Jump to content

Топ потребители


Най харесвано

Showing content with the highest reputation since 16.09.2019 във всички области

 1. 3 points
  От 15 Септември 2019 в зоната за временни експозиции на Националния Политехнически Музей (НПТМ) може да видите една уникална колекция от Лего модели на сгради, част от серията "Modular Buildings", стартирала през 2007 година. Серията представлява различни по стил и външен вид дву- и триетажни градски постройки с архитектурни елементи от началото и средата на XX-ти век. Всяка от изложените 11 сгради може да се разгледа в пълни детайли (нещо което не е правено на наше изложение досега). Освен къщите от серията от периода 2009-2019 година, може да видите и двете Lego Ninjago "къщи" Ninjago City и Ninjago City Docs, които използват същата идея за сгради, в мащаб на Лего-минифигурка, но са вдъхновени от архитектурата на азиатския изток. Всички модели ще може да бъдат разгледани от понеделник, 15 Септември до началото на декември 2019 година.
 2. 2 points
 3. 2 points
  Много добре се е получило, браво Още по-яко е, че най-накрая идея от "едно време" намира реализация, и то по много успешен начин. Никога досега, ако не греша, не са показвани интериорите на модулните сгради + нинджаго-сетовете.
 4. 1 point
  Ето нова цел за житните класове:)
 5. 1 point
  Излезе пълния трейлър - става въпрос за кампания на ЛЕГО Rebuild The World https://www.thebrickfan.com/wp-content/uploads/2019/09/LEGORebuildtheWorldCampaignVideo.mp4?_=1
Тази класация е настроен на Sofia/часова зона+03:00
×
×
 • Създай нов...