mrcastle Публикувано Април 24, 2023 Share Публикувано Април 24, 2023 Оги/@duh5: Хора, позволявам си да напиша тук и да редактирам отварящия коментар, защото сънувах кошмар в който отново влизаме в "стикера не беше добре залепен" дебат. @mrcastle продава на добри цени, пазарувал съм от него и съм доволен за себе си. НО - темите са написани не-добре/неадекватно - сетовете които ще получите може да имат липси, да са непълни, с частите да е играно. А липсите да се появят в следващ пост:) Не е от лошотия. Някои сетове вероятно са събирани на части. Буквално получавате за каквото плащате, всички знаем реалните цени на нещата. Молбата ми е да разпитате, тук или на лично (за предпочитане) за състоянието и да поемете ЛИЧЕН РИСК с това което бихте получили. Няма да заключвам темите, всеки обича добрите цени, дерзайте, но няма да получите каквото е на stock photos които са ползвани. Ако постовете породят драма ще бъдат немедлено заключени и изтрити. Този път са реални снимки. Това са няколко сета и фигури ще видя за цени 15 лв без един рицар чоповете на каретата не държат 30 лв пълен но чоповете на коня са счупени 50 лв минимална цена според бриклинк. 35 лв Без няколко фигури вижте снимката 80 лв може и да го обсъдим отделните рицари по 10 лв на бр. Други допълнителни мяркащи се части са подарък към покупка при желание. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shimmy Отговорено Април 25, 2023 Share Отговорено Април 25, 2023 Имам интерес към Kingdoms. Ще пиша на лично. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Април 25, 2023 Share Отговорено Април 25, 2023 Хора, позволявам си да напиша тук и да редактирам отварящия коментар, защото сънувах кошмар в който отново влизаме в "стикера не беше добре залепен" дебат. @mrcastle продава на добри цени, пазарувал съм от него и съм доволен за себе си. НО - темите са написани не-добре/неадекватно - сетовете които ще получите може да имат липси, да са непълни, с частите да е играно. А липсите да се появят в следващ пост:) Не е от лошотия. Някои сетове вероятно са събирани на части. Буквално получавате за каквото плащате, всички знаем реалните цени на нещата. Молбата ми е да разпитате, тук или на лично (за предпочитане) за състоянието и да поемете ЛИЧЕН РИСК с това което бихте получили. Няма да заключвам темите, всеки обича добрите цени, дерзайте, но няма да получите каквото е на stock photos които са ползвани. Ако постовете породят драма ще бъдат немедлено заключени и изтрити. 1 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 25, 2023 Автор Share Отговорено Април 25, 2023 Фалкон фигурката и злия рицара за univega. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 26, 2023 Автор Share Отговорено Април 26, 2023 магосника и затворническата карета са запазени за shimmy условно запазен е и кораба от пирати Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts