Jump to content

Фигурка - аватар (сезон II)

Recommended Posts

Здравейте!

Предлагам ви да повторим идеята.

Надявам се този път да се включат и още хора!

Моля коментирайте в темата ако искате да участвате.

Напишете и вашите предложения за тема, ако искате да има такава.

След като видя интереса за участие ще определим краен срок за "записване" в играта :)

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 year later...

Здравейте,

Кой би желал да се включи във втори сезон на играта ? Който не знае за какво става дума може да прочете тук - 

В предишната тема не можеше да се пише за това направих нова.

Редактирано от Knifebane
И тук не може да се пише, по разни причини, не ми достига техническото знание, за да ти отговоря защо... :)
  • Харесвам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

проблема  беше свързан с правата за коментиране. оправих това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих участвал втори път :)

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Записвам се с най-голямо удоволствие.
Само кажете кой да накипря :ph34r:

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз искам да участвам.

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами и аз искам, но съм много спънат в ръцете, някой ще страда..:)

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С удоволствие!

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Краен срок за записване във втори сезон на играта е 8ми януари 2018 година. За момента има записани 8 човека, които може да видите в последния ми пост, който се обновява всеки път при записан нов участник.

В допълнение към първи сезон всеки може да направи някаква сценка, къща, превозно средство или каквото реши освен самата фигурка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

8-ми януари наближава. Моля, който иска да участва и не се е записал с коментар от сорта на "участвам" след като бе подновена инициативата да го направи, тъй като сега сме само 6 човека. После да няма сърдити.

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно навреме си :)

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@kodama-ja, може може. До 00:00 днес ще бъде записването, който се записал записал. Може да предложите колко време бихте искали да имате за правене на фигурката и кога да започне.

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакаме днес да се запише, който иска и все още не е. После правим тегленето, кой кого ще трябва да строи. Чак тогава има смисъл да си определим времето за правене на фигурката. :) Може и веднага да почнем.

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, 
Ето и разпределението. За лошо или добро участниците са същия брой като в първи сезон.

Като в първи сезон генерирах числата през https://www.random.org/ . @3dwarman се падна да прави на мен фигурка. Първи сезон отново прави на мен и спечели :) . Искате ли ново теглене или започваме така ?

Моля всеки да напише колко време би искал за създаване на самите фигурки. Аз го виждам 2-3 седмици. 

1. @Knifebane - 6
2. @OneOfAll - 3 
3. @mnachev - 1 
4. @3dwarman - 2
5. @Duh5 - 4
6. @UNIVEGA -  7
7. @kodama-ja - 5

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля, че една седмица е предостатъчно :o

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Седем работни дни може да го направим, за да сме напълно честни с всички и евентуално да изключим заангажиране на уикенда. Аз съм абсолютно ок с разпределението. Ще направя Андрей :)

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 7 работни дни съм ок.

Може да започнем от утре 10.01 и всеки да прати снимка на мейл или форума до 19.01 (другия петък, 8 работни за бонус).

На 20.01 (събота) да стартира анкетата за гласуване до 26.01 (петък) и обявяваме победител на 27.01 (събота). 

Съгласни ?

• Благодаря 1
  • кОпувам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лесна работа! 

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предлагам ви снимките да пращате до мейла на клуба:

Lebgobg@gmail.com

В края на конкурса ще ги кача във форума и щу пусна анкета за гласуване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмммм
Предлагам който движи играта да се разправя с тези неща, а не трети човек. Ако може достъп до пощата или просто да ми пращат хората снимките на лично събщение или мейл

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за помощта, Камене. Наистина е по-добре да не се размива организацията на конкурсчето. Снимките може да ги пращаме директно на Сашко, без да пълним lebgo-мейла и с това (скоро ще има много комуникация покрай Бълк-а и други въпроси, RLUG-related).

После Сашко може да си пусне анкетата и всичко там. Няма причина да се главоболят и други хора с тази организация, особено заети такива. :)

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Създай нов...