mamun Публикувано Май 4, 2023 Share Публикувано Май 4, 2023 Хайде да се преброим : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzFT_8sQO0_3Ohe_3nXpmcJXm9mr4gYdTtYA3D8hZ3s/edit#gid=1555095602 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Май 5, 2023 Share Отговорено Май 5, 2023 Аз се отбелязах, но също като @Schmendrick бих предпочел да има и дискусия по същество, не само ядене и пиене. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Май 9, 2023 Share Отговорено Май 9, 2023 Срещата утре ли ще е? Две дати са с изравнен вот. Важно е да има яснота, дори и за да си подготвя въпросите по същество. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 9, 2023 Автор Share Отговорено Май 9, 2023 Хайде да е другия понеделник, за да има време. Иначе има и друг въпрос -дали да е в склада или в кръчма ? Част от хората предпочитат кръчмата. ... то и аз май Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Май 9, 2023 Share Отговорено Май 9, 2023 И в мисълта за среща в склада има чар-ама кой ще кара после Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Май 9, 2023 Share Отговорено Май 9, 2023 преди 13 минути, LUIDGY написа: И в мисълта за среща в склада има чар-ама кой ще кара после Просто няма да се пие. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Май 9, 2023 Share Отговорено Май 9, 2023 преди 23 минути, Schmendrick написа: Просто няма да се пие. Напълно съм навит-само на сериозни теми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Май 9, 2023 Share Отговорено Май 9, 2023 преди 8 минути, LUIDGY написа: Напълно съм навит-само на сериозни теми Вие се стървите за сериозни теми, ама май не съм чул модераторите да казват, че има такива и искат да ги обсъждат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 9, 2023 Автор Share Отговорено Май 9, 2023 преди 10 минути, OneOfAll написа: Вие се стървите за сериозни теми, ама май не съм чул модераторите да казват, че има такива и искат да ги обсъждат. ми да ходим да пием тогава Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Май 9, 2023 Share Отговорено Май 9, 2023 преди 3 минути, mamun написа: ми да ходим да пием тогава Ами тъй ще стане. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Май 9, 2023 Share Отговорено Май 9, 2023 Впрочем на мен достоверен източник ми каза, че са сменили кухнята в "Под метлите" и е много вкусно там в момента. Затова предлагам, ако ще е кръчма, да го пробваме мястото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Май 10, 2023 Share Отговорено Май 10, 2023 Преди 8 часа, Schmendrick написа: Впрочем на мен достоверен източник ми каза, че са сменили кухнята в "Под метлите" и е много вкусно там в момента. Затова предлагам, ако ще е кръчма, да го пробваме мястото. Направо на барбекю във вас, това не е ли на 5 минути от вас ? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Май 10, 2023 Share Отговорено Май 10, 2023 Разбираме се срещата да не е днес, а на някоя от трите други дати с равносилен вот, така ли? Колкото повече не фиксираме ден, толкова повече ще се изменя таблицата, мисля. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Май 10, 2023 Share Отговорено Май 10, 2023 Преди 6 часа, OneOfAll написа: Направо на барбекю във вас, това не е ли на 5 минути от вас ? Пицарията на Лео ми е още по-близо, но там не е хубаво. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 10, 2023 Автор Share Отговорено Май 10, 2023 Преди 8 часа, Knifebane написа: Разбираме се срещата да не е днес, а на някоя от трите други дати с равносилен вот, така ли? Колкото повече не фиксираме ден, толкова повече ще се изменя таблицата, мисля. Аз мога само понеделника. Ако го фиксираме ще поема организацията. По-късните дати пасувам 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kando Отговорено Май 11, 2023 Share Отговорено Май 11, 2023 Да, хайде да го фиксираме, предполагам за много хора ще е по-лесно, ако е ясно няколко дни по-рано Аз си признавам, като фиксираме датите 1-2 дена по-рано и често изпускам, че сме решили нещо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 11, 2023 Автор Share Отговорено Май 11, 2023 Заплюй една от датите, която е с най-много гласове, напиши я тук и го броим изпълнено Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 12, 2023 Автор Share Отговорено Май 12, 2023 @DMitar ти ще идваш ли на среща ? За теб имам 2 фактури. Едната, с която може да се снимаш и да си я сложиш в рамка и една, която трябва да ми платиш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Май 14, 2023 Share Отговорено Май 14, 2023 Тук какво направихме? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 14, 2023 Автор Share Отговорено Май 14, 2023 преди 4 минути, Stormfury написа: Тук какво направихме? Избери си ден Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 15, 2023 Автор Share Отговорено Май 15, 2023 Днес явно няма да има среща. Приятно изкарване от мен, тъй като утре и други ден не съм наличен. И вземе се организирайте ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Май 15, 2023 Share Отговорено Май 15, 2023 Бил е тежък Гергьовден! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nerdcore Отговорено Май 15, 2023 Share Отговорено Май 15, 2023 Добре де, давайте да се закове. Както Васко каза, очевидно днес няма да е. Следващата по гласове дата е утре, 16ти. Въпреки, че аз не мога ще ви запазя кръчма по мой избор. Утре като запазя ще пиша. Да знаете, че за наказане за лиспата на организация, ще ви запазя кръчма в Ботунец. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Май 16, 2023 Share Отговорено Май 16, 2023 Трябва по-от рано да се фиксира ден, час и място. Аз днес може вече и да не успея, задачите са ми динамични и променливи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nerdcore Отговорено Май 16, 2023 Share Отговорено Май 16, 2023 Имате резервация за 10 човека, в Банкович Шести Септември, за 19:30. За днес 16ти Май. На ме име 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts