Gosho Публикувано Август 24, 2010 Share Публикувано Август 24, 2010 Е, в BoHobby са пуснали новите сетове на Harry Potter, но още не са ги доставили. Какво мислите за тях? Ето ги сетовете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Август 25, 2010 Share Отговорено Август 25, 2010 Най малкото има хубави части всъщност всички са така.Трябва ми по конкретен въпрос. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Август 25, 2010 Автор Share Отговорено Август 25, 2010 Конкретния въпрос е дали ви харесват сетовете. Хората да си изказват мнението и да коментират по сетовете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rado Отговорено Септември 11, 2010 Share Отговорено Септември 11, 2010 Правят нови сетове заради играта според мен.По принцип не съм голям фен на пъпчивият магьосник но за феновете сигурно е хубаво.Иначе за сетовете няма нищо ново по-скоро са ги стилизирали.Оценка:2/5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Септември 11, 2010 Автор Share Отговорено Септември 11, 2010 Аз бих дал рейтинг 3 от 5. Частите са добри, но идеята - не. Фигурките не са добри. Все пак Хари Потър на Лего - не е добра идея. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vaskoko Отговорено Декември 25, 2010 Share Отговорено Декември 25, 2010 Мен ме кефи само Freeing Dobby Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oksev Отговорено Август 24, 2011 Share Отговорено Август 24, 2011 Абе Лего Хари Потър винаги ме е кефело. Аз имам сигурно около 7 лего хари потъровци Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Юли 24, 2019 Share Отговорено Юли 24, 2019 Явно е имало тема за Харито, тук ще пускам като има нещо за него. Започваме с един MOC на Golden Snitch дело на hachiroku24. Видео инструкции. Нужни части. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Октомври 21, 2022 Share Отговорено Октомври 21, 2022 И аз я намерих тая тема:) 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Октомври 21, 2022 Share Отговорено Октомври 21, 2022 Преди 5 часа, Duh5 написа: И аз я намерих тая тема:) Това силно напомня на книгите, които имаше последно около годините на моето раждане. Те се отваряха и триизмерно представяха сюжета в допълнение към текста. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Октомври 21, 2022 Share Отговорено Октомври 21, 2022 Преди 6 часа, Knifebane написа: Това силно напомня на книгите, които имаше последно около годините на моето раждане. Те се отваряха и триизмерно представяха сюжета в допълнение към текста. Е чак пък от твоето детство.. (съжалявам че не е по темата: IMG_0798.MOV 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Октомври 22, 2022 Share Отговорено Октомври 22, 2022 На 21.10.2022 г. at 19:41, Duh5 написа: Е чак пък от твоето детство.. (съжалявам че не е по темата: IMG_0798.MOV 10.5 MB · 0 downloads Не съм ги виждал тези. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Декември 14, 2022 Share Отговорено Декември 14, 2022 Yaaaay, най-после ъпдейт на тази сцена! И туй става. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts