mnachev Публикувано Октомври 12, 2016 Share Публикувано Октомври 12, 2016 Защо ли ми се струва, че няма да пожъне особен успех... Пък и кои деца биха се зарадвали на Beatles. Клипа е забавен: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 12, 2016 Share Отговорено Октомври 12, 2016 Моето мнение е, че Ideas проектите са предназначени за AFOL Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Октомври 13, 2016 Автор Share Отговорено Октомври 13, 2016 Най-вероятно да, но и възрастта на повечето AFOL пак ми се струва, че не достига аудиторията на Beatles Като модел пак не представлява нищо интересно, дори стои доста детски... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Октомври 13, 2016 Share Отговорено Октомври 13, 2016 ми бях разочарован като обявиха, че ще пускат подводницата. Дидо е прав, че IDEAS е предназначен за AFOLs, но пак някак си не ме привлича. Но пък частите като цветова схема са яки. Бих го взел само заради това и то ако цената е разумна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Октомври 20, 2016 Автор Share Отговорено Октомври 20, 2016 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts