OneOfAll Публикувано Юни 18, 2016 Share Публикувано Юни 18, 2016 И аз да направя една тема хахахаха Покрай филма Warcraft, хайпа около игрите и историята след като го изгледах, днес Дидо (Stormfury) вика, хайде влизай в WoW да си харесам сграда и да правим в LDD-то. Показа преди това няколко мока и влязохме в играта, обсъдихме няколко, и се спряхме пред едно никакво място с кула и решихме това ще е Той се отказа след няколко опита, то и аз щях, но някак си почнаха да стават нещата и ето какво направих. Мисля, да пробвам да понаправя няколко неща да видим. Ето какво даде Дидо като мокове и се учуди защо няма много мокове, тъй като има много хора, които я играят http://img-fotki.yandex.ru/get/6835/272990305.22/0_10ed18_7ab3281c_orig.jpg http://www.mmo-insider.ru/wp-content/uploads/2015/10/jh1vqmwub.jpg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Юни 19, 2016 Share Отговорено Юни 19, 2016 Ето какво сътворих аз Лампите покрай пътищата в Tirisfal Glades. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юни 20, 2016 Автор Share Отговорено Юни 20, 2016 Каруцата ми като стане готова Някой техник гуру, ако може да ми каже как да направя най-просто да се движат 2 колела без механизми и тн (частите). Май трябва пръчката и още няколко неща, но не съм сигурен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юни 20, 2016 Автор Share Отговорено Юни 20, 2016 Каруцата ще е малко зор с колелото, но ще стане. За да разнообразя реших нещо друго да направя и ето как се получиха нещата. Емо ми даде една страшна идея, вместо кокалите да се сложат от нексо пирамидките ( http://brickset.com/parts/6127036 ), но ги няма в LDDто. Флаговете се принтират и с едно конче се слагат и ще стане СМЪРТ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Юни 21, 2016 Share Отговорено Юни 21, 2016 Много ми харесва как се получават елементите. Ще стане много яка сценка, която да грабне окото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юни 22, 2016 Автор Share Отговорено Юни 22, 2016 Качвам LDD файловете, ако някой има време за оптимизация да удари едно рамо banners.lxf bakary scene.lxf kolci.lxf box & crates.lxf Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юни 26, 2016 Автор Share Отговорено Юни 26, 2016 Това е от днес. Принципно не ми харесват много основите и най-вероятно трябва да се промени покрива за да стане по широка долу за да може да се сложат някакви неща вътре. Ако имате идеи как да се подобри, споделете ги orcish house.lxf Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Юни 28, 2016 Share Отговорено Юни 28, 2016 Не разбирам генералната идея за сега, какво ще стане и дали ще остане само на LDD или ще го изпълните в последствие, но това което сте почнали е супер надъхващо и аз да се включа ? http://lebgo.org/for...c/845-warcraft/ това е по-стара тема за warcraft и има няколко снимки на лего модели по играта и филма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Юни 28, 2016 Share Отговорено Юни 28, 2016 Ами ако успеем, да напраивм някакви готини неща, може в последствие да съберем частите и да ги построим и да се позлват за изложения Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Firestar Отговорено Юли 5, 2016 Share Отговорено Юли 5, 2016 Много красиви са станали! И аз бих опитала да направя нещо от warcraft Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юли 5, 2016 Автор Share Отговорено Юли 5, 2016 Трудно стават нещата на LDD-то, но лека полека ще бутаме и един ден да се надяваме, че ще ги построим на живо за една грандиозна сцена и да го изложим на някое изложение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 5, 2016 Share Отговорено Юли 5, 2016 Това е от днес. Принципно не ми харесват много основите и най-вероятно трябва да се промени покрива за да стане по широка долу за да може да се сложат някакви неща вътре. Ако имате идеи как да се подобри, споделете ги Уаааа, Сашо - много хубаво е взело да се получава това Продължавайте в същия дух! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юли 5, 2016 Автор Share Отговорено Юли 5, 2016 Не е както искам да е, но да добре става и ми харесва Нещо нямам муза за момента да продължа, но скоро пак Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Firestar Отговорено Юли 6, 2016 Share Отговорено Юли 6, 2016 Вижте какво открих, вчера докато разглеждах идеи в нета още снимки тук: http://kotaku.com/hu...orde-1764239608 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юли 6, 2016 Автор Share Отговорено Юли 6, 2016 ЧУДНО ! Аз търсих и нищо. Покривите са доста готини, но нашите ще станат по яки !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Септември 8, 2016 Share Отговорено Септември 8, 2016 Ето го и моят по-голям проект Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 8, 2016 Share Отговорено Септември 8, 2016 ехе, супер е станало с прозорчето! поздравления! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Юни 21, 2017 Share Отговорено Юни 21, 2017 В събота успях да отделя малко време и с малко (бе не беше много малко) помощ понахвърлях разни идеи за WoW MOC-а. Първоначално мислех да пресъздам конкретен пейзаж от The Barrens, но това се оказа доста трудно, поради скромната палитра от кафеви части с които разполагам. За това реших да създам нещо мое си, но в този стил Все още е Work In Progress. Имам още интересни идеи, които мисля да реализирам. П.П. Сашко, аре зарибявай се и ти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 21, 2017 Share Отговорено Юни 21, 2017 Ехее, браво! Готино се получава Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Юни 21, 2017 Share Отговорено Юни 21, 2017 Не знам Сашко дали е още зарибен но аз съм на път. Мога да се включа да помагам с каквото кажете. Въпреки, че никога не съм играл WOW. Но не знам дали някой от клуба е играл повече WC3 от мен Не знам къде да прочета но може ли някой да ми поясни с какво сме обещали да се включим за това, че участвахме в съпорта WOW ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Firestar Отговорено Юни 27, 2017 Share Отговорено Юни 27, 2017 Сашко, до къде докара orcish house? Хайде, искам да видя някакво развитие по къщичките Аз бях започнала да строя също ето това: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юни 27, 2017 Автор Share Отговорено Юни 27, 2017 Развитие 0 хахахахах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Firestar Отговорено Юни 27, 2017 Share Отговорено Юни 27, 2017 Хайде деее, тези с червените покривчета са страхотни! ДОВЪРШИ ГИ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юни 27, 2017 Автор Share Отговорено Юни 27, 2017 Нямам муза. Като се замисля сега май не бяха и много добре направени. Ще видим викенда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Юли 2, 2017 Share Отговорено Юли 2, 2017 Ако ви трябват части - моите от поръчката са на разположение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts