Jump to content
DeMonica

Колекция за продан

Recommended Posts

DeMonica

Здравейте, както някои от вас разбраха наскоро, реших да приключа с увлечението си по Lego. Във връзка с това, и понеже нямам никакво доверие във волята си, искам да се разделя с по-голямата част от колекцията. Влаковете и няколко от любимите на сина ми сетове ще останат, но 90% от наличното се продава. Тъй като са над 200, не мога да опиша всеки, но ако нещо ви харесва - питайте.

 

Линк към колекцията ми: http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Knifebane

Здрасти! Много съжалявам за това решение и се надявам то да бъде преосмислено в най-кратък срок, ако е моментно. Ако не, то желая успехи в другите хобита и се надявам да не спадне ентусиазма ти към Клуба. Ще правиш ли все още общи поръчки?

 

Освен това, какво е състоянието на 3182 сет-а ти? Това е летището.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
MetroiD

Не харесвам, не одобрявам и съответно напълно игнорирам бриксета ти. Без такива; и без това редиците са рехави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
legohead

Много непритятни новини :/

 

Надявам се че поне ще дойдеш да отпразнуваме завършека на Сердика Брикфест?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
sensimasensi

естествено аз веднага да питам за робота на Емет:

70814: Emmet's Construct-o-Mech

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
mnachev

Много съжалявам да науча... :unsure:

Възможно е след време да съжалиш...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
DeMonica

Предполагам, че е необходимо малко обяснение :)

Решението, което взех, е базирано изцяло на лични причини, то няма нищо общо с участието ми в клуба и отношенията ми с неговите членове. От известно време насам усещам, че поддържането на колекцията, факта че не мога да имам слобени дори 10 % от нея по едно и също време и тоталния неуспех да я поддържам up to date, ми носят повече негативни емоции отколкото позитивни. Не мога да не отбележа и че Lego тотално се самозабравиха в последно време. Повтаряне на едни и същи модели през година - две; абсурни цени за все по-малко части; отвратително опростяване на моделите, поне що се отнася до сериите, които следя. Както казах, изцяло субективни и лични причини... :)

 

Просто вече не ми носи това удоволствие, което беше преди. Погледните само новото "летище" FFS!!!

 

Та,

Knifebane, 3182 е в много добро състояние, без липси, стикерите са налични, мисля че само тези от вратата на самолета и от пилотската кабина не са в добра форма. С оригиналите инструкции е. Когато го купих ми излезе 136 лв. с доставката, така че толкова и струва.

 

sensimasensi, този сет, както и Super Secret Police Dropship-a са подарък от клуба, така че не се продават. Но ако те интересуват роботи, имам два от Mars Mission серията.

 

Metroid, legohead, наистина оценявам това което вие и клуба направихте за мен през годините, но това е окончателно решение.

 

mnachev, тука си абсолютно прав :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Knifebane

Ако е възможно, може ли да ми дадеш 1 ден да си помисля за летището?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
DeMonica

Разбира се.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Nikola Bathory

Здрасти!

Това продава ли се:

10027: Train Engine Shed

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

 • Подобни теми

  • danny
   От danny
   Здравейте колеги,
   по една или друга причина разполагам с 24 чисто нови рамки ИКЕА Риба (IKEA Ribba) 23 x 23 см (това е видимата част - цялата рамка е с размери 25,5 на 25,5 см), които искам да продам.
   Рамките са 12 бели и 12 черни.
   Идеята на рамките ще бъде да се ползват с ЛЕГО минифигурки, като за целта имам няколко готови дизайна, които можете да видите по-долу. Рамките се продават със залепен бекраунд, както и ЛЕГО тухличка(и), на която/ които да поставите минифигурките.
   Разполагам със следните минифигурки, които мога да добавя към рамките (фигурките са чисто нови и не са сглобявани никога):
   - Darth Vader x 6 бр;

   - Batman x 8 бр;
   x 5
   x3
   - R2D2 & C3P0 x 4 бр (от двете фигурки имам по 4);


   - Superman x 4 бр;
   x 3
   x 1
   - Spiderman x 2 бр;

   - Chewbacca x 1 бр.

   Отделно от готовите дизайни, мога да направя специален дизайн по поръчка със съответния бекграунд, като може да е персонифициран за човек, по име, за конкретна фигурка и други.
   Това са готовите дизайни и техните цени:
   1. Best Friends рамка:
   - без минифигурки - 25 лв.
   - с минифигурки C3P0 & R2D2 - 45 лв.

   2. Dark Music рамка:
   - без минифигуркa - 25 лв.
   - с минифигуркa Darth Vader - 45 лв.

   3. #HA-HA рамка:
   - без минифигуркa - 25 лв.

   4. BLACK рамка:
   - без минифигуркa - 25 лв.
   - с минифигуркa Batman - 32 лв.

   Малка презентация, как биха изглеждали на стена:


   Рамките пристигат в кутии със стиропорен чипс и аерофолио, по този начин могат и да се транспортират сигурно. Кутията е със стандартен цвят "еко кашон" или казано иначе светло кафяво и става и за подарък.
   Самият бекраунд не се вижда добре на снимката долу заради фолиото залепено на прозрачната плака на рамката. Мога да изпратя рамката с оставено предпазно фолио, както и разглобената фигурка. Нормално ще ги изпращам с махнато фолио, сглобена и поставена в рамката фигурка (за рамки с фигурки).


   За дизайни по поръчка моля да ми пишете на лично съобщение с повече детайли за дизайна, който искате, колко фигурки ще има в рамката и т.н. за да мога да ви кажа конкректна цена, но за дизайни тип като горните цената за рамка без фигурки би била 35 лв.
   Оптимално в една такава рамка се събират до 18 фигурки с достатъчно отстояние една от друга (3 реда по 6 фигурки), което означава че могат да се ползват и за повечето минифигурки от официалните серии на ЛЕГО (има изключения като например The LEGO Batman Movie Series, която серия съдържа 20 фигурки - аз мога да предложа до 18 само).
   Рамките се намират в София, което означава, че мога да ги предам лично на колеги от София, а за страната мога да ги изпратя с Еконт куриер.
   За контакти - коментар в темата, лично съобщение или на телефон 0898 66 92 62, Дани
  • mnachev
   От mnachev
   Заменям или продавам Лего колекционерска мини фигура Wolf Guy Series 14 - дублира ми се. Отворен само за проверка дори не е сглобяван.Заменям за друга фигура от 14 серия.
   Цена при продажба 8лв.
    

  • Stormfury
   От Stormfury
   Здравейте,
   Реших да се разделя с част от моите Collectable Minifigures. Ако някой си хареса нещо определено, може да ми пише. Цената на всяка фигурка ще е по договаряне съобразена със средната цена за нова такава в Bricklink (Current Items for Sale).
   Линк към фигурките: https://brickset.com/sets/ownedby-Stormfury/theme-Collectable-Minifigures
   Тези които със сигурност няма да продам са TLBM, TLBM 2, DFB и някои любими.
    
  • danny
   От danny
   Здравейте,
   реших да се разделя с един от любимите ми сетове, но без минифигурките. Сетът е сглобяван веднъж (в отлично състояние), стоя изложен няколко месеца, след което беше разглобен и прибран в зип пликчета и сложен в оригиналната му кутия. Към него върви и оригиналната книжка с инструкциите.
   Всичко от снимката е включено в цената, плюс оригиналната му кутия и оригиналните инструцкии.


   Сетът се намира в София, кв. Гоце Делчев и при желание мога да предам лично в София. За останалите колеги навсякъде в България мога да изпратя с Еконт за моя сметка.
×
×
 • Създай нов...