Jump to content

Akeyzerr

LUG Member
 • Мнения

  270
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Неутрална

1 Последовател

Относно Akeyzerr

 • Ранг
  Майстор Тухлар

Profile Information

 • Възраст
  AFOL
 • Град
  Сф
 • Пол
  мъж
 • Любими серии
  Architecture
  City
  Creator
  Technic
  Trains
 • Brickset
  Akeyzerr

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Akeyzerr

  Поръчки на части от Bricklink - How to

  Съдейки по фамилията, косвено препоръката е дошла от мен И ако съм познал за предното, ще се строи Grand Emporium
 2. Akeyzerr

  Клубни срещи 2016 г.

  Записвам Angry Birds в необичайни часове и ще мога да дойда за не повече от час
 3. Akeyzerr

  Delivery Van

  Ха познай кой
 4. Akeyzerr

  Хмм

  Дано успееш да го продадеш. Тумблера на изложението е мой и при други обстоятелства бих се сдобил и с този модел.
 5. Akeyzerr

  ALIEN BUST MOC

  Малко вероятно да си го пропуснал, но все пак: http://www.mocpages.com/moc.php/386037
 6. Akeyzerr

  Лего миньони?

  Lego Mnions няма и няма и да има, тъй като лицензът за играчки по филма(за жалост) е в ръцете на друга компания - Mega Shits(Mega Bloks). Качеството е умопомрачително, макар че има и по-зле.
 7. Akeyzerr

  Клубни срещи 2015 г.

  Изникна извънреден запис и ще съм ангажиран поне до 21ч. Ще презвънкам и ако сте още на мястото ще довадям
 8. Akeyzerr

  Клубни срещи 2015 г.

  Аз цяла седмица съм със следобедни смени и пак ще пропусна.
 9. Akeyzerr

  Изложение Сердика 2015

  Утре в колко се събираме в Седрика?
 10. Akeyzerr

  Изложение Сердика 2015

  По темата с размерите - миналата година ударихме на камък с икейските маси и загражденията - както Камен отбеляза, на визуализациите са по 3 стъкла, а реално се наложи да са по 4, тъй като 3 маси на дължина са точно 3м, но 3 стъкла от по уж 1м + скобите са по-малко. МДФите са малко под 3м с ширина 80-90см(по спомен), но са на по три парчета. Ще трябват минимум по 4 кутии за "маса". Мисля, че миналата година бяха общо 7 такива "маси" Ограждения - общо 70: За града - 14 панела; За постамент от по 3 линмон-а на дължина - по 10 панела; За постамен от МДФ с кашон - по 8 панела. Кръчмарската сметка показва, че освен градския макет, ще има достатъчно преградни панели за 4те конструкции с новите маси линмон и още 2 с МДФ-и. И преди да сте предложили - отговорът е Не, не може да разширим площта за градския макет, защото не може да се загради по-голяма площ с тези панели, без да стане "мяу". Това с кутиие е суперско, ако може да го реализираме за градския макет - ще трябват минимум 16 кутии за 9те маси, но незнам дали ще издържат тежестта на макета. С 20 кутии по-може да стане(стига да има бюджет).
 11. Akeyzerr

  Изложение Сердика 2015

  Ора, имаме само 6 икейски маси линмон. От 9те миналата година 3 останаха за Сердика. С още 12 ще имаме на разположение едва 4 точки за модели + града(кградо е 3х3 маси и са налични, при положение, че Седика пазят миналогодишните). При цена около 37лв/маса 12 маси са над 400лв. Ако се закупят от най-големите кутии по 4броя за МДФите от м.г. ще може да се използват и МДФите. Без задвижване на влаците, но да уточним колко/кои влаци са необходими.
 12. Akeyzerr

  Изложение Сердика 2015

  Аз ще донеса Техници и разни Сити дреболии(и лудницата от Ватман). А да, и влаци. Да се разберем за влаците - от колко ще има нужда и кои. Технически е невъзможно да се построи градо върху 4х4 икейски маси заради загражденията. Някой знае ли кога ще имаме(и ще има ли) място, където да складираме всичко преди 30ти? Миналогодишните МДФ плоскости, европалети и плат трябва да са си в мол-а и те трябва да ги подсигурят о'време. Както и още 3 икейски маси. Стояне, да си носиш винтовертя Аз ще заредя такера. Ако още някой има винтоверт(и) - да носи В Четвъртък съм следобедна смяна и ако не е проблем ще замоля срещата да е в Дон Домат-а на Дондуков, за да мога да довтасам asap. Това са схемите от миналата година. Чух предложението градът да се строи на по-ниско тази година върху ЕП - става, но огражденията трябва да са пак такива. Не може да са по дългата страна, защото няма как да се покрият.
 13. Akeyzerr

  Изложение по време на конкурса Vivapiano 2015 г.

  По-скоро ще редим ЖП линии без град - най-много крайпътно ресторантче и лудница Камене, колко големи маси имаше там налични имаш ли спомен/инфо?
×