sensimasensi Публикувано Август 8, 2016 Share Публикувано Август 8, 2016 След минисрещата, която се състоя в нас Камен ми остави кашончето с Микселите от изложението затова и седнах и направих 3 роботчета. Дано ви харесват За жалост за трите робота обрах най-хубавите части и сега ми е малко трудно да продължа. Ще се опитам да направя и един в син цвят тъй като има бая сини части Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Август 9, 2016 Share Отговорено Август 9, 2016 Много ми харесват..............донатите особено този с Ghostbusters. Иначе много ми харесват мековете, но според мен са по-близо до мекове от колкото до миксели. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Август 9, 2016 Автор Share Отговорено Август 9, 2016 Пpомоция донъти от Дънкин Донътс Е да, те са мекове от миксел кашона Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 16, 2016 Share Отговорено Август 16, 2016 Много добре са се получили, браво! Да попитам кога ще провеждаш първия уъркшоп по правене на лего мекове? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Август 17, 2016 Автор Share Отговорено Август 17, 2016 хехехеххе мерси Каменски ми май пак трябва една сбирка да направим скоро да направим и уоркшопа ама с тия специфични части, малко трудно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts