legohead Публикувано Юли 6, 2016 Share Публикувано Юли 6, 2016 Здравейте! Предлагам ви да повторим идеята. Надявам се този път да се включат и още хора! Моля коментирайте в темата ако искате да участвате. Напишете и вашите предложения за тема, ако искате да има такава. След като видя интереса за участие ще определим краен срок за "записване" в играта 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Декември 19, 2017 Share Отговорено Декември 19, 2017 (Редактирано) Здравейте, Кой би желал да се включи във втори сезон на играта ? Който не знае за какво става дума може да прочете тук - В предишната тема не можеше да се пише за това направих нова. Редактирано Декември 19, 2017 от Knifebane И тук не може да се пише, по разни причини, не ми достига техническото знание, за да ти отговоря защо... :) 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 19, 2017 Автор Share Отговорено Декември 19, 2017 проблема беше свързан с правата за коментиране. оправих това. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Декември 19, 2017 Share Отговорено Декември 19, 2017 Супер. Хайде сега почвайте да се записвате за участие. Записали се до момента: - Knifebane - OneOfAll - mnachev - 3dwarman - Duh5 - UNIVEGA - kodama-ja 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Декември 19, 2017 Share Отговорено Декември 19, 2017 Аз бих участвал втори път 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Декември 19, 2017 Share Отговорено Декември 19, 2017 Записвам се с най-голямо удоволствие. Само кажете кой да накипря 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Декември 19, 2017 Share Отговорено Декември 19, 2017 И аз искам да участвам. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Декември 19, 2017 Share Отговорено Декември 19, 2017 ами и аз искам, но съм много спънат в ръцете, някой ще страда..:) 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Декември 20, 2017 Share Отговорено Декември 20, 2017 С удоволствие! 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Декември 26, 2017 Share Отговорено Декември 26, 2017 Краен срок за записване във втори сезон на играта е 8ми януари 2018 година. За момента има записани 8 човека, които може да видите в последния ми пост, който се обновява всеки път при записан нов участник. В допълнение към първи сезон всеки може да направи някаква сценка, къща, превозно средство или каквото реши освен самата фигурка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 3, 2018 Share Отговорено Януари 3, 2018 8-ми януари наближава. Моля, който иска да участва и не се е записал с коментар от сорта на "участвам" след като бе подновена инициативата да го направи, тъй като сега сме само 6 човека. После да няма сърдити. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kodama-ja Отговорено Януари 8, 2018 Share Отговорено Януари 8, 2018 Може ли да се включа и аз, ако не е късно? 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Януари 8, 2018 Share Отговорено Януари 8, 2018 Точно навреме си 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 8, 2018 Share Отговорено Януари 8, 2018 @kodama-ja, може може. До 00:00 днес ще бъде записването, който се записал записал. Може да предложите колко време бихте искали да имате за правене на фигурката и кога да започне. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Януари 8, 2018 Share Отговорено Януари 8, 2018 Чакаме днес да се запише, който иска и все още не е. После правим тегленето, кой кого ще трябва да строи. Чак тогава има смисъл да си определим времето за правене на фигурката. Може и веднага да почнем. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 8, 2018 Share Отговорено Януари 8, 2018 Важи @Knifebane. Утре ще ги изтегля и пиша на всеки един кой трябва да сглоби. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 9, 2018 Share Отговорено Януари 9, 2018 Здравейте, Ето и разпределението. За лошо или добро участниците са същия брой като в първи сезон. Като в първи сезон генерирах числата през https://www.random.org/ . @3dwarman се падна да прави на мен фигурка. Първи сезон отново прави на мен и спечели . Искате ли ново теглене или започваме така ? Моля всеки да напише колко време би искал за създаване на самите фигурки. Аз го виждам 2-3 седмици. 1. @Knifebane - 62. @OneOfAll - 3 3. @mnachev - 1 4. @3dwarman - 25. @Duh5 - 46. @UNIVEGA - 77. @kodama-ja - 5 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Януари 9, 2018 Share Отговорено Януари 9, 2018 Аз мисля, че една седмица е предостатъчно 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Януари 9, 2018 Share Отговорено Януари 9, 2018 Седем работни дни може да го направим, за да сме напълно честни с всички и евентуално да изключим заангажиране на уикенда. Аз съм абсолютно ок с разпределението. Ще направя Андрей 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 9, 2018 Share Отговорено Януари 9, 2018 За 7 работни дни съм ок. Може да започнем от утре 10.01 и всеки да прати снимка на мейл или форума до 19.01 (другия петък, 8 работни за бонус). На 20.01 (събота) да стартира анкетата за гласуване до 26.01 (петък) и обявяваме победител на 27.01 (събота). Съгласни ? 1 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kodama-ja Отговорено Януари 9, 2018 Share Отговорено Януари 9, 2018 Супер 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Януари 9, 2018 Share Отговорено Януари 9, 2018 Лесна работа! 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 9, 2018 Автор Share Отговорено Януари 9, 2018 Предлагам ви снимките да пращате до мейла на клуба: Lebgobg@gmail.com В края на конкурса ще ги кача във форума и щу пусна анкета за гласуване. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 9, 2018 Share Отговорено Януари 9, 2018 Хмммм Предлагам който движи играта да се разправя с тези неща, а не трети човек. Ако може достъп до пощата или просто да ми пращат хората снимките на лично събщение или мейл Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Януари 9, 2018 Share Отговорено Януари 9, 2018 Мерси за помощта, Камене. Наистина е по-добре да не се размива организацията на конкурсчето. Снимките може да ги пращаме директно на Сашко, без да пълним lebgo-мейла и с това (скоро ще има много комуникация покрай Бълк-а и други въпроси, RLUG-related). После Сашко може да си пусне анкетата и всичко там. Няма причина да се главоболят и други хора с тази организация, особено заети такива. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts