Jump to content

Топ потребители


Най харесвано

Showing content with the highest reputation since 8.11.2019 във всички области

 1. 6 points
  Здравейте, Направил съм резервация на името на Деан Драганов за днес 11.11.2019г. от 19:30 в Мистър Пица в Парадайс Мол. До довечера!
 2. 3 points
  Поради голямото желание за нова клубна среща, пускам отново табличка за гласуване. Знаете процедурата https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzFT_8sQO0_3Ohe_3nXpmcJXm9mr4gYdTtYA3D8hZ3s/edit#gid=2085883105 П.П. Също така очаквам и предложения къде да проведем срещата.
 3. 3 points
  Здравейте, ако сте отворени към нови хора бих пробвал и аз да дойда, да се запознаем.
 4. 3 points
  Невероятни!!! https://www.flickr.com/photos/galaktek/49009052453/in/photostream/
 5. 2 points
 6. 2 points
  Здравейте, измислих система за висящ монорелсов влак. Всичко е в много предварителен етап. За сега само на картинка и съм построил съвсем кратка релса и една талига с колела. Тепърва ще правя повече експерименти. Поръчал съм части за малко по-дълга релса и втора талига. Ще прбвам и да тества закачнето за основата. За релсите нямам представа нито дали ще са достатъчно здрави за да понесат тежеста (а и както сигурно се досещате искам да стане и със задвижване), нито дали ще вървят добре колелата. Също така трябва да пробвам ще стане ли, на първо място завой, и на второ наклони и преходите към тях. За здравината на релста има доста начини да се заздрави, но това ще ѝ развали пропорциите, които в момента много ми допадат. Ето какво се получи. ОСновното, рабира се не е как изглежда сами влак, а системата от релси, окачване и т.н. А ето и една "гола" снимка, да видите от вътр как е.
 7. 2 points
 8. 2 points
  Специално за @COBATA !!!
 9. 2 points
  Вчера четох по темата. Факта че лего купуват бриклинк за мен говори, че имат как да си увеличат продажбите на комплекти, придобивайки собственост върху бриклинк.за съжаление предчувствам ограничения върху търговците. За продажбата на части и комплекти втора употреба се надявам да не останем с пръст в устата в скоро време. Историята показва, че на tlg не им пука особено кой как ще си намира резервни части от комплекти излезли от производство още повече колекционерски сетове от преди 10+ години. Пример за това е появата и съществуването на бриклинк Най ми е интересно ще уеднаквят ли номенклатурната на частите между лего и бриклинк. Това би било полезна промяна за всички потребители. p.s. BrickOwl, anyone?
 10. 2 points
  e чак пък RIP..... До сега печелеха от продажба на части, сега ще печелят и процент от препродажбата им
 11. 2 points
  Ето го и последния обявен за 2020 сет на Speed Champions Nissan GT-R Nismo Както и 1985 Audi Sport Quattro S1 Ferrari F8 Tributo
 12. 2 points
 13. 2 points
  Ymarilego разби с мока си - Orcs of Durotar. Digital version И построено с реални части.
 14. 2 points
  Ето още една емблематична софийска сграда, за съжаление мащаба ѝ изобщо не се връзва с този на останалите ми микро сгради. Иначе много щях да се развам да ги обединя в общ "skylines" сет посвете на София. (отбелязвам, че лиспват 2 черни техикс диска 3х3 между прозраните кръгли части, защото ги няма в LDD). Има някои доста тегави абсурни конструктивни решения за да стане точно както я искам.
 15. 2 points
  Доста як Ford GT
 16. 2 points
  Аз за това си купувам батмобили, щото всички са яки На мен пък ми харесва Уруса. Да на фона на Хуракана бледнее, но това е SUV все пак, не може да очаквате нещо феномелно. Ако толкова много не ви харесва, аз приемам подаръци и няма да го откажа
 17. 2 points
  С удоволствие. Заповядай
 18. 1 point
 19. 1 point
  Новата модулна сграда за 2020: 10270 Bookshop? https://www.instagram.com/p/B5uctzSp5IV/?utm_source=ig_embed Щеше да е по-хубаво да е една сграда сякаш, но пък според мен е доста красив сет. Малко постна фасада на книжарницата може би...
 20. 1 point
  Mecha Penguin от Mitsuru Nikaido.
 21. 1 point
 22. 1 point
  Ами иска ми се да си измисля и построя релси, но не съм сигурен дали ще стане. А и май от ролъркоустъра са доста скъпи. За банана гиъра, мах завоите ще станат доста по-остри отколкото ще е практично за мащаба навлака, който си представям. Ами ако не стане с тази релса, май ще прибягна до тези единчните релси. Измислил съм вариант с една релса (закачането от едната страна продпорите от другата). Или с две релси (окачването по средата, подпори отвън или обратното, което изглежда по-добре). Още един вариант е да се ползва средната контактна релса от епохата на сините единични релси, но ще го видим. НЕка дойдат частите за тази единична строена релса. Ако всичко друго работи добре и проблема е само здравината на завоите, може би пих стигнал до там да прибягна и до залепяне, колкото и да не ми се иска. Благодаря за предложението, да улужиш с релси, но имам бая от тях, така че няма нужда.
 23. 1 point
  Здравейте, Аз няма да мога да присъсътвам на срещата тази седмица, за това ще помоля, някой друг да я доорганизира.
 24. 1 point
 25. 1 point
  Изглежда ефектно! Интересно ми е как ще се случат завоите?
 26. 1 point
 27. 1 point
  LEGO has today announced its acquisition of BrickLink. Read the full press release and our interview on this subject with Julia Goldin, Global Chief Marketing Officer at The LEGO Group, here: The LEGO Group acquires BrickLink, the world’s largest online LEGO fan community and marketplace to strengthen ties with adult fans. Acquisition will strengthen the LEGO Group’s engagement with its growing community of adult fans. BILLUND, Denmark, November 26, 2019: The LEGO Group today announced it has acquired BrickLink Ltd (www.bricklink.com), the world’s largest online community of adult LEGO fans from NXMH LLC to strengthen its connection with its important adult fan base. The BrickLink platform has more than one million members and comprises an online marketplace of more than 10,000 stores from 70 countries; a digital building software where builders can design and showcase their creations; and a vibrant online community where fans share ideas and builds. Continue reading » © 2019 Brickset.com. Republication prohibited without prior permission. View the full article
 28. 1 point
  При покупка на 76139: 1989 Batmobile, за лимитирано време ще има подарък 40433: 1989 Batmobile 3306 части е големият, а малкият е 366
 29. 1 point
  Mandalorian & Baby Yoda
 30. 1 point
  И техник серията - https://zusammengebaut.com/lego-technic-neuheiten-2020-alle-bilder-und-infos-zu-den-neuen-sets-82629/
 31. 1 point
  Здравей, най-добрият вариант е от тук. Има и нови и ползвани модели. Поздрави и успех!
 32. 1 point
  Това рязко започва да се отдалечава от моите разбирания за това що е то Лего. Но явно е неизбежно.
 33. 1 point
  Някаква нова вълна май на Disney - с нов размер фигурки LEGO Disney Princess Storybook Adventures
 34. 1 point
  И два Speed Champions. Според мен и двата са много добри. Определено ми допада схемата с коли широки 8. За Фераито със игурност оргомна роля играе специално направения прозорец. Даже в първия момент реших че колата е в далеч по-голям мащаб. И оригнала И оригинала:
 35. 1 point
  Също така има опция, да ти показва чатите само в цветовете които съществуват и така няма как да стане фаул Също така ти показва и коя част колко струва директо в програмата, което ти дава възможност да си правиш сметка дали да ползваш дадена част в определен цвят или е по-добре да я подмениш в друг по-евтин цвят.
 36. 1 point
  Тъпичко :/ Може да пробваш Stud.io. Там можеш да ползваш всички части в един цвят, но като ги слагаш в листа с частите, които си ползвал излиза един "!" , което значи, че я няма в този цвят. Доста е удобно.
 37. 1 point
  My Corner Toy Store Modular Building от reddit
 38. 1 point
  Новото City
 39. 1 point
  Ето от мен една модификация на 7938. Тя се получи като купих един 7938 (само с ел мотор от електрониката) с идеята да ге превърна в 3 междинни вагона и да удължа моя. И с останалото и малко добавен части стана това:
 40. 1 point
  Зеленото е отврат, черното цепи мрака !
 41. 1 point
  Ето и официалните снимки на Ламботата.
 42. 1 point
  @Stormfury Много добра организация на срещата... Ей така, за цвят!
 43. 1 point
  Здравей, според таблицата най-голямо присъствие ще има в поделник. Допълнително ще напиша къде ще е.
 44. 1 point
Тази класация е настроен на Sofia/часова зона+02:00
×
×
 • Създай нов...