sensimasensi Публикувано Януари 17, 2017 Share Публикувано Януари 17, 2017 Здравейте лего манячета Подтикнат от legohead (Камен Д) реших да напиша това ревю на новите battle suits на Nexo Knights. От тази година те заместват ultimate серията им и според това е прекрасно (като се има предвид моята робо страст ). Не че съм голям фен на Nexo Knights, просто трябваше да ги взема(скоро ревю и на бойния "костюм" на Клей) заради многото нови части, които са използвали в строенето на сетовете. На първо място изпъква кокпита, както trans orange брадвата и щита, специално направен, за да държи малките power щитчета(изобщо не им знам схемите там не съм се заигравал да ги разучавам). Обаче има и няколко много готини малки части. Цветът Bright Light Orange адски много ме кефи, а фигурката също е доста приятна с голямата горна част и мощните ръце, които се захващат както пинове. За сет с 88 части, цената според мен е ок (22,90лв от К.). Не искам да правя реклама на магазините, вие си знаете Пълно е с малките стави, познати от Микселите, но ме дразнят ръцете които са ползвали и най-вече цветът им(Flat silver). Можеха или да направят някоя интересна сглобка или поне да ги направят в подходящ съответстващ цвят. Като сглобяването беше лесно и бързо. Има една принтирана част, както и 5 различни малки щита. Ето и крайния резултат Има няколко свободни части, които като количество са ОК спрямо сета. Много ми хареса строенето на този сета. Можеш доста яки пози да нагласиш, а фигурката сяда много добре в кокпита и ръцете захващат точно дръжките. Надявам се да ви е харесало ревюто Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Януари 17, 2017 Share Отговорено Януари 17, 2017 Хареса ни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
toddybear Отговорено Януари 25, 2017 Share Отговорено Януари 25, 2017 Аз си ги харесах и си купих цялата серия. Хубави са на живо, но изключително скучни за сглабяне. Като цяло са почти еднакви с изключение на оръжията и цветовете. Но предвид цената на която ги взех съм доволен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Януари 26, 2017 Автор Share Отговорено Януари 26, 2017 Ако ви седят монотонни, винаги може да направите МОК от тях. Ето какво стана от на Клей костюма: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Януари 26, 2017 Share Отговорено Януари 26, 2017 Много ми харесва тази цветова гама, а и този мек е някъв супер нацепен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Януари 26, 2017 Автор Share Отговорено Януари 26, 2017 Много ми харесва тази цветова гама, а и този мек е някъв супер нацепен! и е стабилен в краката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 26, 2017 Share Отговорено Януари 26, 2017 Жесток, жесток! Разбрах, че ти е първия с "пилот"! Винаги много са ме кефели модели, в които нещо се отваря - примерно кабина за пилот или др. Поздравления! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
toddybear Отговорено Януари 26, 2017 Share Отговорено Януари 26, 2017 Ако ви седят монотонни, винаги може да направите МОК от тях. Ето какво стана от на Клей костюма: Интересен мок е станал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Февруари 14, 2017 Автор Share Отговорено Февруари 14, 2017 Качвам и мок-а направен от на Аксъл частите. Стана доста стабилен в краката( търпя доста критика върху краката на роботите ми), мисля нещо като двигател да му сложа на гърба. Дано ви харесва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 14, 2017 Share Отговорено Февруари 14, 2017 Много ме кефи, браво жесток е! Според мен въобще не си личи че в тялото има кабина за пилот браво! Замислям се, понеже виждам че на гърба има двигатели разни, що не му сложиш и някви крила стърчащи? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 15, 2017 Share Отговорено Февруари 15, 2017 Яко добро. Крилата биха били интересни на гърба. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Февруари 15, 2017 Автор Share Отговорено Февруари 15, 2017 Замислям се, понеже виждам че на гърба има двигатели разни, що не му сложиш и някви крила стърчащи? снощи се чудих как да сложа 2 огромни турбини(както слагат на гъндамите), но нещо не мога да ги захвана за гърба. Но ще стане де Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 15, 2017 Share Отговорено Февруари 15, 2017 Слагай ТИКСО Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
toddybear Отговорено Февруари 15, 2017 Share Отговорено Февруари 15, 2017 Качвам и мок-а направен от на Аксъл частите. Стана доста стабилен в краката( търпя доста критика върху краката на роботите ми), мисля нещо като двигател да му сложа на гърба. Дано ви харесва Супер е. Много добре си скрил пилота! И краката са станали интересни. Ей направо ме мотивираш да пробвам и аз нещо такова. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Февруари 15, 2017 Автор Share Отговорено Февруари 15, 2017 Ей направо ме мотивираш да пробвам и аз нещо такова. Айде де, аз постоянно агитирам за повече МОКове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Февруари 16, 2017 Автор Share Отговорено Февруари 16, 2017 Сутринта преди работа ме удари вдъхновението Мисля, че става доста добре така, може още малко да покрия някои неща Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 16, 2017 Share Отговорено Февруари 16, 2017 хехехее! Крила крила! Сложи крила! И предлагам име Bumblebee XD Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Февруари 16, 2017 Автор Share Отговорено Февруари 16, 2017 тоя пич доста си играе с тези нови части от Некзотата, разгледайте му ги. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zanton Отговорено Ноември 19, 2017 Share Отговорено Ноември 19, 2017 Добро ревю! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts