minichamps Публикувано Октомври 16, 2016 Share Публикувано Октомври 16, 2016 Здравейте на всички , имам нужда от малко части за да завърша проекта си , а именно сиви плейтове във всякакви варианти приемам всякакви оферти може и бартер за други части , но най предпочитам да ги платя в кеш. А ето и за какво са ми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 16, 2016 Share Отговорено Октомври 16, 2016 Здрасти, Жоро! Уоу, проекта изглежда супер! От тазгодишната поръчка Lugbulk имам 10 броя сиви плочи 4x12 и мога да ти ги дам, тъй като не са ми от комплекти. Има ли определен размер, които са ти нужни? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
minichamps Отговорено Октомври 16, 2016 Автор Share Отговорено Октомври 16, 2016 Мерси , по принцип няма значение от 1х1 до 16х16 има още много за покриване а доста дребни детайли има така че всякакви са добре дошли Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 16, 2016 Share Отговорено Октомври 16, 2016 Жоро, тези вършат ли ти работа ? (някои са доста мръсни и захабени) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Октомври 16, 2016 Share Отговорено Октомври 16, 2016 Супер яко! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
minichamps Отговорено Октомври 17, 2016 Автор Share Отговорено Октомври 17, 2016 Жоро, тези вършат ли ти работа ? (някои са доста мръсни и захабени) Врършат пиши на лс да се разберем.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 17, 2016 Share Отговорено Октомври 17, 2016 Пуснах ти, но през телефона и не знам дали замина Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
minichamps Отговорено Октомври 18, 2016 Автор Share Отговорено Октомври 18, 2016 Огромни благодарности на mamun още един път много благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 18, 2016 Share Отговорено Октомври 18, 2016 за нищо по-добре да се използват, вместо да прашлясват в кутията ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
minichamps Отговорено Октомври 19, 2016 Автор Share Отговорено Октомври 19, 2016 Огрони благодарнисти на Камен (legohead) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 19, 2016 Share Отговорено Октомври 19, 2016 нп. още колко остава? нямам търпение да го завършиш ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts