Jump to content

Топ потребители


Най харесвано

Showing content with the highest reputation since 18.06.2019 във всички области

 1. 3 points
  Доста интересно се е получило.
 2. 2 points
  Ace Chemicals WIP. Сцена е базирана на играта Batman: Arkham Knight. Доста интересно са направени тръбите, както и доста други неща.
 3. 2 points
  Има някаква магия в цялото изработване на това нещо.
 4. 2 points
  Една техника, която най-вероятно хората занимаващи се с дърветата знаят, но все пак.
 5. 1 point
  Уж се виждат. Да не би да блокваш от "https://static.wixstatic.com/" матрял, тъй като май от там зарежда.
 6. 1 point
  Тези дни експанднах 40333 юбилейния сет "Битката на Хот", добавих още 1 АТ-АТ както и още 2 сноуспийдъра и добавих площ. Имам още 1 АТ-АТ да направя и да сменя някои части, защото ги нямам в подходящия цвят, но когато е готово ще кача снимки.
 7. 1 point
  Два микро скейл модела. Не съм сигурен дали са официални или не. X-Wing-a e бил за събитие в Toys R' Us.
 8. 1 point
  Голям Brickhead на Thanos.
 9. 1 point
  Новият Land Rover Defender (42110) ще бъде на цена от £159.99 и 2573. Очаква се да бъде на пазара това лято.
 10. 1 point
 11. 1 point
  Nicki Lauda (1949-2019)
 12. 1 point
  Harry Potter Lego Advent Calendar Официални снимки на Minecraft и The Lego Movie 2 от втората вълна. Minecraft The Wool Farm (21153) Minecraft The Blaze Bridge (21154) Minecraft The Creeper Mine (21155) 70847 The LEGO Movie 2 GOOD MORNING SPARKLE BABIES! 70848 The LEGO Movie 2 SYSTAR PARTY CREW 70849 The LEGO Movie 2 WYLD-MAYHEM STAR FIGHTER За финал и сета, който идва с Blu-Ray изданието на The LEGO Movie 2
 13. 1 point
  Не е точно T-Rex-a от UCS сета за Jurrassic World, но е добър T-Rex в синьо.
 14. 1 point
  Hadouken!!! Mark Gotidoc‎
 15. 1 point
 16. 1 point
  Мерси, радвам се че се сети наздраве
 17. 1 point
  Ето го и DC сета от SDCC.
 18. 1 point
 19. 1 point
  Вече всичко е официално, но пускам нещата тук за да не правя за техник нова тема, но за в бъдеще може да се направи и да се пускат лийкове и официални снимки на предстоящите сетове в нея. 42097 Compact Crawler Crane 42098 Car Transporter 42099 4x4 X-treme Off-Roader
 20. 1 point
 21. 1 point
  Точно се чудех каква е тази номерация (за напреднали...)
 22. 1 point
  Оправих един проблем, който възникна след последния ъпдейт на форума. Вече резултатите "любими серии" се изобразяват правилно. Също така настроих стъпки за попълване на информация за профилите. Възможно е да видите известия в горната част на екрана. Ако не желаете да ги попълните, моля цъкнете бутона "Dismiss".
 23. 1 point
  Elephant Caravan. Доста симпатична караванка с интересни техники и елементи.
 24. 1 point
  За да запълним картинакта ето и задната или пък предната страна на кутията, който както прецени за себе си да я гледа. Направи ми впечетление, че са закребили много ефектно капитанката за кораба. Сета ми допада изключително много, но за жалост ще е една кошница пари заради ексклузивноста на едната фигурка, тъй като се оказа, че Maria Rambeau използва торсо от SW. Феновете разбира се са разярени на LEGO, тъй като с костюма на Captain Marvel могат да бъдат създадени останалите от нейния Kree екип, но тъй като сета ще е ексклузивен няма да могат да бъдат закупени много бройки от него.
 25. 1 point
  Здравейте отново, първо искам да благодаря на всички, които помагахте със съвети. И да Ви разкажа какво стана. Най-сетне успях да отделя време и да поразкостя сета, за да стигна до пневматичните елементи. Оказа се, че помпата е с почти невидим пукнатина, през която испускаше въздух и нищо не правеше. За съжаление съм я купувал преди прекалено много време и поръчката е махната от брик линк и нямаше как да пиша на продавача, но здраве да е. По логиката, че по-счупена няма как да стане реших да експериментирам и "окъпах" пукнатото със секундно лепило. Е, получи се. Въпреки че не обичам такива истории и изглежда зле, явно процепите се запъниха и почна да прави налягане. Засега мога така да го оставя, пък някой ден може и да си викна и нова помпа и съвсем да я заместя.
 26. 1 point
  Доста добре изглежда като има зеленина и други неща около ЖП линиите докато се движи влака. Видео Виде
 27. 1 point
 28. 1 point
  Още едно интересно приложение на популярните сепаратори.
 29. 1 point
 30. 1 point
  Да се похваля - днес построих и моя мустанг. Обикновено правя техник и ми дойдоха малко в повече ситните парченца и малките детайли, но изглежда много добре! Галерия
 31. 1 point
 32. 1 point
  Органайзер тип замък, идейно.
 33. 1 point
Тази класация е настроен на Sofia/часова зона+03:00
×
×
 • Създай нов...