Jump to content

Някои от последните ми творения

Yloquen

Recommended Posts

Естествено е, че са от нормални части. Трябва ти само, малко повечко фантазия ;)

Поначало не съм голям фен на microscale модели, но тези наистина си заслужават. Обмислял ли си да направиш стоп-моушън клипче с тях? Би станало страхотно ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле! От какви части са?

От LEGO на 100%, макар че понякога прибягвам до рязане, най-вече на крепежни елементи (оси).

Естествено е, че са от нормални части. Трябва ти само, малко повечко фантазия ;)

Поначало не съм голям фен на microscale модели, но тези наистина си заслужават. Обмислял ли си да направиш стоп-моушън клипче с тях? Би станало страхотно ;)

Стоп-моушъна е съвсем друга бира, както се казва ;) Засега само строя, но кой знае, може би някой ден ... Зависи и дали новия ми фотоапарат може да се управлява от компютър. Не съм гледал за това, когато го купувах ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв фотоапарат ползваш? Аз лично ползвам Канон А480 (втори вече), като не знам, дали е нужно да е свързан към компютъра постоянно, като за целта ползвам презареждаеми батерии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв фотоапарат ползваш? Аз лично ползвам Канон А480 (втори вече), като не знам, дали е нужно да е свързан към компютъра постоянно, като за целта ползвам презареждаеми батерии.

Sony DSC-H55. За свързването към компютър казах, че е нужно, за да не пипаш и съответно разместиш фотоапарата по време на снимки (дори с триножник мърда по малко). Другият вариант е с дистанционно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления! Много кефят!

Наблюдението ми е, че си вдигнал летвата.

Ако ти се занимава, качи снимки на старите си модели в галерията в Lebgo - засега почти никой не я използва.

Въпрос: точката върху сивото сиренци на опашката на хеликоптера с маркер ли направи? Модела е страшен! Идеята за крилата е много добра!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпрос: точката върху сивото сиренци на опашката на хеликоптера с маркер ли направи? Модела е страшен! Идеята за крилата е много добра!

Точката е ваденка за сглобяем модел Mig-21.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах предвид точно какви Лего части ползваш.

Частите, които използва, могат лесно да се видят. Трябва да призная, че частите са много добре използвани по необичаен начин. Много ми харесват моделчетата. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Делнал си една снимка, преди да успея да видя, и сега ме е яд. Нищо, и другите са яко eye candy. Двете роботоколесни неща къртят :lol:

Ти btw май тотално се отказа от Castle? Беше направил преди време едни много силни прозорци и чаках катедрала в скоро време... :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Делнал си една снимка, преди да успея да видя, и сега ме е яд.

Абе, почиствах стрийма във Фликр, че там има ограничение до 200 снимки за безплатните акаунти и аз го наближавах. Пък и е по-досадно да разглеждаш като има по много снимки на един и същи модел. Но сега ще го добавя пак, трябва да съм оставил алтернативна снимка на съответния модел, само трябва да се сетя какво беше :lol:

Ти btw май тотално се отказа от Castle? Беше направил преди време едни много силни прозорци и чаках катедрала в скоро време... :lol:

Абе имам една идея за Castle с картечници ... :lol:, а иначе нямам части чак за катедрала ... :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
Абе имам една идея за Castle с картечници ...

Ееееехаааа!!! ;)

А за чарколяците не бери грижа - лека-полека наближава следващият LUGBulk, ще пусна инфо, като знам нещо конкретно...

@ Antonio - и на мен ми е любим червеният... щото вече го знам inside out :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове