mrcastle Публикувано Април 23, 2023 Share Публикувано Април 23, 2023 Оги/@duh5: Хора, позволявам си да напиша тук и да редактирам отварящия коментар, защото сънувах кошмар в който отново влизаме в "стикера не беше добре залепен" дебат. @mrcastle продава на добри цени, пазарувал съм от него и съм доволен за себе си. НО - темите са написани не-добре/неадекватно - сетовете които ще получите може да имат липси, да са непълни, с частите да е играно. А липсите да се появят в следващ пост:) Не е от лошотия. Някои сетове вероятно са събирани на части. Буквално получавате за каквото плащате, всички знаем реалните цени на нещата. Молбата ми е да разпитате, тук или на лично (за предпочитане) за състоянието и да поемете ЛИЧЕН РИСК с това което бихте получили. Няма да заключвам темите, всеки обича добрите цени, дерзайте, но няма да получите каквото е на stock photos които са ползвани. Ако постовете породят драма ще бъдат немедлено заключени и изтрити. Здравейте, реших да продам някои неща поради две причини. Първо дали интересът спадна или просто не мога да си харесам почти нищо напоследък никъде за купуване спрях и да имам идеи за творения тоест вече не съм голям фен и считам, че нещата повечето само седят и второ ще се нуждая от известно място в скоро време. Започвам с тези модулни сгради и ги пускам на най-ниските цени в бриклинк: Palace Cinema 2013 - 320 лв Detective's Office 2015 - 450 лв Parisian Restaurant 2014 - 350 лв И ще продължа с други сетове ще отнеме време ще ъпдейтвам темата. Ето нещата, за които съм сигурен вмомента: 10 лв 10 лв 7 лв 10 лв Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 23, 2023 Автор Share Отговорено Април 23, 2023 (Редактирано) запазен запазен Пускам ги така тук таме има и забележки. Редактирано Април 24, 2023 от mrcastle Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 23, 2023 Автор Share Отговорено Април 23, 2023 Киното е запазено за nerdcore. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 23, 2023 Автор Share Отговорено Април 23, 2023 Другите две сгради за Univega Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Април 23, 2023 Share Отговорено Април 23, 2023 Цена на 7620 и в какво състояние е? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 23, 2023 Автор Share Отговорено Април 23, 2023 50 лв е най-ниско в бриклинк даже тази е по-ниска от нея. Не съм поглеждал, но помня, че само камшика е повреден. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 23, 2023 Автор Share Отговорено Април 23, 2023 Indiana Jones запазен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 24, 2023 Автор Share Отговорено Април 24, 2023 (Редактирано) Ресторанта, детектива, плочите са продадени. Редактирано Април 24, 2023 от mrcastle Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 24, 2023 Автор Share Отговорено Април 24, 2023 (Редактирано) Липсва само С3PO Без спийдър и белите трупъри. Без първите 2 фигури - 30 лв - Продаден Само оръдие и дроид - 15 лв без хан соло животното и бонус ракети. Редактирано Април 24, 2023 от mrcastle Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 24, 2023 Автор Share Отговорено Април 24, 2023 (Редактирано) 1 фигура е 10 лв от 8-те. Спийдър без ракета с клонинг 15 лв - Продаден, 15 лв червен клонинг с база - Продаден, снежна база и сноутрупър 15 лв спийдър мандалориан и магнити подарък към покупка квато и да е - Подарени. Редактирано Април 24, 2023 от mrcastle Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 24, 2023 Автор Share Отговорено Април 24, 2023 Добавям: две по т образни 5 лв на бр. имам и една празна плоча от новите 7 лв 20 лв пълен комплект инструкции и конектори за съхранение 25 лв същото положение 5 лв един вариант стикери 5 лв 15 лв сглобено веднъж Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Април 24, 2023 Share Отговорено Април 24, 2023 Светлините, конекторите и празната плоча са за мен Към тези релси нямаш ли и някакъв влак ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TBricks12 Отговорено Април 24, 2023 Share Отговорено Април 24, 2023 От модулните какво е останало? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 24, 2023 Автор Share Отговорено Април 24, 2023 Светлините ги запазвам за Dostin беше по-бърз. конекторите всъщност са от самите релси за съхранението им дупките които са на релсите се пъхат там друга функция нямат. И не това са бонус комплекти. Плочата добре, но няма да те таксувам за нея. Тбрикс не свършиха. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
minichamps Отговорено Април 25, 2023 Share Отговорено Април 25, 2023 Този сет ако е пълен го взимам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Април 25, 2023 Share Отговорено Април 25, 2023 Хора, позволявам си да напиша тук и да редактирам отварящия коментар, защото сънувах кошмар в който отново влизаме в "стикера не беше добре залепен" дебат. @mrcastle продава на добри цени, пазарувал съм от него и съм доволен за себе си. НО - темите са написани не-добре/неадекватно - сетовете които ще получите може да имат липси, да са непълни, с частите да е играно. А липсите да се появят в следващ пост:) Не е от лошотия. Някои сетове вероятно са събирани на части. Буквално получавате за каквото плащате, всички знаем реалните цени на нещата. Молбата ми е да разпитате, тук или на лично (за предпочитане) за състоянието и да поемете ЛИЧЕН РИСК с това което бихте получили. Няма да заключвам темите, всеки обича добрите цени, дерзайте, но няма да получите каквото е на stock photos които са ползвани. Ако постовете породят драма ще бъдат немедлено заключени и изтрити. 1 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Април 25, 2023 Share Отговорено Април 25, 2023 Преди 9 часа, mrcastle написа: Светлините ги запазвам за Dostin беше по-бърз. конекторите всъщност са от самите релси за съхранението им дупките които са на релсите се пъхат там друга функция нямат. И не това са бонус комплекти. Плочата добре, но няма да те таксувам за нея. Тбрикс не свършиха. Ок имам предвид тези : + плочата, че ще взема. Жалко за светлините. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 25, 2023 Автор Share Отговорено Април 25, 2023 Преди 4 часа, mamun написа: Ок имам предвид тези : + плочата, че ще взема. Жалко за светлините. Това за теб за @minichampsсета да пълен е. Относно @Duh5нормално е темата още да се ъпдейтва при такова количество. Старая се да информирам всеки ако реши да взима нещо за всеки пропуск допуснат в темите. И тези, с които съм писал може да потвърдят заменени части, прах, липси. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 25, 2023 Автор Share Отговорено Април 25, 2023 (Редактирано) Колекционерски фигурки никаква представа за цените, но ще ги давам по 7 лв броя. Редактирано Април 25, 2023 от mrcastle Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Април 25, 2023 Share Отговорено Април 25, 2023 Последните три за мен моля Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Април 25, 2023 Share Отговорено Април 25, 2023 За мен тези. @mrcastle Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Април 25, 2023 Share Отговорено Април 25, 2023 преди 3 минути, UNIVEGA написа: Последните три за мен моля Броих ги преди да добави момичето с крилата, това дойде по късно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 25, 2023 Автор Share Отговорено Април 25, 2023 (Редактирано) преди 4 минути, UNIVEGA написа: Последните три за мен моля Каквото сте заявили е запазено. Редактирано Април 25, 2023 от mrcastle Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 25, 2023 Автор Share Отговорено Април 25, 2023 Ето снимки тези сетове са лицензирани но не са пълни: При интерес давам цена и повече информация. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 25, 2023 Автор Share Отговорено Април 25, 2023 10 лв без забележки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts