OneOfAll Публикувано Януари 11, 2017 Share Публикувано Януари 11, 2017 Здравейте, Днес сглобих модел 76058 и видях, че има страхотен ъгъл с кутии за вестници, кофа за боклук и светофар и стоят страхотно. Консултирах се с Дидо относно светофарите и също така проверих снимки от последното изложение, но не видях да имаме един светофар в CITY дисплея. Този, който е в сета е страхотен. Моля вижте модела и си кажете мнението. Направих темата, тъй като останах с впечатлението, че Наско никак не харесва Super Heroes и не ги иска в CITY дисплей, макар да стоят супер, но това е друга бира. Разбира се не искам това по никакъв начин да го обиди, но с удоволствие бих предоставил тази част да се сложи в макета, а и може да се направят още светофари за в бъдеще. Peace out Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 11, 2017 Share Отговорено Януари 11, 2017 Може да си закупим клубни светофари (и не само), които да стоят при плейтовете с пътища? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 11, 2017 Автор Share Отговорено Януари 11, 2017 Може да си закупим клубни светофари (и не само), които да стоят при плейтовете с пътища? Напълно съм за! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Януари 11, 2017 Share Отговорено Януари 11, 2017 то лесно изглежда за направа винаги може да се направят няколко и спри да обиждаш хората Сашо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 11, 2017 Автор Share Отговорено Януари 11, 2017 то лесно изглежда за направа винаги може да се направят няколко и спри да обиждаш хората Сашо Може, също и с други цветове може да се направят. Еми може да се засегне Наско за това се извинявам предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Януари 11, 2017 Share Отговорено Януари 11, 2017 Отдавна съм се сетил за светофари и ще изглеждат страхотно в града. Конкретно на този не ме кефи че е в жълто, но винаги може да се направи и в черно. Лесен е за правене както каза Емо. Проблема е че всичко правим в последния момент и няма време за подробности. Повечето ни градове са почти без хора по улиците. В последния макет Наско сложи един рибар, който седи супер. Нищо не е, но трябва да се сетиш. За пръв път благодарение на миничампс имахме и дървета (палмите) Всички тези дреболии хващат страшно много окото. Иначе за светофари може да се направи и нещо подобно : Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 11, 2017 Автор Share Отговорено Януари 11, 2017 Добре изглеждат и тези, които си дал. Относно това, че се реди в последния момент, ако искаме да правим нещо с много детайли и сценки трябва да се прави няколко месеца преди това. Разбирам, че е непосилно да се направи дисплея някъде и после да се развали и да се нареди на изложението, но може такива идеи да се нахвърлят, когато човек има време. Дори може да направи снимки, ако си е измислил дадена сцена и после да се вкара в дадения дисплей, тук не става дума само за CITY. Другия вариант е да се вкарват сетовете в LDD и да се напасват, но така при по разчупена сцена ще отнеме време и може дори да не стане както иска човека. Съответно мисля, че трябва да се избере или изберат хора, които ще отговарят за дисплеите за следващото изложение. Рано е, но така ще има време за подготовка. Ако пък няма място за даден дисплей за следващото изложение винаги ще се намери за по следващото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vladun Отговорено Януари 11, 2017 Share Отговорено Януари 11, 2017 В момента на ли се боря със светодиоди и натрупах доста опит и идеи ( не само мои, но и такива от интернет). Та съм решил да пусна една серия светодиодчета които ще стават за светофари. http://www.brickstuff.com/store/p51/Pico_LED_Light_Board_2-Pack.html Остана само да реша един проблем - с много тънките проводници - тогава няма да има увити около стълбовете жици :-). Мисля да ги вградя в 4733 Не съм сигурен да ли всичките отвори са проходни, но не би трябвало да има проблем да се пробият ако не са такива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 11, 2017 Share Отговорено Януари 11, 2017 Много хубава тема! Браво за предложението! Мога да добавя следното: От преди няколко години съм си заделил едни пътни знаци + стикери за тях. Стикерите ги пазя неизползвани с цел да се скаринар и да си напечатами бройки. Благодаря че ме подсетихте за тях - ще ви пратя снимка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 11, 2017 Автор Share Отговорено Януари 11, 2017 Много хубава тема! Браво за предложението! Мога да добавя следното: От преди няколко години съм си заделил едни пътни знаци + стикери за тях. Стикерите ги пазя неизползвани с цел да се скаринар и да си напечатами бройки. Благодаря че ме подсетихте за тях - ще ви пратя снимка. Страотно!!! Мисля да поръчам, ако изпаднат стикерите от този сет. Ако не е скъпо дори можем да си направим наши стикери с имена на улици на български и да се ползват за дисплея. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 12, 2017 Share Отговорено Януари 12, 2017 Това със стикерите с имена на улиците е добра идея. Само не знам дали ще могат да се разчитат през загрежданията, защото ще са далечко. Тъй че според мен каквито и имена да има на тебелките ще е все едно, от далече ще се вижда, че пише нещо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 12, 2017 Автор Share Отговорено Януари 12, 2017 Все някой ще види и ще се изкефи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Януари 12, 2017 Share Отговорено Януари 12, 2017 Все някой ще види и ще се изкефи Съгласен ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 12, 2017 Share Отговорено Януари 12, 2017 Ето за това говорех по-рано: Стикерите и табелките са от един стар комплект от 2009-та Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Януари 12, 2017 Share Отговорено Януари 12, 2017 на 4733 всичките стъдове са с дупки, така че може да минават всякви кабеляци. Имам доста от тях, ако ви трябва за тест. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 12, 2017 Автор Share Отговорено Януари 12, 2017 Ето за това говорех по-рано: Стикерите и табелките са от един стар комплект от 2009-та Каменски има ли ги частите сега някъде или са спрени ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 12, 2017 Share Отговорено Януари 12, 2017 мисля че се произвеждат още знаците, трябва да проверя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 12, 2017 Автор Share Отговорено Януари 12, 2017 Чакаме Каменски ъпдейт от теб Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 12, 2017 Share Отговорено Януари 12, 2017 Ето го комплекта, от където са знаците: http://brickset.com/...gure-Collection Ето и въпросните части: http://www.bricklink...Color=1#T=C&C=1 http://www.bricklink...Color=1#T=C&C=1 http://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?P=15210#T=C Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 12, 2017 Автор Share Отговорено Януари 12, 2017 Охоо, дори има светофар! Екстра. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Януари 12, 2017 Share Отговорено Януари 12, 2017 Аз го имам неотворен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Януари 20, 2017 Share Отговорено Януари 20, 2017 Ето още една дребна идея : Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 20, 2017 Автор Share Отговорено Януари 20, 2017 О да Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 20, 2017 Share Отговорено Януари 20, 2017 Точно ей такива дребни неща, са много ефектни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 22, 2017 Автор Share Отговорено Януари 22, 2017 True true http://www.youtube.com/watch?v=P-OpUDl3kfE&feature=youtu.be Доста добро. Всичко е мокове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts