Marto66 Публикувано Март 11, 2017 Share Публикувано Март 11, 2017 Аз също съм много за тази идея. Ето нещо от мен НДК.lxf Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Март 11, 2017 Share Отговорено Март 11, 2017 Много ми харесва модела на НДК. Малко трябва да се оптимизира откъм части, но е супер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 14, 2017 Share Отговорено Март 14, 2017 Страшен е! Браво! Моля те да го построиш, ще помагаме! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inflames678 Отговорено Март 14, 2017 Share Отговорено Март 14, 2017 Кефи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Март 14, 2017 Share Отговорено Март 14, 2017 НАЙС Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kikoleppard Отговорено Март 14, 2017 Share Отговорено Март 14, 2017 Ехеееее! Това с онази официалната Лего дизайнерска програма ли е? Ще ме извините, но малко помощ за името! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Март 14, 2017 Share Отговорено Март 14, 2017 Ехеееее! Това с онази официалната Лего дизайнерска програма ли е? Ще ме извините, но малко помощ за името! LDD - Lego Digital Designer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kikoleppard Отговорено Март 14, 2017 Share Отговорено Март 14, 2017 LDD - Lego Digital Designer Хахахахха! Да точно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Март 14, 2017 Share Отговорено Март 14, 2017 Много Яко! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts