Stormfury Публикувано Юни 27, 2023 Share Публикувано Юни 27, 2023 Хайде да се организираме бързо https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzFT_8sQO0_3Ohe_3nXpmcJXm9mr4gYdTtYA3D8hZ3s/edit#gid=1995022200 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Юни 27, 2023 Share Отговорено Юни 27, 2023 Аз съм ок за всички дни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Юни 28, 2023 Share Отговорено Юни 28, 2023 Май се заформи 4-ти вторник. @Stormfuryти беше споделил последния път за някаква хубава механичка до вас. Може да запазим за там ако искате? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Юни 29, 2023 Автор Share Отговорено Юни 29, 2023 Ами не знам до колко ще е удобна за всички, иначе е точно срещу спирка на метро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Юни 29, 2023 Share Отговорено Юни 29, 2023 Преди 13 часа, LUIDGY написа: Май се заформи 4-ти вторник. @Stormfuryти беше споделил последния път за някаква хубава механичка до вас. Може да запазим за там ако искате? Овча Купел..... ммммнеее Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Юни 29, 2023 Share Отговорено Юни 29, 2023 Аз (като най-нахален в клуба) определих срещата за 4 юли. Ще полеем празника на новите ни братя хамериканци в култовото заведение "При Птицата". Казват че имало хубава лятна градина. Има ли някой против ? Ако не, то да се разберем кой какво ще хапва и пийва и да го накупим. Нещо ми подсказва, че @KAGPID има кюфтета от рождения му ден 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
COBATA Отговорено Юни 29, 2023 Share Отговорено Юни 29, 2023 Хахахаха 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Юни 29, 2023 Share Отговорено Юни 29, 2023 Преди 1 час, mamun написа: Аз (като най-нахален в клуба) определих срещата за 4 юли. Ще полеем празника на новите ни братя хамериканци в култовото заведение "При Птицата". Казват че имало хубава лятна градина. Има ли някой против ? Ако не, то да се разберем кой какво ще хапва и пийва и да го накупим. Нещо ми подсказва, че @KAGPID има кюфтета от рождения му ден къде па е тая Птица Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Юни 29, 2023 Share Отговорено Юни 29, 2023 преди 3 минути, sensimasensi написа: къде па е тая Птица В локалното на Борис, почти до стария ни склад 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Юни 29, 2023 Share Отговорено Юни 29, 2023 Преди 1 час, mamun написа: Аз (като най-нахален в клуба) определих срещата за 4 юли. Ще полеем празника на новите ни братя хамериканци в култовото заведение "При Птицата". Казват че имало хубава лятна градина. Има ли някой против ? Ако не, то да се разберем кой какво ще хапва и пийва и да го накупим. Нещо ми подсказва, че @KAGPID има кюфтета от рождения му ден Еми значи го решихме, той @COBATA ако реши ще дойде до тях 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
COBATA Отговорено Юни 29, 2023 Share Отговорено Юни 29, 2023 Преди 1 час, LUIDGY написа: Еми значи го решихме, той @COBATA ако реши ще дойде до тях Аз може и да не идвам.... под въпрос съм дали ще ме пуснат! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Юни 29, 2023 Share Отговорено Юни 29, 2023 преди 40 минути, COBATA написа: Аз може и да не идвам.... под въпрос съм дали ще ме пуснат! освен ние да дойдем у вас, жената като не те пуска 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Юни 29, 2023 Share Отговорено Юни 29, 2023 Преди 7 часа, COBATA написа: Аз може и да не идвам.... под въпрос съм дали ще ме пуснат! Ще ти подпишем отпосното за вечерта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Юли 4, 2023 Share Отговорено Юли 4, 2023 @COBATAти днеска с какво ще ходиш към срещата 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
COBATA Отговорено Юли 4, 2023 Share Отговорено Юли 4, 2023 @LUIDGYС кола, ама ще я оставя там и пеша се прибирам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts