Duh5 Публикувано Февруари 27, 2017 Share Публикувано Февруари 27, 2017 Здравейте, от известно време facebook ме спами със реклами на български бизнес който предлага наемане на лего сет за 1 месец (те поемат доставка, не се сърдят за загубване на минимален брой части, чистят легата преди да ги пратят на нов човек). Каталогът им е сравнително богат (за жалост без ucs millennium falcon..) Ясно, че е въпрос на персонален вкус - дали да притежаваш легото или просто да поиграеш с него. А и парите не са малко реално но от друга страна няма вселена в която би ми било позволено да нося по едно голямо и скъпо лего всеки месец в къщи Та смятате ли че си заслужава? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Февруари 27, 2017 Share Отговорено Февруари 27, 2017 Аз лично имам изключително завишени изисквания на тема "хигиена" на Лего-сетовете, тоест не бих за себе си наел модели, дори и за минимални цени да ми ги даваха. Това казано, виждам смисъла при родители с деца (които имат повече пера разходи), както и при други клиенти, където има интерес, но не и възможност, място и др. Интересно би ми било, дали може да се интегрира в нашите изложения по някакъв начин... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 27, 2017 Share Отговорено Февруари 27, 2017 От гледна точка на не-родител не виждам смисъл от услугата. От друга страна ако се купува лего САМО с цел то да бъде построено, и след това се губи интерес и частите не се ползват за нищо друго, може би горната схема има логика. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Февруари 27, 2017 Share Отговорено Февруари 27, 2017 Според мен това е напълно безмислено. Даваш по груби сметки 16-17% от цената на сета, за да си поиграеш за малко с него. И ако не се лъжа, ако случайно загубиш нещо, трябва да платиш за възстановяването му. Ето конкретен пример: Взимаш сет на Star Wars, в него има фигурка която е уникална и я няма в нито един друг сет, и в bricklink струва от 20-30лв нагоре (в добрия случай), детото ти което е ученик 2-3-ти клас (примерно), без да разбереш си я взима за училище, за да се похвали на приятелите какво си има. И кво става, вземе че я забрави някъде, или пък реши да я размени за нещо друго или някой си я хареса в някое от междучасията... и накрая хем пари си дал за нещо което е за малко, хем неустойки плащаш... Не мерси! По-добре, ако трябва да се събират парите 2-3-4 месеца и да се купи някой желан по-голям сет. Това е личното ми мнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts