Jump to content

Обща среща с всички ЛЕГО Фенове от София


legohead

Recommended Posts

Имате ли желание да поканим на обща среща всички хора интересуващи се от ЛЕГО, намиращи се в София?

Ще помоля всеки от вас, който има такива познати да се обърне към тях :)

 

Към края на миналата година направихме обща среща на участниците от двата форума. Целта тогава беше да включим повече хора в поръчката ЛъгБълк, за да успеем да минем минималния финансов праг.

 

Тази година нямаме такъв проблем струва ми се, но това не значи че не е добра идея да направим подобно събиране?

 

Моля пишете ако имате такива познати и/или имате желание да се включите в организацията на подобна среща :)

 

Извън познатите ми, които вече са членове на клуба, се сещам за още 2-3ма души които мога да поканя.

 

На срещата бихме могли да презентираме дейността на клуба, и какво сме свършили заедно за последните няколко години. Също бихме могли да разкажем на гостите за бъдещите си планове и цели.

 

За момента не съм мислил за подходящ период кога да направим срещата. Би могло да е по време на изложението през ноември, или след това, когато ще сме по-свободни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това по-скоро трябва да е среща, нещо като отворени врати за нечленуващи. Защото по срещите говорим много за организационни проблеми и тн. Тези неща не ги касаят тях и за да им го спестим, мисля че трябва да е нещо различно от нормалните ни срещи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно съм съгласен с Емо. Може точно такъв тип среща да се случи по време на самото изложение, хем да видят какво сме направили. Хем да си поговорим как сме го направили и т.н. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На самото изложение може да се направи среща на лего фенове над 16г. Да се обяви като презентация примерно, на която да ги запознаем с клубната дейност. Все пак в Лъговете едно от условията е, членовете да са над 16. По този начин ще им покажем, че Лего не е само за деца. На предното изложение си говорих с един баща и той беше супер изненадан, че има възрастни които се занимават с конструктори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...