страхотна архитектурна красота.
 13. 2 points
  @Hri$$y супер добрия съвет, благодаря! Много по-яко стана така! Иначе, ето чисто концептуално, какво имам като идея... Някой ден може и да стане цяла сграда - нямам решетки в пясъчен цвят, за това сложих бели, на този етап... Това е предния ъгъл, идеята е да е дублиран и от другата страна, да има централна част и ми се иска сградата да е от всички страни направена с архитектурата си... но...
 14. 2 points
  Според мен е по-добре пирамидите да се сложат само отпред (фронтално с прозорците) а отстрани да е плейн, без друга колона пирамиди. Иначе се получава много красиво, и червените профилни брикове са много яки в съчетание с бялото и тен цвета, и си ги завъртял много хитро острани на прозорците.
 15. 2 points
  £349.99 / 379.99 EUR
 16. 2 points
  Малко вдъхновение за последните дни на първи кръг
 17. 2 points
 18. 1 point
  С.Е.Ч. - Строй с Една Част Предизвикваме те да създаваш творения на всеки две седмици с нова част! Идеята - на всеки две седмици ще задаваме нова част, с която можеш да строиш всичко, което пожелаеш. Единственото условие е, да имаш поне една част от зададената в твоето творение, но можеш да използваш неограничен брой, както от тази част, така и от всяка друга. Няма значение какъв цвят част ползваш, стига да е същата. От време на време ще има и "резервна" част, която можеш да ползваш, ако нямаш основната зададена. Няма никакви други ограничения - можеш да направиш нещо малко или нещо голямо, а можеш и да ни изненадаш с няколко неща. Дори да нямаш от нужната част, не се отчайвай - ще имаш от следващата А сега да започваме! Първата част е... Повече за основната част тук и тук. Можеш да ползваш всеки един цвят! Повече за резервната част тук.
 19. 1 point
  аз пак си строя по моята тема, но все пак имам елемента сиренце (много от тях) и пирамидка (една)
 20. 1 point
  Много благодаря! Имаше радостни викове!
 21. 1 point
  Ето и победителя в първи кръг - @Емет и Луси
 22. 1 point
  Този път може би ще сме по-активни, защото днес за празника получихме още няколко модела Лего ;-) Това е от почивните дни - първото е Железният човек, фигурката е вътре, ще ми разрешът да я снимам, когато падне от космоса :-) второто са Спондж Боб и Гари, на които в момента се строй ананаса а третото е началото на посещението в миналото :-) . Не са ни много креативни нещата, но е голям кеф, когато има задача и стратегия :-)
 23. 1 point
  Концепцията за сградата много ми харесва! Все пак, ако успееш да я завършиш ще чакаме снимки
 24. 1 point
  Във 2ри кръг нещата малко се променят и вместо да строите с определена част, трябва да изпратите минифигурките на приключение! Няма никакви ограничения! Можете да използвате 1,2 или повече фигурки, можете да ги изпратите в космоса, на почивка, на сафари, дори просто до магазина да купят тоалетна хартия! Развихрете въображението си, върнете ръцете обратно на минифигурките и създавайте смело Благодаря на всички, които се включиха до сега в надпреварата! Примерно творение за втори кръг
 25. 1 point
  Когато си упорит, ти се получава най-накрая :-) Първото е бик, ръчичката е използвана за език, голям инженерен труд кипя в главата на 6 годишния калпазанин. Второто е някакакъв изтребител, ръчичките са отзад и служат за управление на пламъците ;-) Това е творбата на 8 годишния батко. И в момента творят с лего, но се оказва, че ръчичките не са лесен елемент
 26. 1 point
  И още една награда в края на конкурса специално предоставена от @DOSTIN 1x 30524 The Mini Batwing
Тази класация е настроен на Sofia/часова зона+03:00
×
×
 • Създай нов...