mrcastle Публикувано Април 27, 2023 Share Публикувано Април 27, 2023 Здравейте! В тази тема ще се опитам да съм максимално изчерпателен и да пусна всичко което ми е останало моля запазвайте комплекти на лично. PIRATES 15 лв с инструкции мисля, че чоповете не държаха добре. 25 лв с инструкции Задрасканите не са налични правя проверка преди продажбата 30 лв 300 лв обвит в прах и с риба меч от старите с инструкции Нов пост за следваща серия очаквайте. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 27, 2023 Автор Share Отговорено Април 27, 2023 (Редактирано) COLLECTABLE MINIFIGURES 7 лв на бр. не пазя книжки Забележките са тук: 1 - друго тяло и китара 2 - друго тяло 3 - без животни 4 - без лък Редактирано Април 27, 2023 от mrcastle Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 27, 2023 Автор Share Отговорено Април 27, 2023 ЛИЦЕНЗИРАНИ СЕРИИ Карибски Пирати Липсва Джак, но той е във всеки сет, бутилките и глобуса. 30 лв с инструкции Джурасик Парк Липсва дрона, динозавъра и пуканките. 20 лв с книжка Супер Герои Вестници друг принт, жена котка без шапка, батман друга версия. 20 лв Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 27, 2023 Автор Share Отговорено Април 27, 2023 STAR WARS База и сноутрупър 15 лв май имаше книжка Липсва само дроида. Цена 20 лв с книжка База хан соло и другия войник налични 20 лв с книжка оръдие и един дроид налични 15 лв с книжка без хан соло и животното 35 лв Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 27, 2023 Автор Share Отговорено Април 27, 2023 (Редактирано) ДРУГИ City Без прасе 5 лв 5 лв 2 лв без фигура и куче 10 лв без фигура и куче за 5 лв Monster Fighters Май имаше счупено чопче 25 лв с книжка Friends Без мотор и фигура е 10 лв с книжка Боулинг полето само 5 лв с книжка World Racers Без червения мотор 10 лв с книжка Имам и някакви насипни части и фигури, които ще пусна после. Може да добавям и още неща. Редактирано Април 28, 2023 от mrcastle Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 27, 2023 Автор Share Отговорено Април 27, 2023 Добавих доста колекционерски фигурки към поста вероятно това ще е всичко от тях. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 28, 2023 Автор Share Отговорено Април 28, 2023 PHARAOH QUEST 10 лв с инструкции 30 лв с инструкции Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 28, 2023 Автор Share Отговорено Април 28, 2023 ЧАСТИ 20 лв за всичко от снимките не ми се ще да ги деля не знам колко кг са, но си струва цената според мен. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 28, 2023 Автор Share Отговорено Април 28, 2023 Микс от 4 People Pack-а нито един не е пълен - 80 лв с инструкции Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 28, 2023 Автор Share Отговорено Април 28, 2023 (Редактирано) 30 лв без лодката и акулата Редактирано Април 28, 2023 от mrcastle Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
COBATA Отговорено Април 28, 2023 Share Отговорено Април 28, 2023 Преди 5 часа, mrcastle написа: ЧАСТИ 20 лв за всичко от снимките не ми се ще да ги деля не знам колко кг са, но си струва цената според мен. Това го взимам ако е за всичко от 4-те снимки Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
minichamps Отговорено Април 28, 2023 Share Отговорено Април 28, 2023 Това за мен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shimmy Отговорено Април 28, 2023 Share Отговорено Април 28, 2023 Аз съм писал на лично още сутринта за 4 минифигурки от колекционерските (от втория пост) - Fortune Teller, Highwayman, Centaur & Dog Sitter, но да се отчета и тук. Поздрави! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Април 28, 2023 Share Отговорено Април 28, 2023 От фигурките, ме интересува Бандита с червената кърпа и художника. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 28, 2023 Автор Share Отговорено Април 28, 2023 Преди 7 часа, minichamps написа: Това за мен Взима това и частите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 28, 2023 Автор Share Отговорено Април 28, 2023 Преди 5 часа, UNIVEGA написа: От фигурките, ме интересува Бандита с червената кърпа и художника. ок Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 28, 2023 Автор Share Отговорено Април 28, 2023 Привет! Получи се проблем понеже Dostin e заявил частите пръв, но не през форума. Остават за него, но ще изясня правилата за запазване. През olx или тази тема може да запазвате ще сверявам часовете между двете места. Телефон и всякакви лични не се брои за запазване. Но моля звъннете или пишете да се разберем за срещите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Април 28, 2023 Share Отговорено Април 28, 2023 Преди 1 час, mrcastle написа: Привет! Получи се проблем понеже Dostin e заявил частите пръв, но не през форума. Остават за него, но ще изясня правилата за запазване. През olx или тази тема може да запазвате ще сверявам часовете между двете места. Телефон и всякакви лични не се брои за запазване. Но моля звъннете или пишете да се разберем за срещите. Мишо, човеко, тук кочината стана пълна. Според мен никой вече не знае кое, кой е запазил и какво остава за продажба Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 28, 2023 Автор Share Отговорено Април 28, 2023 Затова пуснах нова тема с оставащото и който е писал тук е запазил ще я ъпдейтна след утре пак Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 28, 2023 Автор Share Отговорено Април 28, 2023 Следните сетове 7566 5612 30399 8896 9489 6858 9488 75320 41032 75934 10679 и непълните колекционерски фигурки са за Dostin. Друг до този момент не ги е запазвал запазвам ги от негово име. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Април 28, 2023 Автор Share Отговорено Април 28, 2023 Всичко от Pirates запазено в olx + Карибски Пирати Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Април 28, 2023 Share Отговорено Април 28, 2023 ох айде стига вече. Продавай смело в Олх. Хората могат да те следят там. Аз може по пощенски гълъб да съм ти пратил да ми запазиш нешо, първи е тръгнал преди Достин. Ама ще долети след олх-а.. продавай по 1-2 неща, снимай ги, ако искаш да е в тази общност пускай тука само. Ако ти е да се отърваваш - действай на евтино в олх-а и там си следи ден и час кой кога какво. Всички теми са заключени. може да се разберете с късметлиите изпратили писмо в бутилка на лично. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts