Jump to content

MetroiD

Idle LUG Member
 • Мнения

  1183
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Топ дни

  1

MetroiD last won the day on Ноември 7 2017

MetroiD had the most liked content!

Обществена Репутация

4 Неутрална

10 Последователи

Относно MetroiD

 • Ранг
  Майстор Тухлар
 • Рожден ден 15.12.1985

Profile Information

Последни посетители

761 профилни разглеждания
 1. MetroiD

  Чистене, подредба и съхранение

  Мне, не съм се и замислял впрочем; но предвид всичката тая прах, която би се издухала с компресор, най-вероятно е вариант по-скоро за outdoor санитарен полуден, а не за вечерни оборки на чарколяка, какъвто е случаят при мен Със сигурност обаче почистването би било по-мощно - много готина идея!
 2. MetroiD

  Чистене, подредба и съхранение

  (Поне) седем години по-късно, а на мен тази тема ми е все актуална... Нова констатация, до която стигнахме с Ася този уикенд - все още най-удобният метод за почистване от прах си е... прахосмукачката. С няколко марли/бинтове, покриващи засмукващия край, за да не преяде с чарколяк. Изумително беше колко много мръсотия остава по съответните марли, но то ако не беше така, нямаше да е нужно почистване, де. Сега предстои само леката задачка да сортираме трупани с години random чарколяци и ще дойде време за строене - надявам се, след по-малко от седем години.
 3. MetroiD

  Клубни срещи 2016 г.

  Пас; пътуваме... ще се видим другия месец, I guess :/
 4. MetroiD

  Ново лого на Lebgo

  Суперско - акцентът е точно където трябва и стилизираните тухлички радват. Аз лично предпочитам варианта, в който "Bulgarian LUG" е хоризонтален надпис отдолу, защото в другия вариант сянката и текста отдясно малко "натежават" - но вие го преценете от дизайнерска гледна точка.
 5. MetroiD

  Изложение Сердика Brick Fest 2016

  Ако на някой му липсва един минифиг на банкер (сив костюм, торсо с джобен часовник) с печат в ръка, както и един светлосин скутер с розов багажник върху 3х2 сив plate, да си казва - при нас са. П.П.: За банкера съм почти сигурен, че е от Brick bank-ата на Марто. Скутерът е от Mia's Lemonade Stand (Friends). П.П.П.: Ако пък на някой му се намира един излишен бял 3х3 dish с 1х1 round plate върху него - да знае, че е наш
 6. Ако някой мисли да ходи, да обмисля до края на следващата работна седмица. До тогава Иван иска окончателна бройка на участниците от наша страна, за да могат да организират спане, спонсориране на транспорт и т.н.
 7. Мда, всъщност изложението е събота и неделя. Петък редене, неделя след 18 прибиране и съответно понеделник цял ден - за когото му се налага. Във Facebook можете да намерите пича, казва се Angeli Ivan, най-добре директно му пишете, ако проявявате интерес П.П.: Хотелът, в който ще бъдат настанени гостите, е http://miami.rs/, на цена от 16 евро на нощувка на човек с включена закуска, паркинг, вифи, басейн + джакузи. И освен това Ян потвърдил, че също ще присъства.
 8. Иван Ангели (ambassador-ът на Beokocka и съответно основен елемент от балканското обединение LUGs United) ми писа вчера с покана за изложение в Белград през първата половина на септември. Организаторите поемат 100 евро за транспортни разходи. Планът е на 9 септември да се подгтовя изложението; самото нещо се случва от 10-ти до 11-ти, като на 11 септ (неделя) в 18:00 вратите се затварят за посетители и започва раздигането. Повече инфо тук: http://www.beokocka....n-2015/?lang=en Ако проявявате интерес, можете да намерите Иван във Facebook: Angeli Ivan или да ми пишете; аз ще ви свържа веднага. Ние с Ася не планираме да участваме; няма нито време, нито МОС-ове.
 9. MetroiD

  Колекция за продан

  Не харесвам, не одобрявам и съответно напълно игнорирам бриксета ти. Без такива; и без това редиците са рехави!
 10. MetroiD

  Чистене, подредба и съхранение

  За съхранение на цели сетове икейският Били е голям човек... Макар че си трябва лека доработка - на мен лично ми се наложи да доуплътня пространството между вратичките, защото влизаше доста прах. За да не съм голословен - две споменчета от LEGO конфигурацията в старото къщи. За текущата подредба (или липсата на такава) ще си замълча
 11. MetroiD

  Клубен търг: 10251 Brick Bank

  Имаме си победител! С интересния си ход Мартини окончателно заграби банката за крайната сума от 200лв. Честито! Остава само да кажеш кога ще направим размяната Сега идва най-приятната част - а именно, дружно да мислим в какво да инвестираме сумата. Аз предлагам да помислим за LED осветителни тела (не за монтиране в самите сгради, а за spot lighting отгоре / отстрани)?
 12. MetroiD

  Клубен търг: 10251 Brick Bank

  Аз обещах все пак, така че -- 150
 13. Преди всичко, започвам темата отново с благодарност за милия жест! Както споделих и снощи, много ми се иска амбасадорският "принос", ако мога така да го формулирам, да си остане изцяло клубен, а не индивидуален. Затова обявявам открит търг, в който са поканени да участват всички членове на Лебго. Търгът е за сета 10251 Brick Bank, а постъпленията от него ще бъдат насочени директно към клубния фонд с цел закупуване на осветителни тела, декори и други материали за бъдещи изложения. Можете да наддавате неограничено, като условията са само две: - да се спазва минималната стъпка при наддаване - а именно, 5 лв. - спечелилият сета да обещае да го изложи редом до другите Модулни сетове на Сердика Брикфест 2016 И за да не си помислите, че не съм привърженик на конкретния сет, директно ще дам първия bid - мисля, че е разумно да стартираме търга от 40% от официалната стойност на сета. И също така - обещавам и аз да се включа в наддаването! Начален бид: 120лв. Търгът ще приключи на 03.04.2016г. в 23:59. Приятно наддаване - и не забравяйте, че всичко пак отива обратно в нашата си касичка.
 14. MetroiD

  Lego Throwback

  Съгласен напълно със Stormfury. Като оставя носталгията изцяло настрана, за себе си съм твърдо убеден, че сетовете, излизащи в днешно време са в пъти по-добри от тези от 80-те като дизайн и цялостен замисъл. Което е сериозно признание от дете на 80те / 90те Колкото до каталозите - трябва да се разровя, някъде имах стотици от големите годишни... Ако не се бъркам, от 1989 до днешно време. И разглеждането им е наистина страхотно удоволствие!
 15. MetroiD

  Клубни срещи 2016 г.

  +2 за не повече от час.
×