Jump to content

Продавам Castle

mrcastle

Recommended Posts

Warning on Apple iOS 16.4 

Оги/@duh5: Хора, позволявам си да напиша тук и да редактирам отварящия коментар, защото сънувах кошмар в който отново влизаме в "стикера не беше добре залепен" дебат. @mrcastle продава на добри цени, пазарувал съм от него и съм доволен за себе си. НО - темите са написани не-добре/неадекватно - сетовете които ще получите може да имат липси, да са непълни, с частите да е играно. А липсите да се появят в следващ пост:) Не е от лошотия. Някои сетове вероятно са събирани на части. Буквално получавате за каквото плащате, всички знаем реалните цени на нещата. Молбата ми е да разпитате, тук или на лично (за предпочитане) за състоянието и да поемете ЛИЧЕН РИСК с това което бихте получили. Няма да заключвам темите, всеки обича добрите цени, дерзайте, но няма да получите каквото е на stock photos които са ползвани. Ако постовете породят драма ще бъдат немедлено заключени и изтрити. 

Този път са реални снимки.

IMG_7335.jpg

IMG_7336.jpg

Това са няколко сета и фигури ще видя за цени

7955-1.jpg?201005010439

15 лв

7949-1.jpg?201005151203
без един рицар чоповете на каретата не държат 30 лв

7009-1.jpg?200706210242

пълен но чоповете на коня са счупени 50 лв минимална цена според бриклинк. 

70400-1.jpg?201302101043

35 лв

7952-1.jpg?201009010135

Без няколко фигури вижте снимката 80 лв може и да го обсъдим

отделните рицари по 10 лв на бр. Други допълнителни мяркащи се части са подарък към покупка при желание.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам интерес към Kingdoms. Ще пиша на лично.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора, позволявам си да напиша тук и да редактирам отварящия коментар, защото сънувах кошмар в който отново влизаме в "стикера не беше добре залепен" дебат. @mrcastle продава на добри цени, пазарувал съм от него и съм доволен за себе си. НО - темите са написани не-добре/неадекватно - сетовете които ще получите може да имат липси, да са непълни, с частите да е играно. А липсите да се появят в следващ пост:) Не е от лошотия. Някои сетове вероятно са събирани на части. Буквално получавате за каквото плащате, всички знаем реалните цени на нещата. Молбата ми е да разпитате, тук или на лично (за предпочитане) за състоянието и да поемете ЛИЧЕН РИСК с това което бихте получили. Няма да заключвам темите, всеки обича добрите цени, дерзайте, но няма да получите каквото е на stock photos които са ползвани. Ако постовете породят драма ще бъдат немедлено заключени и изтрити. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

магосника и затворническата карета са запазени за shimmy условно запазен е и кораба от пирати 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Duh5 locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...