You are posting as a guest.
If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Здравейте колеги,
Някой от вас занимавал ли се е с LDCad софтуерчето от LDraw пакета? Имам въпрос относно това как да си ъпдейтна базата данни от части, тъй като липсват нови части от 2017-та и не съм сигурен как да си ги ъпдейтна ИЛИ да добава специфични .dat части към лайбрарито. не съм сигурен дали може да се добавят, ама знам ли. Някой с опит в тази сфера? Само да спомена, че ъпдейтнах с последна версия, която е от този месец, но частите не се появяват вътре.
Мерси предварително
Абе от време на време ми притрябва да знам от коя част колко бройки имам. Та някой знае ли тул или сайт, в който да си напишеш примерно кои сетове имаш и след това да ти каже от коя част колко бройки имаш..Дали има изобщо таквоз животно?
Не знам дали някои си инвентаризира частите, но поне за мен това е доста полезно. Наскоро открих следната програма:
http://www.brickforg...are/brickstore/
Въведох си всички части които имам. Може да се работи и със сетове директно, които се разкомплектоват до части. Най-яката функция е импорта на поръчки от BrickLink, които моментално могат да се добавят (за сравнение - с Peeron процеса е много бавен).