legohead Публикувано Октомври 18, 2016 Share Публикувано Октомври 18, 2016 Имате ли желание да поканим на обща среща всички хора интересуващи се от ЛЕГО, намиращи се в София? Ще помоля всеки от вас, който има такива познати да се обърне към тях Към края на миналата година направихме обща среща на участниците от двата форума. Целта тогава беше да включим повече хора в поръчката ЛъгБълк, за да успеем да минем минималния финансов праг. Тази година нямаме такъв проблем струва ми се, но това не значи че не е добра идея да направим подобно събиране? Моля пишете ако имате такива познати и/или имате желание да се включите в организацията на подобна среща Извън познатите ми, които вече са членове на клуба, се сещам за още 2-3ма души които мога да поканя. На срещата бихме могли да презентираме дейността на клуба, и какво сме свършили заедно за последните няколко години. Също бихме могли да разкажем на гостите за бъдещите си планове и цели. За момента не съм мислил за подходящ период кога да направим срещата. Би могло да е по време на изложението през ноември, или след това, когато ще сме по-свободни. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Октомври 18, 2016 Share Отговорено Октомври 18, 2016 Това по-скоро трябва да е среща, нещо като отворени врати за нечленуващи. Защото по срещите говорим много за организационни проблеми и тн. Тези неща не ги касаят тях и за да им го спестим, мисля че трябва да е нещо различно от нормалните ни срещи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 18, 2016 Share Отговорено Октомври 18, 2016 Напълно съм съгласен с Емо. Може точно такъв тип среща да се случи по време на самото изложение, хем да видят какво сме направили. Хем да си поговорим как сме го направили и т.н. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Октомври 18, 2016 Share Отговорено Октомври 18, 2016 На самото изложение може да се направи среща на лего фенове над 16г. Да се обяви като презентация примерно, на която да ги запознаем с клубната дейност. Все пак в Лъговете едно от условията е, членовете да са над 16. По този начин ще им покажем, че Лего не е само за деца. На предното изложение си говорих с един баща и той беше супер изненадан, че има възрастни които се занимават с конструктори. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts