DeMonica Публикувано Юни 14, 2016 Share Публикувано Юни 14, 2016 Здравейте, както някои от вас разбраха наскоро, реших да приключа с увлечението си по Lego. Във връзка с това, и понеже нямам никакво доверие във волята си, искам да се разделя с по-голямата част от колекцията. Влаковете и няколко от любимите на сина ми сетове ще останат, но 90% от наличното се продава. Тъй като са над 200, не мога да опиша всеки, но ако нещо ви харесва - питайте. Линк към колекцията ми: http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Юни 15, 2016 Share Отговорено Юни 15, 2016 Здрасти! Много съжалявам за това решение и се надявам то да бъде преосмислено в най-кратък срок, ако е моментно. Ако не, то желая успехи в другите хобита и се надявам да не спадне ентусиазма ти към Клуба. Ще правиш ли все още общи поръчки? Освен това, какво е състоянието на 3182 сет-а ти? Това е летището. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юни 15, 2016 Share Отговорено Юни 15, 2016 Не харесвам, не одобрявам и съответно напълно игнорирам бриксета ти. Без такива; и без това редиците са рехави! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 15, 2016 Share Отговорено Юни 15, 2016 Много непритятни новини :/ Надявам се че поне ще дойдеш да отпразнуваме завършека на Сердика Брикфест? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Юни 15, 2016 Share Отговорено Юни 15, 2016 естествено аз веднага да питам за робота на Емет: 70814: Emmet's Construct-o-Mech Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Юни 15, 2016 Share Отговорено Юни 15, 2016 Много съжалявам да науча... Възможно е след време да съжалиш... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Юни 15, 2016 Автор Share Отговорено Юни 15, 2016 Предполагам, че е необходимо малко обяснение Решението, което взех, е базирано изцяло на лични причини, то няма нищо общо с участието ми в клуба и отношенията ми с неговите членове. От известно време насам усещам, че поддържането на колекцията, факта че не мога да имам слобени дори 10 % от нея по едно и също време и тоталния неуспех да я поддържам up to date, ми носят повече негативни емоции отколкото позитивни. Не мога да не отбележа и че Lego тотално се самозабравиха в последно време. Повтаряне на едни и същи модели през година - две; абсурни цени за все по-малко части; отвратително опростяване на моделите, поне що се отнася до сериите, които следя. Както казах, изцяло субективни и лични причини... Просто вече не ми носи това удоволствие, което беше преди. Погледните само новото "летище" FFS!!! Та, Knifebane, 3182 е в много добро състояние, без липси, стикерите са налични, мисля че само тези от вратата на самолета и от пилотската кабина не са в добра форма. С оригиналите инструкции е. Когато го купих ми излезе 136 лв. с доставката, така че толкова и струва. sensimasensi, този сет, както и Super Secret Police Dropship-a са подарък от клуба, така че не се продават. Но ако те интересуват роботи, имам два от Mars Mission серията. Metroid, legohead, наистина оценявам това което вие и клуба направихте за мен през годините, но това е окончателно решение. mnachev, тука си абсолютно прав Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Юни 15, 2016 Share Отговорено Юни 15, 2016 Ако е възможно, може ли да ми дадеш 1 ден да си помисля за летището? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Юни 15, 2016 Автор Share Отговорено Юни 15, 2016 Разбира се. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Август 8, 2017 Share Отговорено Август 8, 2017 Здрасти! Това продава ли се: 10027: Train Engine Shed Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts