Jump to content

Първо изложение на Lebgo, в читалище "Андрей Стоянов", 23 - 25 април 2010г.


MetroiD

Recommended Posts

4555163767_48b34e85f4_z.jpg

 

Около година след като се намерихме и създадохме Лебго, имахме възможност да реализираме голямото си желание и да направим първата си публична изява. Изложението се състоя успоредно с межународния конкурс за пианисти "VivaPiano", в читалище "Акад. Андрей Стоянов" в София. Интересът от страна на малки и големи беше голям, а реакциите из блогове и сайтове ни зарадваха и окуражиха за по-нататъшни изложения.

 

Освен първият ни градски макет, на изложението беше представен Technic Minifig Dispenser, благодарение на който посетителите имаха възможност да си изберат и да получат напълно безплатно минифиг Пешо или Рада. Символите на нашия клуб буквално заляха София, че и страната - щастливците, които получиха този малък спомен от първото ни изложение, популяризираха двата минифига в български носии и сега стикерите с техните "дрехи" вече могат да се закупят и в магазин БоХоби.

 

През трите дни на изложението до нас бяха и нашите приятели от Robopartans, чиито специален музикален робот привличаше вниманието на младите пианисти (и не само на тях). Посетителите имаха възможност също така и да разгледат цялата серия Atlantis, която ни беше любезно предоставена за изложението от Комсед. Всеки ден желаещите можеха да се запишат за участие в конкурс с награди, като изтеглените късметлии получаваха ЛЕГО сетове, с които в рамките на 90 минути трябваше да впечатлят журито и да построят най-оригинална кула или животно. През трите дена раздадохме общо над 14 награди, измежду които LEGO Basic сетове, комплекти минифигурки на Пешо и Рада, както и големи ЛЕГО плакати.

 

Всички снимки от изложението можете да разгледате в тук:

http://www.flickr.co...57623937867180/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарежда...
×
×
  • Създай нов...