Jump to content

Пак сме тука!


MetroiD

Recommended Posts

Lebgo 2.0 е онлайн - по-малко от седмица, след като хостът на стария ни форум iPBFree.com беше спрян абсолютно неочаквано и окончателно.

 

4671852395_14ff5982e7.jpg

 

Както със сигурност сте забелязали, външният вид на форума е малко по-различен. Камен тепърва ще доизпипва графичната част, но важното е, че откъм функции новата платформа, която използваме сега, позволява не само много повече свобода, но и по-голяма надеждност. Най-хубавото е, че този път, благодарение на Жоро (a.k.a. georgivar) Lebgo.org си е само наш и няма опасност случката от преди седмица да се повтори! Заедно с това, с новият форум идват и нови благинки - като например Галерията, в която потребителите свободно и абсолютно безпроблемно да могат да качват снимки. Ще има и още, но всичко по реда си ;)

 

Най-лошото е, че с изчезването на стария ни форум, изчезнаха и над 200 регистрации на потребители, хиляди ценни мнения и дискусии, а и - не на последно място - това попречи на нормалното протичане на Конкурса "Превозно Средство". Затова сега новият форум е доста пуст, а и възможностите ни да възстановим старата информация са силно ограничени. Именно поради това се надяваме приятелствата, които създадохме в рамките на година и половина с предишния форум, да си останат и да се доразвият и тук - дано Лебго "2.0" ви допадне и бъде още по-полезен, и дано бързо успеем пак да го "напълним"!

 

Колкото до конкурса - срокът за участие, разбира се, трябваше да бъде удължен. Затова новият срок за участие в конкурса е до 31. юли - в рамките на това време абсолютно всички са свободни да участват, независимо дали с нови творения или с моделите, които са пуснали във форума преди 14. юли. Надяваме се 10-те дена да са достатъчни, за да могат предишните участници да се регистрират наново с творенията си, както и е евентуално да се включат още няколко нови ентусиаста!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...