Jump to content

Български влак: БДЖ Дезиро

кубрат632

Recommended Posts

Здравейте, преди време (февруари 2015) почнах проекта дето го виждате в последната снимка. Моторизиран е, направен е от около 2050 части, има 2,9 килограма, истина е че не върви много бързо но това може да се оправи ако някой знае със мотора. Мотора му е 9V, 10153. Искам да си покажа този проект на следващата ЛЕГО експозиция. Ако знае някой кога има експозиция, моля ви, ми кажете. Благодаря! Чакам мненията ви, важна е за мене ;)

15978321_1231780690241953_341163218_n.jpg?oh=03ad5e31b8594d358ed1175360ed5371&oe=587ADDD321571292026_284a83dfc7_b.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей и добре дошъл във форума!

Модела ти е чудесен, поздравления!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей модела ти е много близък до оригинала ,поздравления. А за скороста не се притеснявай те и от БДЖ не са с много бързи влакове ,слагай му една емблема БДЖ и става автентичен от всякъде. :mf_joy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей и поздравления..

Ще ми е интересно да го видя на живо. Мислил ли си да го направиш с PF мотор и дистанционно ? В смисъл има ли място вътре са кутия и IR ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, няма място за друго освен 9V 10153 мотор. На друг модел мисля да сложа PF мотор, кутия за батерии и IR, за този модел си помислих да купа мотор без батерии. Ако някой иска да види и друг проект (още само на компютър) само трябва да каже и ще покажа снимка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и повече дезирове от по света: България, Румъния, Унгария, Австрия, Чехия, САЩ, Германия, Гърция, Дания, Словения

post-1235-0-95519800-1484425517_thumb.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Средната част не се движи, мислих много на това

Има част дето спира движението

post-1235-0-94958200-1484426698_thumb.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така става прекалено дълъг и ще има поблем със завоя. А защо си решил точно там да е моторчето ? Защо да не е отпред, а там да има някаква мека връзка ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярвай ми, всичкото си е на мястото му, ако искаш ще ти покажа един клип със както върви ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готина е идеята, и аз бих искал да го видя на живо. И да видя как се движи.

Редактирано от toddybear
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове