Д.К. Публикувано Октомври 19, 2023 Share Публикувано Октомври 19, 2023 Show your Workbench, Lego Workspace или Lego стая - както обичат да се изразяват другарите занимаващи се с това хоби. Не попаднах на тема показваща "работните места" на хората занимаващи се , а вярвам ,че всеки си е отделил някакво кътче , където складира , моделира и въобще се занимава с LEGO. Нека тук покажем това място - всеки може да се похвали как си е изградил работната маса, удобства , сепариране на части и прочие . П.П Приемам критика за мястото и заглавието на темата 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 19, 2023 Share Отговорено Октомври 19, 2023 Готина тема, Във форума имаше една стара дискусия относно организиране и съхранение. Линк: По темата: Понастоящем това е мястото с което разполагам. Шкафа отляво е 50% витрина за сглобени модели и 50% storage space за незавършени проекти (WIP) върху работната маса са шкафчета с малки разделения за ситни части Десния шкаф съдържа чекмеджета с кутии за по-големите или многобройни части, както и малко допълнително пространство за сглобени модели (предстои да монтирам стъклени врати) Надявам се настоящата тема да послужи за обмяна на идеи 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 19, 2023 Share Отговорено Октомври 19, 2023 преди 51 минути, legohead написа: Готина тема, Във форума имаше една стара дискусия относно организиране и съхранение. Линк: По темата: Понастоящем това е мястото с което разполагам. Шкафа отляво е 50% витрина за сглобени модели и 50% storage space за незавършени проекти (WIP) върху работната маса са шкафчета с малки разделения за ситни части Десния шкаф съдържа чекмеджета с кутии за по-големите или многобройни части, както и малко допълнително пространство за сглобени модели (предстои да монтирам стъклени врати) Надявам се настоящата тема да послужи за обмяна на идеи Завиждам благородно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Октомври 19, 2023 Share Отговорено Октомври 19, 2023 Преди 5 часа, Д.К. написа: Show your Workbench, Lego Workspace или Lego стая - както обичат да се изразяват другарите занимаващи се с това хоби. Не попаднах на тема показваща "работните места" на хората занимаващи се , а вярвам ,че всеки си е отделил някакво кътче , където складира , моделира и въобще се занимава с LEGO. Нека тук покажем това място - всеки може да се похвали как си е изградил работната маса, удобства , сепариране на части и прочие . П.П Приемам критика за мястото и заглавието на темата Както казват в началното училище - покажи ми твоето, ще ти покажа моето. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Д.К. Отговорено Октомври 19, 2023 Автор Share Отговорено Октомври 19, 2023 (Редактирано) Преди 3 часа, Schmendrick написа: Както казват в началното училище - покажи ми твоето, ще ти покажа моето. Виждам в момента проблем с качването ми на снимки , ако може малко спорт относно това . Legohead - поне аз не мога да видя снимките ,или липсват или нещо друго има със старата тема . Тук се надявам на ново да се похвалим всички, както и да се покажат неща ,които човек с малко пари би могъл да постигне . Редактирано Октомври 19, 2023 от Д.К. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 19, 2023 Share Отговорено Октомври 19, 2023 преди 23 минути, Д.К. написа: Виждам в момента проблем с качването ми на снимки , ако може малко спорт относно това . Какъв е точно проблема ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Октомври 19, 2023 Share Отговорено Октомври 19, 2023 2 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Д.К. Отговорено Октомври 20, 2023 Автор Share Отговорено Октомври 20, 2023 (Редактирано) Докато успея да кача снимки на скромното ми бюро ,ще споделя за какво се готвя да направя до края на годината. Хем ще е удобно за пренасяне ако се налага , може да се надгражда , може да се намаля , не заема особено много място а дори може да стане и за някаква временна работна маса или дори "дисплей " за нещо готово вече . Единствено разни други екстри съм му замислил , обаче ще го споделя след като го направя. Аз ще използвам кутиите на Stanley с 9 и 30 чекмеджета защото първо са по- евтини , второ имам по- голям избор от комбинации на чекмедженцата , трето като първото хахаха Редактирано Октомври 20, 2023 от Д.К. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Октомври 20, 2023 Share Отговорено Октомври 20, 2023 преди 32 минути, Д.К. написа: Докато успея да кача снимки на скромното ми бюро ,ще споделя за какво се готвя да направя до края на годината. Хем ще е удобно за пренасяне ако се налага , може да се надгражда , може да се намаля , не заема особено много място а дори може да стане и за някаква временна работна маса или дори "дисплей " за нещо готово вече . Единствено разни други екстри съм му замислил , обаче ще го споделя след като го направя. Аз ще използвам кутиите на Stanley с 9 и 30 чекмеджета защото първо са по- евтини , второ имам по- голям избор от комбинации на чекмедженцата , трето като първото хахаха Лидълските (пуснаха и веднъж в Кауфланд) (водят се Parkside) са най-евтините органайзери за момента спрямо броя чекмеджета. Бяха 20 (в кауфланд на толкова ги пуснаха), а последните ги пуснаха на 22,99 спрямо чекмеджета на Стенли - https://bauhaus.bg/organayzer-za-instrumenti-stanley/p/17142 Плюсът на Стенлито е, че може да си вземеш когато си поискаш, а не един макс два пъти в годината, ако ги пуснат в един от двата магазина. Другият плюс е, че големите им чекмеджета са много по-яки от тези на лидл. Като размери на чекмеджетата малките са май една идея по-дълбоки от тези на лидл поне на цифри. Не знам като качество как са. Нещо подобно на това, което си дал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Д.К. Отговорено Октомври 23, 2023 Автор Share Отговорено Октомври 23, 2023 Много идейно с цялостната панта обединяваща двата модула , отделно и си ги повдигнал да са по-на високо . Със сигурност лидълските са излизали по-евтнио , защото тези , с които аз разполагам от въпросния магазин едното е само за тази цена (дали с 9по-големи или 30 малки). Все още с 1мб пространство за качване не мога да успея да кача снимки . Трябва да измисля някой сайт и от облак да ги качвам тук с линкове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Октомври 23, 2023 Share Отговорено Октомври 23, 2023 преди 18 минути, Д.К. написа: Много идейно с цялостната панта обединяваща двата модула , отделно и си ги повдигнал да са по-на високо . Със сигурност лидълските са излизали по-евтнио , защото тези , с които аз разполагам от въпросния магазин едното е само за тази цена (дали с 9по-големи или 30 малки). Все още с 1мб пространство за качване не мога да успея да кача снимки . Трябва да измисля някой сайт и от облак да ги качвам тук с линкове. Направо избери някой от сайтовете и качвай. После като го оправят може и тук да ги метнеш да ги има във форума. https://pasteboard.co/ https://upload.photobox.com/en/ https://imgbb.com/ Другият вариант е да си направиш Flickr/Instagram и там да си ги качиш и да дадеш линкове. После можеш да си качваш там и нещата, които създаваш, ако вече нямаш разбира се. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 23, 2023 Share Отговорено Октомври 23, 2023 Преди 10 часа, Д.К. написа: Все още с 1мб пространство за качване не мога да успея да кача снимки . Трябва да измисля някой сайт и от облак да ги качвам тук с линкове. Мисля, че успях да увелича лимитите и вече всеки Full Member ще може да качва до 50МБ на един пост. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Д.К. Отговорено Октомври 23, 2023 Автор Share Отговорено Октомври 23, 2023 (Редактирано) Ето моите скормни няколко сета събрани на малко място . Ето и едно бързо ревю на Stanley органайзера. Преградките се купуват отделно , отгоре и отдолу има съответно крачета и дупки за надграждане , както и за закачане на стена Редактирано Октомври 23, 2023 от Д.К. Благодаря за отделеното внимание относно големината на снимките ! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Д.К. Отговорено Ноември 3, 2023 Автор Share Отговорено Ноември 3, 2023 (Редактирано) На 20.10.2023 г. at 13:56, OneOfAll написа: Лидълските (пуснаха и веднъж в Кауфланд) (водят се Parkside) са най-евтините органайзери за момента спрямо броя чекмеджета. Бяха 20 (в кауфланд на толкова ги пуснаха), а последните ги пуснаха на 22,99 спрямо чекмеджета на Стенли - https://bauhaus.bg/organayzer-za-instrumenti-stanley/p/17142 Плюсът на Стенлито е, че може да си вземеш когато си поискаш, а не един макс два пъти в годината, ако ги пуснат в един от двата магазина. Другият плюс е, че големите им чекмеджета са много по-яки от тези на лидл. Като размери на чекмеджетата малките са май една идея по-дълбоки от тези на лидл поне на цифри. Не знам като качество как са. Нещо подобно на това, което си дал. Като цяло и аз бях на твоето мнение , но какво да видя днес ... Цените на Стенли-то с почти 50% нагоре ... Ще каже някой ,че ние прочел темата за сравнително по-евтините органайзери от всякъде другаде ... Цък... онзи ден хвърлих касовата бележка ...едния беше 24,90лв другия 22.90.... Трябваха ми още 3 за да направя оня куб , сега вече ще се замисля дали лидълския вариант няма да ми е по-удачен хахахаа Ако не работи при всички линка https://bauhaus.bg/comparison?c=Кутии+и+Органайзери+за+инструменти Редактирано Ноември 3, 2023 от Д.К. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Ноември 3, 2023 Share Отговорено Ноември 3, 2023 Преди 11 часа, Д.К. написа: Като цяло и аз бях на твоето мнение , но какво да видя днес ... Цените на Стенли-то с почти 50% нагоре ... Ще каже някой ,че ние прочел темата за сравнително по-евтините органайзери от всякъде другаде ... Цък... онзи ден хвърлих касовата бележка ...едния беше 24,90лв другия 22.90.... Трябваха ми още 3 за да направя оня куб , сега вече ще се замисля дали лидълския вариант няма да ми е по-удачен хахахаа Ако не работи при всички линка https://bauhaus.bg/comparison?c=Кутии+и+Органайзери+за+инструменти При мен никой от двата не работи, но ти вярвам Значи чакаш лидълските и изкупуваш хехе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts