Jump to content

DMitar

LUG Member
 • Мнения

  535
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Топ дни

  5

DMitar last won the day on Януари 12

DMitar had the most liked content!

Обществена Репутация

89 Отлична

1 Последовател

Относно DMitar

 • Ранг
  Майстор Тухлар

Profile Information

 • Възраст
  AFOL
 • Град
  София
 • Пол
  мъж
 • Любими серии
  Creator
  Star Wars
  The Lord of the Rings/Hobbit
 • Други
  Стар Уорс
 • Brickset
  DMitar

За контакт

 • Skype
  digitborn

Последни посетители

288 профилни разглеждания
 1. DMitar

  Клубна среща - 23.01.2019 Сряда

  Говорих с Иван по-рано през деня. За утре е свободна стаята горе. Той каза, че ще включи две печки малко по-рано, за да се затопли помещението. Преди малко се чух с Бинев и Дидо. Аз и Бинев ще дойдем към 19-19:10 часа, ще отключим и ще почнем сортирането. Ще трябва да си пренесем от нашите маси, тъй като в помещението има само столове и 1 ИКЕА маса. Всеки да дойде, когато може след 19 часа. Ще сортираме колкото можем, най-вероятно няма да успеем всичко. Това, което остане ще довършваме на друга среща.
 2. DMitar

  Клубна среща - 4-ти Ноември в Trade House West

  В Mega Park не може вече, тъй като е почти пълно с компютри по бюрата. В Trade House West става. Когато знаем точната дата и час се обаждам и действаме.
 3. DMitar

  Срам за Лего

  Не бъди чак толкова негативен. По-скоро ще вземат да намалят цените притискани от Китайските конкуренти и бруталната конкуренция с онлайн риселърите. След тази прекомерна продукция през последните 2 години поне се видяха доста отстъпки на доста видове сетове, което пък е добре за феновете, които обръщат внимание на това и се възползват. Така, че монетата има винаги 2 страни.
 4. DMitar

  Срам за Лего

  На Габко трябва. Има начин да се поръчат липсващите части от Лего както е описал Камен Далийски, но не се знае колко време и усилия ще отнеме. Ако е възможно слагаш друг цвят, две по-къси, правиш фикс някакъв и така, докато дойде.
 5. DMitar

  Срам за Лего

  Според мен сортирането, опаковането и меренето на частите и отделните номерирани пликове се извършва само с машини. Така, че срам и за машините Все си мисля обаче, че когато става дума за Premium продукти, както е в случая, то трябва да има някои допълнителни процеси и стъпки, които вдигат гаранцията, че всичко е наред. Също така, при тези цени, които продължават да поддържат според мен от много време насам е трябвало да увеличат с доста резервните / бонус части и да включват от тези най-важните части поне по 1 резерва. Да речем на 1000 части да има 30 резервни от всякакви видове и размери от най-често срещаните в сета. Като резервните трябва да ги опаковат в отделно пликче. Еххх, мечти, мечти..
 6. DMitar

  Клубна среща 18.07.2018 г.

  Ще дойда
 7. DMitar

  Предложение за среща - сряда 25.04.2018

  Ще дойда. Нямам претенции за мястото, стига да може да се виждаме и чуваме. Имам силно желание да разкажа каква е ситуацията около изложенията към момента.
 8. DMitar

  Computers + Electronics + LEGO

  Ако се събираме, експериментираме и тестваме някакви такива неща, аз бих проявил голям интерес Дали ще измисляме нови неща или ще прилагаме готови решения описани от някой в интернет и ги развиваме няма значение, за мен би било интересно. При постигане на някакъв резултат може да реализираме такива проекти по време на наши събития (най-вече изложения)
 9. И аз ще дойда Ще нося ЛЕГО поръчките на хората, които имат. Ако някой няма да присъства и иска да предам поръчката му на друг човек, от който му е по-лесно после да си я вземе, нека ми пише на скайп. За парите ще се оправим като се видим, не го мислете.
 10. Аз, не съм се отказал, просто написах въпроси. Все още искам да дойда, въпреки, ча малко съжалявам, че няма да се видя с Ян.
 11. Въпроси към Иван/Бинев: Ще идва ли някое официално лице от Лего - дали от Германия, дали от Румъния...? Кои клубове са потвърдили участието си? Може ли да напишеш / ъпдейтнеш някаква програма на събитието? Въпроси към хората от форума: Ще правим ли нещо по време на събитието в НПТМ? Ще се събираме ли, ще го превърнем ли по някакъв начив в наше си събитие? Ако да, ще трябва да не съвпада с ходенето до Белград. Ако няма да правим нищо в НПТМ поне да уточним този въпрос, за да е напълно ясно!
 12. DMitar

  Работилница, ателие и други

  Много яко! Това беше наша идея от преди 1-2 години в ИКЕА да го направим като събитие. Да построим различни стаи с различни интериори. Даже имаше идея за игри - как ще има празни стаи и посетителите и децата да слагат интериор. Но, поради различни причини свързани с co-branding шанса да се осъществи такъв тип събитие в ИКЕА е малък. Може някой ден пак да почовъркаме в тази насока.
 13. По препоръка на Амбасадора , да се пише във форума за срещата информирам, че в чата последователно Рали, Васко, Дидо и аз сме за отмяна на срещата за през уикенда. п.с. От друга страна твърде дълго стоя тук срещата с тази дата... така, че ако има достатъчно желаещи, може и да я проведете, преценете и напишете в темата
 14. Аз съм под въпрос за днес, някакви гости ще ме атакуват , може и да не успея с всичко
 15. DMitar

  Клубна среща - 27 септември (сряда)

  Да, за мен това е най-важното за такива срещи. Шума от околните маси и музиката, прави така, че хората си говорят помежду си, които са на близо. Когато се говори нещо общо постоянно ние глухите молим да се говори по-силно
×