Jump to content

Star Wars - Обща дискусия

Gosho

Recommended Posts

Тука ще е общата дискусия на Стар Уорс - сетове, минифигурки и т.н.

Лично аз смятам, че като цяло новите сетове, които пуснаха тая година не са особено добри, с изключение може би на самите кораби. Лего доста се изложиха в опита си да ги направят по-реалистични. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добавка - фигурките са под всякаква критика! Дали и тях са опитали да направят по-реалистични?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко индексче с зимните сетове на МЕЖДУЗВЕЗНИ ВОЙНИ

да започна с батъл паковите уникално добри единият ще бъде с 2 спидерчета и 4ри Мендалориани а другият с е с клонинги от войната на клонингите но без обикновенни бели а с клонинги по отряди като има двама от отряда на командир Коди и още двама които още не се знае какви са

с преносвача на дроиди в него ще има 7 - 8 обикновени бойни дроида и 2 дроида пилоти както и нов Джар Джар и един гунган с плазмен щит и нещо като копие цена около 60 лв

следващо имаме съвсем нов кораб от войната на клонингите очаства в епизот 17 на вторият сезон с него ще дойдет и 4 ловци на глави

следващият кораб прилича малко на V-19 torent но не знам точно какъв е идва с 4 джедая Оби Уан Шарк Ти и ще двама на които не им знам името

това бяха първите снимки на 5те зимни сета които ще излязът от 2011 година

Редактирано от tyranno41
Добавен e YouTube клип към поста.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле! 4 джедая в един сет! И се пише Шак ти, всъщност, но това няма значение. :lol:

Е, поне очакванията ще са за хубави сетове! ^_^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези двамата са от сапйорите и не са от баталиона на коди а специално подразделение,другите двама са един обикновен и един AdvancedReconForce trooper-ARF.Джедайският кораб е от епизода с бебетата джедаи в които заловиха Cad Banе,а последните двама чиито имена не знаеш са Saesse Tinn и Quinlan Voss!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето как трябва да изглежда спиидъра от бойния комплект с мандалорианите Mando-and-Speeder-Bike.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ARF-троопъра много ми харесва също и джедайката

ShaakTi-TCW.jpg

в клоун ларс сериите де

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oooo от къде е тази снимка на Шак Ти изглежда от анимациите но не съм я виждал да няма 3 сезон?

И незнам дали е от мен но не виждам самиия ценоразписа на tyranno41 ;) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само да кажа че новият батъл пак на клонингите няма обикновенн онзи който прилича на такъв е с някакъв нов дизайн на каската съвсем различен от тази на обикновенн но все пак напомням че това че това сапървите данни много е трудно да се каже дали това са точните проекти благодаря за разбирането

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво е, че всяка година правят нов Clone Battle Pack. Аз имам Clone Walker и стария батъл пак ( ще пусна линк към бриксет ) и много ми харесват! Дано новия да е още по-хубав...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

снимките са махнати защото от лего компаниата не дават да се побликуват преди официалното им пускане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм, странно, няма да ли да правят някой нов дроид батъл пак?

Но иначе, оранжевите клонинги са върхът.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм, странно, няма да ли да правят някой нов дроид батъл пак?

Но иначе, оранжевите клонинги са върхът.

Новата част на Clone Wars включва сблъсъци със старите Mandalorians и по-добре един сет с тях, отколкото поредната купчина дроиди(бая сетове има с тях).

А за оранжевите клонинги-елитни са, какво очакваш? :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове