mrcastle Публикувано Април 24, 2023 Share Публикувано Април 24, 2023 Оги/@duh5: Хора, позволявам си да напиша тук и да редактирам отварящия коментар, защото сънувах кошмар в който отново влизаме в "стикера не беше добре залепен" дебат. @mrcastle продава на добри цени, пазарувал съм от него и съм доволен за себе си. НО - темите са написани не-добре/неадекватно - сетовете които ще получите може да имат липси, да са непълни, с частите да е играно. А липсите да се появят в следващ пост:) Не е от лошотия. Някои сетове вероятно са събирани на части. Буквално получавате за каквото плащате, всички знаем реалните цени на нещата. Молбата ми е да разпитате, тук или на лично (за предпочитане) за състоянието и да поемете ЛИЧЕН РИСК с това което бихте получили. Няма да заключвам темите, всеки обича добрите цени, дерзайте, но няма да получите каквото е на stock photos които са ползвани. Ако постовете породят драма ще бъдат немедлено заключени и изтрити. Правя нова тема специално за тази серия. Вече не съм голям фен и ще продам следните неща: 15 лв 25 лв Но не е пълен половината фигури тоест капитана и пиратите от животните рак, плъх и мида само. 30 лв 350 лв като рибата меч е от старите и е доста наистина доста прашасал Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Април 24, 2023 Share Отговорено Април 24, 2023 Моля, качвай актуални снимки на нещата които продаваш! 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 24, 2023 Автор Share Отговорено Април 24, 2023 При такава голяма разпродажба това е трудно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shimmy Отговорено Април 25, 2023 Share Отговорено Април 25, 2023 Имам интерес към кораба. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Април 25, 2023 Share Отговорено Април 25, 2023 Хора, позволявам си да напиша тук и да редактирам отварящия коментар, защото сънувах кошмар в който отново влизаме в "стикера не беше добре залепен" дебат. @mrcastle продава на добри цени, пазарувал съм от него и съм доволен за себе си. НО - темите са написани не-добре/неадекватно - сетовете които ще получите може да имат липси, да са непълни, с частите да е играно. А липсите да се появят в следващ пост:) Не е от лошотия. Някои сетове вероятно са събирани на части. Буквално получавате за каквото плащате, всички знаем реалните цени на нещата. Молбата ми е да разпитате, тук или на лично (за предпочитане) за състоянието и да поемете ЛИЧЕН РИСК с това което бихте получили. Няма да заключвам темите, всеки обича добрите цени, дерзайте, но няма да получите каквото е на stock photos които са ползвани. Ако постовете породят драма ще бъдат немедлено заключени и изтрити. 1 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 25, 2023 Автор Share Отговорено Април 25, 2023 Преди 15 часа, Shimmy написа: Имам интерес към кораба. Отказа се показвам и снимка: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts