Jump to content
  • 0

Здравейте! Как ставам член на лего клуба?


Иван Йовчев

Въпрос

Здравейте! Преди няколко дни разбрах че се планира изложение на техник джипки в София. Аз строя такива и ми се стори интересно да участвам, но разбрах че за да участвам трябва да съм член на клуба. Може би доста глупав въпрос но как ставам член на клуба?). Някои от МОС-овете ми можете да видите във фейсбук групата LEGO FANS BULGARIA, ето два от тях:  https://www.facebook.com/groups/legofansbg/permalink/619193123626214/  ,  https://www.facebook.com/groups/legofansbg/permalink/606955664849960/   защо само два)? Защото не съм качвал повече, очаквайте още в скоро време :)

  • Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 отговор на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

Здравейте Иване! 

Добре дошъл във форума! Това винаги е правиланта първа стъпка към членство в Lebgo (необходимо, но недостатъчно условие)
Като директен отговор на въпроса ти:
- Lebgo e официално разпознат AFOL RLUG (Adult Fans of Lego Recognized (Lego) User Group) - като такива обаче идеята е да сме над 18 годишни. Разбира се - това правило не е изсечено в камък и бихме се радвали на креативни младежи като теб:) Само се надявам да не ни мислиш за "страшни чичаци", повечето имаме деца на твоята възраст:)
- За да станеш член на клуба трябва да те видим, да поговорим, да завържем познанство - това става на живо - на клубни събирания (които, по обективни причини често са в заведения и до по-късно вечер, където би било редно да не идваш сам а придружен от родителско тяло, поне за сега) :)
- Напълно възможно е обаче и без да си член на клуба да покажем твоите модели на наше изложение, дори ако си фен - да напишеш няколко думи които да разпечатаме отстрана в които да пише кой си, колко си голям etc. (самода поясня - няма някакви страховити облаги от това, повечето е удоволствието да покажеш модела си на ужасно много хора)
- Реденето на изложения е друг начин много да те харесаме - всяка помощ е винаги страхотн добре приета - НО - реденето става след 22 вечерта обикновено до малките часове, определено ще трябва да го координираш с родител. 

Това са отговорите на въпросите засега. Участвай във форума (не е тик-ток и дискорд, технологията е бая по-вехта, но хората правят общността, не компютрите). 
Успех и с ученето, изкарай го пустото IT че трябват хора:)

Поздрави!

Оги/Duh5

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...