OneOfAll Публикувано Януари 27, 2017 Share Публикувано Януари 27, 2017 Ето какво можем да направим от friends частите, ако никой не се интересува от тях: https://modularsbykr...ends-buildings/ Мисля, че биха стояли прекрасно в един CITY дисплей на отделна уличка: Friends Modular Street by Kristel, on Flickr Както сте се събирали за Minecraft проекта, така можем да се съберем и да ги направим. Ще останат за клуба и ще могат да се ползват по изложения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Firestar Отговорено Януари 27, 2017 Share Отговорено Януари 27, 2017 Ахахах много са бонбонести, супер са! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Януари 27, 2017 Share Отговорено Януари 27, 2017 На тези сетове най ме кефят цветовите им схеми Много яки части имат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 27, 2017 Share Отговорено Януари 27, 2017 На тези сетове най ме кефят цветовите им схеми Много яки части имат +1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Януари 27, 2017 Share Отговорено Януари 27, 2017 един розов робот да направя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Май 30, 2017 Share Отговорено Май 30, 2017 Бях позабравил тази тема. Идеята ми харесва, може да я пробваме? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Май 30, 2017 Автор Share Отговорено Май 30, 2017 Бях позабравил тази тема. Идеята ми харесва, може да я пробваме? Имаме ли толкова части ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Май 30, 2017 Share Отговорено Май 30, 2017 Аз мисля че имам достатъчно бели за една такава ... останалите не са чак толкова големи количества и могат да се поръчат от бл. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts