mrcastle Публикувано Август 2, 2016 Share Публикувано Август 2, 2016 Не намерих по подходящо място да пусна тема. Преди време направих мок на модулен исторически музей не съм го публикувал тук. Реших да споделя идеята си в lego ideas като се надявам, че може да им хареса и да пуснат такъв сет. За който не е запознат трябват ми 10 000 съпорта, след което вече те ще преценят дали е подходяща идеята. Мисля, че има какво да се допълни в нея надявам се те да я оправят. Пиша тук за да ме подкрепите да достигна броя ето линк към проекта https://ideas.lego.com/projects/149507 Иска регистрация и отговор на няколко въпроса като каква цена бихте сложили на сета и за каква възраст е подходящ. Ще се радвам да чуя и мнение за сградата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 3, 2016 Share Отговорено Август 3, 2016 Подкрепих модела ти, успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Август 3, 2016 Share Отговорено Август 3, 2016 Браво за модела, но има още какво да се желае Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Август 3, 2016 Автор Share Отговорено Август 3, 2016 Благодаря за подкрепата legohead и stormfury да има. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DMitar Отговорено Август 3, 2016 Share Отговорено Август 3, 2016 Хубав модел, на мен лично много ми харесва! За Лего стандартите обаче мисля че трябва да е малко по-разчупена сградата и с повече външни орнаменти. Даже и така да изглежда една реална сграда, смятам, че Лего винаги биха искали да покажат повече "екстри", в своите модели, за да са по-интересни и да хващат окото. Под екстри може да се разбира всичко - тераси, первази, улейчета, покрив, повече врати, всякакви "аксесоари" за сгради.. Аз лично бих си купил такъв модел, защото обичам гладки плочки, обичам сиво, историческа тематика и изчистени неща Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Август 3, 2016 Автор Share Отговорено Август 3, 2016 Да така е, но не можах да я разчупя повече от това. Някак не ми седеше добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Firestar Отговорено Август 4, 2016 Share Отговорено Август 4, 2016 Аз също харесвам сиво, но в случая бих добавила малко цвят по външните стени. Сградата би изглеждала по-разчупена с добавяне на още един цвят освен сивото, така и без орнаменти би станало ефектно. Харесвам как си оформил интериора, добре са се получили витрините. Само не разбирам защо дограмата е в различни цветове (черно и бяло)? Успех с начинанието Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Август 5, 2016 Автор Share Отговорено Август 5, 2016 Защото нямам повече такива части. Но в LDD мога да го пробвам. Цвят още виждам го като бяло. Всъщност всичко може да се подобри, но тъй като сградата е правена първо на ръка нямам частите и не мога да направя много. Самите витрини можеха например да са едно цяло стъкло от тънките с повече място вътре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Firestar Отговорено Август 5, 2016 Share Отговорено Август 5, 2016 Разбирам, подкрепих те с глас! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Август 5, 2016 Автор Share Отговорено Август 5, 2016 Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Октомври 23, 2016 Автор Share Отговорено Октомври 23, 2016 От Lego Ideas промениха правилата за съпортване на проектите и сега ми остават само 15 дена да събера 100 съпорта (остават ми 40) иначе ще отпадне. Ако някой още не ме е подкрепил и има желание линка е горе. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubacca Отговорено Октомври 24, 2016 Share Отговорено Октомври 24, 2016 И аз подкрепих. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bqlicheren Отговорено Октомври 24, 2016 Share Отговорено Октомври 24, 2016 И от мен имаш глас. Стискам палци! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Октомври 25, 2016 Автор Share Отговорено Октомври 25, 2016 Благодаря ви! Вече ми остават само 30. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Ноември 6, 2016 Автор Share Отговорено Ноември 6, 2016 Благодаря отново на всички успях да събера 100-те та дори и малко отгоре и взех още 1 година време. Сега напред към 1000. . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts