Jump to content

Продавам Pirates

mrcastle

Recommended Posts

Warning on Apple iOS 16.4 

Оги/@duh5: Хора, позволявам си да напиша тук и да редактирам отварящия коментар, защото сънувах кошмар в който отново влизаме в "стикера не беше добре залепен" дебат. @mrcastle продава на добри цени, пазарувал съм от него и съм доволен за себе си. НО - темите са написани не-добре/неадекватно - сетовете които ще получите може да имат липси, да са непълни, с частите да е играно. А липсите да се появят в следващ пост:) Не е от лошотия. Някои сетове вероятно са събирани на части. Буквално получавате за каквото плащате, всички знаем реалните цени на нещата. Молбата ми е да разпитате, тук или на лично (за предпочитане) за състоянието и да поемете ЛИЧЕН РИСК с това което бихте получили. Няма да заключвам темите, всеки обича добрите цени, дерзайте, но няма да получите каквото е на stock photos които са ползвани. Ако постовете породят драма ще бъдат немедлено заключени и изтрити. 

Правя нова тема специално за тази серия. Вече не съм голям фен и ще продам следните неща:

8396-1.jpg?200811100832
15 лв

6239-1.jpg?200811080101
25 лв

6299-1.jpg?200908100455
Но не е пълен половината фигури тоест капитана и пиратите от животните рак, плъх и мида само. 30 лв 

70413-1.jpg?201410050944
350 лв като рибата меч е от старите и е доста наистина доста прашасал 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля, качвай актуални снимки на нещата които продаваш! 

• Харесвам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам интерес към кораба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора, позволявам си да напиша тук и да редактирам отварящия коментар, защото сънувах кошмар в който отново влизаме в "стикера не беше добре залепен" дебат. @mrcastle продава на добри цени, пазарувал съм от него и съм доволен за себе си. НО - темите са написани не-добре/неадекватно - сетовете които ще получите може да имат липси, да са непълни, с частите да е играно. А липсите да се появят в следващ пост:) Не е от лошотия. Някои сетове вероятно са събирани на части. Буквално получавате за каквото плащате, всички знаем реалните цени на нещата. Молбата ми е да разпитате, тук или на лично (за предпочитане) за състоянието и да поемете ЛИЧЕН РИСК с това което бихте получили. Няма да заключвам темите, всеки обича добрите цени, дерзайте, но няма да получите каквото е на stock photos които са ползвани. Ако постовете породят драма ще бъдат немедлено заключени и изтрити. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 15 часа, Shimmy написа:

Имам интерес към кораба.

Отказа се показвам и снимка:

IMG_7342.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Duh5 locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...