Jump to content

Топ потребители


Най харесвано

Showing content with the highest reputation since 1.12.2019 във всички области

 1. 2 points
 2. 1 point
 3. 1 point
  Новата модулна сграда за 2020: 10270 Bookshop? https://www.instagram.com/p/B5uctzSp5IV/?utm_source=ig_embed Щеше да е по-хубаво да е една сграда сякаш, но пък според мен е доста красив сет. Малко постна фасада на книжарницата може би...
 4. 1 point
  Mecha Penguin от Mitsuru Nikaido.
 5. 1 point
 6. 1 point
  Ами иска ми се да си измисля и построя релси, но не съм сигурен дали ще стане. А и май от ролъркоустъра са доста скъпи. За банана гиъра, мах завоите ще станат доста по-остри отколкото ще е практично за мащаба навлака, който си представям. Ами ако не стане с тази релса, май ще прибягна до тези единчните релси. Измислил съм вариант с една релса (закачането от едната страна продпорите от другата). Или с две релси (окачването по средата, подпори отвън или обратното, което изглежда по-добре). Още един вариант е да се ползва средната контактна релса от епохата на сините единични релси, но ще го видим. НЕка дойдат частите за тази единична строена релса. Ако всичко друго работи добре и проблема е само здравината на завоите, може би пих стигнал до там да прибягна и до залепяне, колкото и да не ми се иска. Благодаря за предложението, да улужиш с релси, но имам бая от тях, така че няма нужда.
 7. 1 point
  Здравейте, измислих система за висящ монорелсов влак. Всичко е в много предварителен етап. За сега само на картинка и съм построил съвсем кратка релса и една талига с колела. Тепърва ще правя повече експерименти. Поръчал съм части за малко по-дълга релса и втора талига. Ще прбвам и да тества закачнето за основата. За релсите нямам представа нито дали ще са достатъчно здрави за да понесат тежеста (а и както сигурно се досещате искам да стане и със задвижване), нито дали ще вървят добре колелата. Също така трябва да пробвам ще стане ли, на първо място завой, и на второ наклони и преходите към тях. За здравината на релста има доста начини да се заздрави, но това ще ѝ развали пропорциите, които в момента много ми допадат. Ето какво се получи. ОСновното, рабира се не е как изглежда сами влак, а системата от релси, окачване и т.н. А ето и една "гола" снимка, да видите от вътр как е.
 8. 1 point
  Поради голямото желание за нова клубна среща, пускам отново табличка за гласуване. Знаете процедурата https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzFT_8sQO0_3Ohe_3nXpmcJXm9mr4gYdTtYA3D8hZ3s/edit#gid=2085883105 П.П. Също така очаквам и предложения къде да проведем срещата.
 9. 1 point
  Здравейте, Аз няма да мога да присъсътвам на срещата тази седмица, за това ще помоля, някой друг да я доорганизира.
 10. 1 point
 11. 1 point
  Вчера четох по темата. Факта че лего купуват бриклинк за мен говори, че имат как да си увеличат продажбите на комплекти, придобивайки собственост върху бриклинк.за съжаление предчувствам ограничения върху търговците. За продажбата на части и комплекти втора употреба се надявам да не останем с пръст в устата в скоро време. Историята показва, че на tlg не им пука особено кой как ще си намира резервни части от комплекти излезли от производство още повече колекционерски сетове от преди 10+ години. Пример за това е появата и съществуването на бриклинк Най ми е интересно ще уеднаквят ли номенклатурната на частите между лего и бриклинк. Това би било полезна промяна за всички потребители. p.s. BrickOwl, anyone?
 12. 1 point
Тази класация е настроен на Sofia/часова зона+02:00
×
×
 • Създай нов...