Jump to content

Покана за изложение на LUGs United в Белград: 09 - 11 септ

9 гласа

1. 1. ?? ???? ??? ?? ????, ?? ??? ??? ?? ????? ? ?????.

• ?????
      7
    • ?? ?????
      2

Recommended Posts

Иван Ангели (ambassador-ът на Beokocka и съответно основен елемент от балканското обединение LUGs United) ми писа вчера с покана за изложение в Белград през първата половина на септември. Организаторите поемат 100 евро за транспортни разходи. Планът е на 9 септември да се подгтовя изложението; самото нещо се случва от 10-ти до 11-ти, като на 11 септ (неделя) в 18:00 вратите се затварят за посетители и започва раздигането. Повече инфо тук: http://www.beokocka....n-2015/?lang=en

Ако проявявате интерес, можете да намерите Иван във Facebook: Angeli Ivan или да ми пишете; аз ще ви свържа веднага. Ние с Ася не планираме да участваме; няма нито време, нито МОС-ове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боби, благодаря за информацията. Аз ще помисля със сигурност по въпроса.

Хубава е идеята да си гостуваме на изложения и да имаме повече досег с другите клубове, които са на близо B)

п.с. Самия Белград на мен не ми е интересен, още повече, че съм ходил няколко пъти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста ме заинтересува :) Може да се съберем една кола и да се метнем до там. Гледах календара и 12ти всъщност е понеделник, единствено това ме притеснява.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, всъщност изложението е събота и неделя. Петък редене, неделя след 18 прибиране и съответно понеделник цял ден - за когото му се налага.

Във Facebook можете да намерите пича, казва се Angeli Ivan, най-добре директно му пишете, ако проявявате интерес :)

П.П.: Хотелът, в който ще бъдат настанени гостите, е http://miami.rs/, на цена от 16 евро на нощувка на човек с включена закуска, паркинг, вифи, басейн + джакузи. И освен това Ян потвърдил, че също ще присъства.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой мисли да ходи, да обмисля до края на следващата работна седмица. До тогава Иван иска окончателна бройка на участниците от наша страна, за да могат да организират спане, спонсориране на транспорт и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

снимки от миналогодишното събитие:

https://www.flickr.c...tos/ivanangeli/

21594496858_e55d77ada3_k.jpg

Suldanessellar Drow towers by Angeli ¥, on Flickr

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

малко набързо го правя това, но всеки който иска може да дойде в четвъртък(21/7) след 20:00 на гости вкъщи.

Няма точно специален повод, просто се събираме да пийнем бирички, лимонади, сайдери и там койквотиска. Може да изкарам купчината от лего части и да се забавляваме. Уточнявам от сега, че вкъщи домакин е кучето ми Чико и ще ви посреща с широка усмивка :)

Адресът е Лозенец, ул. "Криволак" 33. Това е пряка на ул. "Крум Попов". Доста лесно се намира, а най-лесно може да се ориентирате по това, че от едната страна на входа има лекарски кабинет, а от другата нещо като клуб :) с цветното име "Теменуга".

Тъй като мястото е ограничено ако превишим бройката от 10 човека ще се наложи да го обърнем на домашно парти :) Ако не, ще си редим лего и ще пием седнали :D

https://www.google.b...d23.32655?hl=en

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет!

Исках да добавя, че на срещата ще поговорим за поканата да идем на ЛЕГО изложението в Събрия през м. септември.

Чух се туко що с Васил, и той каза че има интерес да дойде на изложението. Поканих го и на срещата при Емо.

Аз също ще дойда.

Искате ли да сглобяваме модели, и ако да - какво? Очаквам предолжения.

Аз мога да предложа 2-3 модела за построяване

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свързах се с Иван Ангели - органицатора на събитието.

in short, we are making a test run for fan weekend type event, and we want input into how we couuld make it great.

our focus is on afol relashions and fun

for now, we have confirmation from hungarians, romanians, croatins ,slovenians, frech, brazilians and greeksI maybe skip someone 1f642.png

Jan confirmed his arrival also

info regarding hotel:

we made some great arangement with high class hotel, www.miami.rs for 16e per person, that includes swimming pool, jacuzzi, wifi, parking and breakfast

www.miami.rs

All additional info can be found here:

News | Beokocka

Линкове с информация:

http://www.beokocka..../category/news/

https://www.google.r...00!8i5400?hl=en

Моля пишете ми с въпроси, които да предам на Иван Ангели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпрос от Васил:

питай за апартамент дали може да се наеме и на каква цена или поне някакво студио със спалня и диван

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Иван Ангели ми писа следното:

I need info for moc cards if you are comming

and you should come :D a lot of fun, great presents and 2 greek clubs, 3 romanian, 5 serbian, 2 hungarian, 1 croatian, ne slovenin, one fench and one brazilian :)

all from the neighbourhood :)

I think we are just few hours apart by car :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет!

Нека да решим какви модели MOC на клуба можем да занесем на изложението в Сърбия?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Емо роботите, той каза че има и нови :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Върнахме се от събитието с много добри впечатления.

Предлагаме ви да се съберем скоро и да ви разказваме наживо.

Моля кажете какви са ви удобните възможности за среща.

На мен няма да ми е възможно да се видим в следните дни:

Четвъртък вечер, събота вечер.

За останалите дни предполагам ще съм свободен.

Доколкото знам Бинев и Емо ще са в София през уикенда, моля да ме поправят ако не е така :)

Моля пишете по въпроса за срещата в темата "клубни срещи 2016"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• legohead locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...